- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #4.301
ayy üzülmesin kızzz kıyamam yavrumaaa
amin tatlım inşallah.
öyle kuzum nasip.canım üzülmek,umutsuzluğa kapılmak yok lütfe.olacak inşallah.
hayatım 2 tane okudum Allah kabul etsin inşallah...
ahhh adet oldum canim 3-4 gun okuyamayacagim..ama bu beni begegime yaklastiriyor insallahhhh 3 hafta kaldi transferime:) hepimizn yuzu gulsun artik yaaa nolurrrrrr
biz senin için okuruz... canımmm.RABBİMİN İZNİ İLE BEBEĞİNE KAVUŞMAN YKLAŞTIII:)
kizlar rabbim dualarinizi kabul etsin insallah.
Zeynebim nasip diyelim.hayirli vakitlerde insallah.
Arada okuyorum ama yazamiyorum kizlar uzgunum ama kendimi tum enerjisi cekilmis hissediyorum.birakin internetten yazmayi kendime hukmedemiyorum...
Dualariniza katilmayi dilerdim ama yapamazsam stres olurum iyice dilim dondugunce ben katilcam yinede arkanizda okurum bende rabbim kabul eylesin insallah.
Herkes kendine iyi baksin lutfen opuyorum tanidigim tanimadigim herkesi.allah kimselere kaldiramayacagi yuk yuklemesin.
sıra bana geldiğinde bende adet olmuş olacağım.acaba 3. Kişiye mi geçsek benimkini okumadan?ama bu defada sana okuyamamış olucamm
biz senin için okuruz... canımmm.RABBİMİN İZNİ İLE BEBEĞİNE KAVUŞMAN YKLAŞTIII:)
yok caım sana okuyalım hyrlısı blki son adetin olur...
Bnde bu ay adet olucam zaten..
yani ben şimdi kesin hamile değilim dimi yaaa
Adet olmuyorum iştee....
Test sonucum karışmıştır inşallahhh...
canim ya cok sagolun hepiniz, bu dualar vesile olur insallah hep beraber cicek acariz bu bahar:) baharda sans hep daha fazla diyorlar..
Bu arada bana 2 daha ekleyebilirsin canim dun aksam okumustum, toplamda 4 yani..
canımmm ya bn test yaptığımda annem aynısını söyledi...güvnme karışmıştır dedi...ki bn 13 gün gecikmiştim...inşallah bu ay geleckse zamanında gelir..
ayy çıkmadık candan ümit kesilmiyor işte...
Adet olmadan kesmiycem ümidimi.
Acaba döllenmeden 1 hafta sonra kan testinde çıkar mı?
çıkar diye biliyorum ama kesin bir bilgim yok tabi...
anlıyorum
kendine gel toparlan lütfen....enerjiye ihtiyacınn var...
Rabbim hayırlısı nasip edck inşallah...
proxeed plus iyi ilaç canım kullanmaya devam edin ama bize ameliyat öncesi etki etmedi varikosel sorunumuz olduğu için ameliyattan sonra içseydik çok daha iyi sonuç alırdık. eşim tadını beğenmediği için onu kullanmak istemiyor o yüzden hap türü olan şeyleri almaya özen gösteriyor.argınmax bitmek üzere başka ilaç mı alsak yoksa hiç ilaç kullanmasak mı karar veremedik
bizimde ileri hizli artti ama yinede cok iyi degil ameliyat oncesi % 75 olu sperm vardi su anda % 62 ama ileri hizli 0 dan % 30 a cikmis buna bakarsak ta iyi .. bizim daha 5 ay olmadi bile - 4 gun sonra 5 ay biticek ben dayanamadim yolladim .. bakalim bisey kullanmadik ameliyat sonrasi biz arginmax bugun aldi baslaticam aksam cinko ve evicapta insallah ..Preseed kullandim ben ama bikac kere cok duzenli degil bu nedenle bisey diyemem bakalim bende bu hafta bikac gun denemeyi dusunuyorum onu .. bende cok sey okudum ama aldim sonrasinda nasipten otesi yok ..
rabbim bebegını kucagına almanı nasip etsin inş basıl sevındrdn bızı anlatam oh butun sıkıntılar bıttı
canm ya kac kere dedm xy compkex super çbu saydıkkaeından fazlası var bence fuat olarak daha ıyı
dualarımız muaterek inş cok bekletmez bebegn bende ne hayaller kuruyodm ne hesaplmalar ıyuzden hepimşz delıyız bence
canm bız xy complex kullandık ıcerık olrak iyi kızlar bu argınmaxe taktılar ve daha hesaplı gunde 1 tane cunku
canm benm kafan cok karısms senn sıjıntı yapma lutfen
bu yolda ilerlerken Allahtan başka yardıcımız olmadığına sığınacak kimsemiz olmadığına emin oldum ve hayırlısıyla cuma günü kapanıyorum. Bebeğimi beklerken türbanla tanışmak nasip oldu. herşeyde vardır bir hayır
BU 2 AYDIR SÜREKLİ ADET GECİKMESİ YAŞIYORUZ TOPİKDE FARKINDAMISINIZ ....İNŞLLAH RAHİM KENDİNİ GEBELİĞE HAZIRLIYORDUR...
BOŞVER ÜZÜLMEE...ÇOK İYİ VE GÜZEL BİR ANNE OLACAKSIN ZAMANI GELİNCE...VE O SANA TUTUNAMAYAN BEBEĞİNVARYA ÜZÜLECEK NİYE DAHA ERKEN GELMEDİM DİYEE....
Bunları bugün araştırırken buldum,sperm analizlerindeki Dr. Kruger bile morfoloji önemli diyo,İnşallah herkesin morfolojisi yükselir
'Spermi yumurtaya ulaştıran, döllenmeyi sağlayan yarışta, sayı değil kabiliyet önemli. Hızlı yüzene, genetik özellikleri eksiksiz taşıyana kaliteli sperm deniyor.
Dr. Kruger ise en yakışıklısı en iyidir bilgisini ekledi.Almanyadaki Ruhr Üniversitesinde spermlerin koku alabildiği saptandı. Bu yeteneğe sahip olmayan hayatta kalamıyor. Yumurtaya ulaşma yarışını, en iyi koku alabilen kazanıyor. Bizim spermler nezle oldu heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?