Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kızlar ben dün başladım ''Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde “Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık” isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.” diye bir yazı okudum 2. günüm. denemekte fayda var bunun yanında tefriciye okuyorum bitince meryem suresine başlıcam.

hmm aklımda bulunsun bende ne zaman başlayabilirsem yapayım.allah kabul etsin tatlım.

hmm aklımda bulunsun bende ne zaman başlayabilirsem yapayım.allah kabul etsin tatlım.

bu yolda ilerlerken Allahtan başka yardıcımız olmadığına sığınacak kimsemiz olmadığına emin oldum ve hayırlısıyla cuma günü kapanıyorum. Bebeğimi beklerken türbanla tanışmak nasip oldu. herşeyde vardır bir hayır

cnm kac tane oldu toplamda unbelivable icin okudugumuz bende varim gunde 3 defa okuyabilirim hatta aksamlari da oturup okurum

canm sole dusun daha fazla vıtamn var ve gunde 1 tane alıyosun argınmax gunde 6 tane ayda 2 kutu fıyatı 90 lıra yanı 180 ne denk gelıyo

canm sole dusun daha fazla vıtamn var ve gunde 1 tane alıyosun argınmax gunde 6 tane ayda 2 kutu fıyatı 90 lıra yanı 180 ne denk gelıyo

ewet ama arinmax da pahalı zaten...bu ay 1 kutu alacağız...90 lira ...günde 6 değil 3 tane alacğız...yanıda da pharmaton kullanacağizz fiyatı 40 lira günde 1 tane ...ikisinin vitamini birleşince değerler fırlar inşallah... :))) asında bu bnm fikrimm...içerik ve alma konusun da cumartesi eczacıya soracağızz...

hayırlısı olsun canım allah bu yoldaki dualarını kabul etsin inş.

hayirli olsun canim kapanmana cok sevindim .. Rabbim hakkiyla tasimayi nasip etsin ..

arginmax simdi aldim GNC magazasindan 2 tane alinca 170 oldu - ama cok tabi benimde doktor Proxeed verdi aslinda ama ben icmeyebilir diye korktum sivi cunku hap hic olmazsa yutuyor cok soylenmiyor .. GNC bende 15 gun 6 tane iciricem yaninda cinko var sonra biraz dusururum gerekirse 4 tane olur cinko ve evicapta aldim dun bakalim insallah hepimiz bikac aya sonuc aliriz ..

bizimde ileri hizli artti ama yinede cok iyi degil ameliyat oncesi % 75 olu sperm vardi su anda % 62 ama ileri hizli 0 dan % 30 a cikmis buna bakarsak ta iyi .. bizim daha 5 ay olmadi bile - 4 gun sonra 5 ay biticek ben dayanamadim yolladim .. bakalim bisey kullanmadik ameliyat sonrasi biz arginmax bugun aldi baslaticam aksam cinko ve evicapta insallah ..Preseed kullandim ben ama bikac kere cok duzenli degil bu nedenle bisey diyemem bakalim bende bu hafta bikac gun denemeyi dusunuyorum onu .. bende cok sey okudum ama aldim sonrasinda nasipten otesi yok ..

kızlarr kocaman bir 0.500 NEGATİFF...o kadar zaman sonra gecikince umutlanmıştım ama hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…