Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kendine gel toparlan lütfen....enerjiye ihtiyacınn var...
Rabbim hayırlısı nasip edck inşallah...

yani ben şimdi kesin hamile değilim dimi yaaa
adet olmuyorum iştee....
test sonucum karışmıştır inşallahhh...

biz senin için okuruz... canımmm.RABBİMİN İZNİ İLE BEBEĞİNE KAVUŞMAN YKLAŞTIII:)

canim ya cok sagolun hepiniz, bu dualar vesile olur insallah hep beraber cicek acariz bu bahar:) baharda sans hep daha fazla diyorlar..
bu arada bana 2 daha ekleyebilirsin canim dun aksam okumustum, toplamda 4 yani..

Son düzenleme:
yani ben şimdi kesin hamile değilim dimi yaaa
Adet olmuyorum iştee....
Test sonucum karışmıştır inşallahhh...

canımmm ya bn test yaptığımda annem aynısını söyledi...güvnme karışmıştır dedi...ki bn 13 gün gecikmiştim...inşallah bu ay geleckse zamanında gelir..

canim ya cok sagolun hepiniz, bu dualar vesile olur insallah hep beraber cicek acariz bu bahar:) baharda sans hep daha fazla diyorlar..
Bu arada bana 2 daha ekleyebilirsin canim dun aksam okumustum, toplamda 4 yani..

inşallah canımm..ewet baharda hepimizin umutlrı yeşerir inşallah...tmm ekliyorum

canımmm ya bn test yaptığımda annem aynısını söyledi...güvnme karışmıştır dedi...ki bn 13 gün gecikmiştim...inşallah bu ay geleckse zamanında gelir..

ayy çıkmadık candan ümit kesilmiyor işte...
adet olmadan kesmiycem ümidimi.
acaba döllenmeden 1 hafta sonra kan testinde çıkar mı?

Biz ameliyattan 1 hafta önce başladık proxeede nasıl etki edecek bilmiyorum ama mutlaka olumlu etkisi olacaktır zamanla.Proxeed in içeriğindeki vitamin ve minareller sperm üretiminde etkili.Sonuçta sperm üretimi ortalama 74 gün sürüyo ve depolanıyo.Bugün kullanılan ilaçlar en az 3 ay sonraki depodan çıkacak spermleri etkileyecek.

Bunları bugün araştırırken buldum,sperm analizlerindeki Dr. Kruger bile morfoloji önemli diyo,İnşallah herkesin morfolojisi yükselir
'Spermi yumurtaya ulaştıran, döllenmeyi sağlayan yarışta, sayı değil kabiliyet önemli. Hızlı yüzene, genetik özellikleri eksiksiz taşıyana ‘kaliteli sperm’ deniyor.
Dr. Kruger ise ‘en yakışıklısı en iyidir’ bilgisini ekledi.Almanya’daki Ruhr Üniversitesi’nde spermlerin koku alabildiği saptandı. Bu yeteneğe sahip olmayan hayatta kalamıyor. Yumurtaya ulaşma yarışını, en iyi koku alabilen kazanıyor. Bizim spermler nezle oldu heralde

Ben de baktım xy complexin içeriği de aynı proxeed gibi ve daha fazlası var ama bazı değerleri proxeede göre düşük(L-karnitin,asetil L-karnitin,Q10) zaten fiyatı artıran içerik de bunlar,diğer vitaminler zaten çok ucuz ve fiyatı da ona göre orantılamak lazım,biraz araştırıyım bari:44:

bebek gelmedi ama hayırlı bi işe vesile olmuş ne mutlu Allah daim etsin

benimde 4-5 günüm var gecikirse böyle düşünüp kendimi avutayım

bence bizimkiler nezle falan değil hiç koku almıyolar burunlarına mandal takmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…