- Konu Sahibi delinefsim
-
- #4.341
pazartesi günü başladık..toplam 27 tane okumuşuzz...
bugün biter mi ki acaba 14 kere daha okumamız lazım...bugün biterse yarın sıradaki kişiye geçeriz canım Zeynep e okuruz.
okursak biter...14 ü bölüşelim...bn 3 tane okuurm şimdi...
tamam canım ben bugün 3 tane okumuştum bir tane daha yaz bana okurum kesin...Zeynep falan okur gelirler onlar takip edelim bölüştürelim kızlara
kızlar bende okusam olurmu?Evdeyim bugün 2 tane okurum.
Nasıl yapıyorsunuz?ismemi okuyorsunuz?olmadı mesaj atın banada bende kalkıp okuyayım şimdi okuyum.Olmazsa akşama yine okurum.tabii ki canım iyi olur sağol ne kadar çok okursak o kadar iyi canım hepimize sıra gelir.
kızlar bende okusam olurmu?Evdeyim bugün 2 tane okurum.
Nasıl yapıyorsunuz?ismemi okuyorsunuz?olmadı mesaj atın banada bende kalkıp okuyayım şimdi okuyum.Olmazsa akşama yine okurum.
bugun keyfim yok okula gidicektim gitmicem - arkadasa da gitmicem okurum bende yazarim insallah bi kendime geleyim oncede .. bana da dua edin olurmubugun cok keyifsizim ..
canım geçmiş olsun.Bende kötüyüm hiç halim yok,keyfim yok.bugun keyfim yok okula gidicektim gitmicem - arkadasa da gitmicem okurum bende yazarim insallah bi kendime geleyim oncede .. bana da dua edin olurmubugun cok keyifsizim ..
Nasıl yapıyorsunuz?ismemi okuyorsunuz?olmadı mesaj atın banada bende kalkıp okuyayım şimdi okuyum.Olmazsa akşama yine okurum.
tamam canım anladım.okuyunca yazarım.evet tatlım topiğin ilk sayfasında listemiz var listeye göre sırayla okuyoruz canım...
kızlaaarrr ben geldim, benimde zeynep gibi ayın üçünde adet olacakken malesef dün adet oldum, inşallah zeynepciğim olmamışsındır, sonra depresyona girdim, iki gecedir uyku uyuyamıyorum ağlamaktan, çok kötü oldum, bide eşime çok kızdım, ben devlet desteği için haziranı beklerken gidip kardeşine 3 bin liralık düğün hediyesi alınca çıldırdım, küstüm, iyice ağladım, bu kadar pahalı olacağını düşünmüyordum, sonra bi sinir bi kızgınlıkla dün dedim eşime gidip kredi çekicem hazır adetliyim tüp bebeğe başlıyoruz, kafamı kırayım niye daha önce başlamadım, ameliyatla düzlemesini bekliyorum ama yaşım 30, belki tutar bebek, ikinci normal olsun, ne olurdu, borca girmeyek diye bekle bekle, başkalarının borcunu ödeyip duruyorum evlendim evleneli, ve bu kızgınlıkla umut tüp bebek merkezine gidip bu akşam görüşmeye karar verdim, nasılsa değerlerde düşüyordu, macun falan kullanıyorduk ama hazirana kadar dayanamıycam, nasılsa borca girip duruyo sağolsun kocam, yani benim ki biraz kızgınlık tüp bebeği olacak gıcık kocam gıcık, yinede seviyorum manyağı, gidelim dedim tamam dedi hemen velhasıl kelam eğer bu aya yetişirse ben başlayacam bi fiyatını falan konuşayım da hadi hayırlısı, Allah hemen herkese nasip etsin, özellikle zeynep gün gecince nasıl umut oluyor bende heveslendim, inşaaaalllaaaahh bebek vardır göbişinde, kimse kimsenin istikakından çalmıyor, hepimiz ama hepimiz hamile olalım da şü görümceye kızgınlığım teselli bulsun herkese öptm
pazartesi günü başladık..toplam 27 tane okumuşuzz...
zeynepcim aslinda nasil ayniyiz dimi :) idrar testi yapiyoz belki cikmamistir diyoruz - gec dollenmedir diyoruz saglam olsun diye kan testi yapiyoz - sonra yine ona da inanmasak olurmu diye bahaneler bulmaya calisiyoz - ya karismissa diye - eger adet olursak hmmm ustune gormemidir diye supheleniyoz - yani kendimizi hamile cikarmak icin buluyoz da buluyoz :) kizlar ya bu kadar zekamizi baska seylere kullansak heralde bisey kesfederdik :) heepimizin durumu ayni aslinda ama gercekten mantikli bakinca komigiz :) hayirlisi insallah Rabbim tez zamanda bu heyecanli bekleyisimize son verirde hamile oldugumuzu kesin ogrenir bebislerimizi bekleriz ..
kızlaaarrr ben geldim, benimde zeynep gibi ayın üçünde adet olacakken malesef dün adet oldum, inşallah zeynepciğim olmamışsındır, sonra depresyona girdim, iki gecedir uyku uyuyamıyorum ağlamaktan, çok kötü oldum, bide eşime çok kızdım, ben devlet desteği için haziranı beklerken gidip kardeşine 3 bin liralık düğün hediyesi alınca çıldırdım, küstüm, iyice ağladım, bu kadar pahalı olacağını düşünmüyordum, sonra bi sinir bi kızgınlıkla dün dedim eşime gidip kredi çekicem hazır adetliyim tüp bebeğe başlıyoruz, kafamı kırayım niye daha önce başlamadım, ameliyatla düzlemesini bekliyorum ama yaşım 30, belki tutar bebek, ikinci normal olsun, ne olurdu, borca girmeyek diye bekle bekle, başkalarının borcunu ödeyip duruyorum evlendim evleneli, ve bu kızgınlıkla umut tüp bebek merkezine gidip bu akşam görüşmeye karar verdim, nasılsa değerlerde düşüyordu, macun falan kullanıyorduk ama hazirana kadar dayanamıycam, nasılsa borca girip duruyo sağolsun kocam, yani benim ki biraz kızgınlık tüp bebeği olacak gıcık kocam gıcık, yinede seviyorum manyağı, gidelim dedim tamam dedi hemen velhasıl kelam eğer bu aya yetişirse ben başlayacam bi fiyatını falan konuşayım da hadi hayırlısı, Allah hemen herkese nasip etsin, özellikle zeynep gün gecince nasıl umut oluyor bende heveslendim, inşaaaalllaaaahh bebek vardır göbişinde, kimse kimsenin istikakından çalmıyor, hepimiz ama hepimiz hamile olalım da şü görümceye kızgınlığım teselli bulsun herkese öptm
tamam canım ben bugün 3 tane okumuştum bir tane daha yaz bana okurum kesin...Zeynep falan okur gelirler onlar takip edelim bölüştürelim kızlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?