- Konu Sahibi delinefsim
-
- #4.261
kızlar ben dün başladım ''Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde “Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık” isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.” diye bir yazı okudum 2. günüm. denemekte fayda var bunun yanında tefriciye okuyorum bitince meryem suresine başlıcam.
hmm aklımda bulunsun bende ne zaman başlayabilirsem yapayım.allah kabul etsin tatlım.
MERYEM SURESİNİ OKUMAYA BAŞLIYAN ARKADAŞLAR...ÖNCELİKLE unbelivable ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ...AMA GÜN DE 1 TANE OKUYARAK UNBELİVABLE ARKADAŞIMIZI BİTİRMEK AYI BULACAK NERDEYSE..O YÜZDEN BEN.. VE JONGUİL GÜNDE 3 TANE OKYACAĞIZ..BİZİMLE BERABER 3 TANE OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞALR LÜTFEN SÖYLESİ...HIZLI OKUYUP BİTİRELİM Kİ 1 AY BİR KİŞİYİ DEĞİL HEPİMİZİ SIĞDIRALIM...VE BAŞKA DUALARA GEÇELİM...
12 tane okundu canm toplamm....cnm kac tane oldu toplamda unbelivable icin okudugumuz bende varim gunde 3 defa okuyabilirim hatta aksamlari da oturup okurum
canm sole dusun daha fazla vıtamn var ve gunde 1 tane alıyosun argınmax gunde 6 tane ayda 2 kutu fıyatı 90 lıra yanı 180 ne denk gelıyoxy complex içeriği...fiyTI D 30 LUK KAPSÜL 159 TL KIZ...NERESİ UCUZZ :))
Black Maca Root Extract ...................................... 400mg
L-Carnitine ............................................................. 145mg
Acetyl L-Carnitine .................................................. 64mg
CoQ10 ..................................................................... 20mg
Epimedium Sagittatum .......................................... 200mg
L-Arginine .................................................................. 400mg
Tribulus Terrestris(%40 Fructasol Saponin) ..... 250mg
Vitamin E .................................................................... 100mg
Zinc ............................................................................. 15mg
Folic Acid .................................................................... 200mcg
Vitamin B-12 .............................................................. 1,5mcg
Citric Acid .................................................................... 50mg
Selenium ................................................................... 50mcg
canm sole dusun daha fazla vıtamn var ve gunde 1 tane alıyosun argınmax gunde 6 tane ayda 2 kutu fıyatı 90 lıra yanı 180 ne denk gelıyo
canm sole dusun daha fazla vıtamn var ve gunde 1 tane alıyosun argınmax gunde 6 tane ayda 2 kutu fıyatı 90 lıra yanı 180 ne denk gelıyo
canım siz ne kadrdır kullanıyorsunuz..ne kdr deişim oldu sizde...
canm bencede evzacıya sorun bız 3 ay kukkandık 90 kapsul aldk 300 lıraydı
12 tane okundu canm toplamm....
tmam canmmm sende 3 tane oku.. :) tşkler...
bu yolda ilerlerken Allahtan başka yardıcımız olmadığına sığınacak kimsemiz olmadığına emin oldum ve hayırlısıyla cuma günü kapanıyorum. Bebeğimi beklerken türbanla tanışmak nasip oldu. herşeyde vardır bir hayır
3 ay sonra ki fark nsıldı..canm kusura bkma blki yazmışsındır ama ...geçişi okumkkk bi hayli zor..:)
bu yolda ilerlerken Allahtan başka yardıcımız olmadığına sığınacak kimsemiz olmadığına emin oldum ve hayırlısıyla cuma günü kapanıyorum. Bebeğimi beklerken türbanla tanışmak nasip oldu. herşeyde vardır bir hayır
ewet ama arinmax da pahalı zaten...bu ay 1 kutu alacağız...90 lira ...günde 6 değil 3 tane alacğız...yanıda da pharmaton kullanacağizz fiyatı 40 lira günde 1 tane ...ikisinin vitamini birleşince değerler fırlar inşallah... :))) asında bu bnm fikrimm...içerik ve alma konusun da cumartesi eczacıya soracağızz...
Evet yeni okudum canım,maşallah çok güzel artmış değerleriniz ama biraz şaşırdım,genellikle herksin sayısı artmış ileri hız çok artmamış ama sizin baya artmış,inş bizim de artar.Bide preseed jel kullanıyomuşun sanırım ben de hız düşük olunca araştırmıştım ama kullanıp düşük yaşayan olunca korktum:18: Sen ne düşünüyosun:44:
12 tane okundu canm toplamm....
tmam canmmm sende 3 tane oku.. :) tşkler...
kızlarr kocaman bir 0.500 NEGATİFF...o kadar zaman sonra gecikince umutlanmıştım ama hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?