- Konu Sahibi delinefsim
- #5.201
ewet aynen çok yavaşaldık gerçektençç...tmm canm ekliyorumm
bir kişiyi 1 haftada bitiremedik bende adetliyim okuyamıyorum ki her gün en az 3 tane okuyordum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet aynen çok yavaşaldık gerçektençç...tmm canm ekliyorumm
bir kişiyi 1 haftada bitiremedik bende adetliyim okuyamıyorum ki her gün en az 3 tane okuyordum( neyse 2 gün sonra okumaya başlayacağım zaten hızlanırız
![]()
ilk başta hap verdiği zaman sadece ultrasonla takip oluyor dr.gün veriyor o gün çalışma oluyor diye biliyordum. galiba dediğin gibi hastanın durumuna göre karar veriyorlar. benim tüplere bakıldı, alttan muayene oldum bir tek kanla hormonlarıma bakılmadı zaten adetin 3.günü gidince ona da baktırırım...yine toplamda 4 - 5 kere gidiliyor sanırım bizim şirkette de eleman çıktı ya izin alma sorunu var nasıl olacak anlamadım off valla...
yani canm bn hormon testi yaptın 10 gün önce normal di...rahim filmi de çektirsem ...aşılama yaparsam toplam kaç günüm gider..
canım hap veriyor ama sende evde birlikte olmuyorsun.zaten yumurtan çatlamadığı için birlikte olmanın da bir anlamı olmaz.senin dediğin yumurta takibi sanırım.yumurtaları geliştirip hangi günler şanslıysa doktor söylüyor sen evde deniyorsun.ama aşılamada aşılama olana kadar birliktelik önemli değil.aşılama yapıldıktan sonra kan testi yaptırana kadar gün aşırı birliktelik oluyor.evet canım yumurtalarının gelişimine göre 4-5 defa gidiyorsun.canım eğer özele gidyorsan ultrasonla muayene çok uzun bir işlem değil.giyinip soyunma dahil 20 dk falan sürer.tabi bir de yolda zaman geçecek.eğer işyerine yakınsa en fazla 1 saatte halledersin işlerini.
canım hap veriyor ama sende evde birlikte olmuyorsun.zaten yumurtan çatlamadığı için birlikte olmanın da bir anlamı olmaz.senin dediğin yumurta takibi sanırım.yumurtaları geliştirip hangi günler şanslıysa doktor söylüyor sen evde deniyorsun.ama aşılamada aşılama olana kadar birliktelik önemli değil.aşılama yapıldıktan sonra kan testi yaptırana kadar gün aşırı birliktelik oluyor.evet canım yumurtalarının gelişimine göre 4-5 defa gidiyorsun.canım eğer özele gidyorsan ultrasonla muayene çok uzun bir işlem değil.giyinip soyunma dahil 20 dk falan sürer.tabi bir de yolda zaman geçecek.eğer işyerine yakınsa en fazla 1 saatte halledersin işlerini.
sen ve leman iyi okuoyrdunuzz ..ikinizde yoksunuz..:)
evet canım bi de optimist iyi okuyor.neyse fazla kalmadı canım 2 gün sonra okumaya başlarım hemen hemen listeyi bitiririz.
tatlım okadar sevındımkı anlatamam benm kızkardesımde tup yaptrcak dıyorum kaderımız bır sankı netsekı inş ablan hayırlısıyla alır kucagına inan cok sevındım sıra sende artık :))))bak ya hamile kalınca bizi bırakıp gidecekcanım ümidini hiç yitirme bak ablam 2 ay önce doğum yaptı diğer ablamın 4 yıldır çocuğu olmuyordu sebepsiz infertiliteden dolayı 3 kere aşılama 2 ay önce de tüp yaptırmıştı hiç biri tutmadı bugün hamile olduğunu öğrendi hiç beklemediğim bir anda oldu diyor. gerçekten stres çok etkiliyor kendi haline bırakmak lazım canım Allahtan ümit kesilmez allah istediği zaman hepimizin olacak inş...
bir de kayınvalidem aradığında evde eşimin amca hanımı vardı ve duydu tüp bebek yaptıracağımızı.off kimse bilsin istemiyordum halbuki ama herkes duyacak anlaşılan.eşimde çok kızdı neden söyledin annelere diye.offf çıkmazlardayım sanki yaa...bir mucize olsa da bu ay hamile kalsam Allah'ım sen olmazları oldurursun bana da yardım et...offff![]()
canim uzulme, hepimiz cok hassasiz, bu derdi cekmeyen bilmiyor ve patavatsizca konusup yaramizi kanatiyor, bende gecen gun arkadasimi payladim elimde olmadan, biliyor durumumu hala basaklarinin yaninda hamilelik mevzusunu aciyor, insanin canini cok yakiyor bunlar heleki yakinindakilerden gelince..bosver tatlim sikma caniniii, sen kendi bildigini yap, ne yapalim bu bizim ayibimiz kusurumuz degilki elimizden birsey gelse duzeltelim..ama olmuyor iste bi cesit hastalik yani ne yapalim dimi ama..
Kizlar bu ara okuyamiyorum, kusura bakmayin lutfen..persembe transferim var, isten izin alicam yatisa geciyorum:) bol bol okuruum o zaman insallah![]()
Tatlicigim guzelim birtanem sen niye bu kadar cok kafaya takiyorsun sende benden farksiz degilsin ama birak versinler vereceklerde tabiki.Asil vermezlerse esseklik ayilik yapmis olurlar.Keske benimkilerde oyle bir durumda yardim etseler benim kaynananin bana dedigi ben 2.cocugumu tedaviyle oldum kimse bana yardim etmedi yaptirin kendiniz dedi ondan sonra isim isim diye bakarlarNeyse gectim benimkini seninkine gelelim versin sonucta ele yabanciya vermiyor oglunun esine hatta ogluna veriyor gidipte bir yabanciya vermeyecek hic ne kendini eksik ne de bagimli gor.Sen ona de ki arastirdik bu kadar paraya burda olcak heryer ayniymis de gidipte koydemi yasiyorlardi neydi arastircak halleri yok ya sen hee de gec ama bildigini oku tatlim.Bu hayatta biraz politik olacaksin bazen.Niye kendini de yok amcanin karisi vs duymus diye skiyrosunki kim duyarsa duysun bu saglik sonucta hic umrumda degil bende olsaydi ama cumle aleme duyurmustu kaynanam.Anliyorum esin icin onu dusundugun icin duyulsun istemiyorsun ama yapma bu kadar ne demisler once can sonra canan.Annemle konusurken tup konusu acildi tup olusa uzulurum falan gibisinden ikiz olur vs diye Allah varya ikiz beni korkutuyor annem kizdi o da senin cocugun oyle deme Allah ne verirse karsi gelinmez diye yapcak birsey yok dedi.Hakli da yeterki olsun cnm uzulme.Bilezkte birseyde satma haa o sana az verirse bir kac tane bozdurursun yada bi kac ay disinizi skip tasarruf yapin derim
Tatlicigim guzelim birtanem sen niye bu kadar cok kafaya takiyorsun sende benden farksiz degilsin ama birak versinler vereceklerde tabiki.Asil vermezlerse esseklik ayilik yapmis olurlar.Keske benimkilerde oyle bir durumda yardim etseler benim kaynananin bana dedigi ben 2.cocugumu tedaviyle oldum kimse bana yardim etmedi yaptirin kendiniz dedi ondan sonra isim isim diye bakarlarNeyse gectim benimkini seninkine gelelim versin sonucta ele yabanciya vermiyor oglunun esine hatta ogluna veriyor gidipte bir yabanciya vermeyecek hic ne kendini eksik ne de bagimli gor.Sen ona de ki arastirdik bu kadar paraya burda olcak heryer ayniymis de gidipte koydemi yasiyorlardi neydi arastircak halleri yok ya sen hee de gec ama bildigini oku tatlim.Bu hayatta biraz politik olacaksin bazen.Niye kendini de yok amcanin karisi vs duymus diye skiyrosunki kim duyarsa duysun bu saglik sonucta hic umrumda degil bende olsaydi ama cumle aleme duyurmustu kaynanam.Anliyorum esin icin onu dusundugun icin duyulsun istemiyorsun ama yapma bu kadar ne demisler once can sonra canan.Annemle konusurken tup konusu acildi tup olusa uzulurum falan gibisinden ikiz olur vs diye Allah varya ikiz beni korkutuyor annem kizdi o da senin cocugun oyle deme Allah ne verirse karsi gelinmez diye yapcak birsey yok dedi.Hakli da yeterki olsun cnm uzulme.Bilezkte birseyde satma haa o sana az verirse bir kac tane bozdurursun yada bi kac ay disinizi skip tasarruf yapin derim
evet kuzum anlatmak istediğim tam da bu.istemiyorum parası onun olsun ya.Allah imseyi kimseye muhtaç etmesin.bu zor günler hepimiz için geçsi gitsin artık.nefret ederim böyle insalardan...parasıyla seni yönetiyor eksik olsun para.şöyle diyeceğine al kızım elimde bu kadar var az da olsa katkım olur inş hayırlı olur falan filan diyeceğine para veririm ama bir şartla der gibi ne bu ya...valla canım aynı durumu bende yaşasam aynı tepkiyi verirdim...hayatta en nefret ettiğim şey para bide kayınvalidem böyle dese ne alaka yani ucuz pahalı yeter ki tutsun bütçem ne kadarına müsaitse yaparım yani ...
kızlar aramızda aşılama yaptıran baya kişi var sanırım.ben bu ay adetim3 .günü kadın doğuma gidemedim bir dahaki aya kaldı. benim sizlere bi sorum olacak ben hiç aşılama yaptırmadım aşılamanın ilk aşaması nasıl oluyor ilk başta hap mı veriyor doktor, 2.aşılamada iğne, 3.aşılama yine iğne eğer o da tutmadıysa tüp bebek raporu alabiliyor muyuz? i doktora adetin 3 .günü gittiğimi varsayarsak nasıl bir yol izleyeceğiz ve toplam kaç kere hastaneye gittiniz aşılama için?şimdiden plan yapmam lazım doktor randevusu almam lazım.bu ay doktorlar hep dolu gidemedim o yüzden nisan ayında en azından bir kere aşılama yaptıralım diyorum eşime, ilk başta hap veriyormuş galiba tam bilmiyorum beni bilgilendirirseniz çok sevineceğim...
canm elinde bileziğin varsa kaynanandan asla para alma hele ki parasıyla yöntecek bir kişiliği varsa ..bzde aynen kimsenin duymasını istemiyoruz ama insanalr işte gün geçtikçe kndi kafalarında tüp üretiyorlar..bir kere burdan uzaklaştım gldiğimde bir komşum tüp yapmaya mı gittin dedi..akrabamız oldugu için soruyormuş sanki akrabamız olması ona bu hakkı veriyor muş gibi.. rabbim hepimiizn yardımcısı olsunn..çıkmaz yollara sürüklemesin..miletin diline de düşürmesin..
tatlım okadar sevındımkı anlatamam benm kızkardesımde tup yaptrcak dıyorum kaderımız bır sankı netsekı inş ablan hayırlısıyla alır kucagına inan cok sevındım sıra sende artık :))))
canm sen kımseyı kafana takma tup yaptrmak ayıp bısey degılkı rabbımın ımtıhanı kımın basına ne gelcegını kjmse bılemez bısver kım ogrenırse ogrensın sen yoluna bak uzme kendını bı dusun bakalım allah korusun baska hastalık yuzunden hastrnelerde dolastıgını oyuzden sen bıgunlerının kıymetınj bıl kapını kapattıgında kımse senn hayatına karısamaz rabbım daha buyuk dertler vermesın zamanmz var sukur inş bebıslerjmız olucak bugunlerı unutturcak bıze gercekten bu saglıklı gunlerımızn kıymetjnj bılelım karamsarlık yok
haklısın tatlım,bu derdi çekmeyen anlamıyor işte.
tüp bebek yapıp hamile kalan kadının hamileliği diğerine göre daha zor mu geçiyor canım bir bilgin var mı?
ayy çok az kalmış transfere,çok heyecanlı.sen bana umut olacaksın inşallah.
canim sanmam zor gectigini, sadece ilk zamanlar cok daha dikkatli olmak gerek diye dusunuyorum...birde normal dogumla riske atmak istemiyorlar sezeryan oluyor galiba genelde..ama kisiden kisiye degsir tabi...son 2 gun benim icin, evlat hasretimiz dinsin biran once insallahh hepimizinn![]()
ya o kadar zorluk çektik bari hamileleiğimiz rahat geçsin di mi ama?
inşallah 2 gün sonra bebeğin kavuşacaksın canım,içimden bir his öyle diyor:))
kesinlikle katiliyorum:) acikcasi birazda o yuzden iki tane koydurmak istemiyorum hem bebikolarimin sagligi hem kendi sagligim icin...artik uzulmek istemiyorummm, nur topu gibi embiryomu alip gelicem insallah:)) insallah sizler dogal yoldan hamile kalir bu seruveni yasamazsiniz..ama yasanacaksada olsun sonu bebisli olsundaahissini yirim
saol tatlim sende hemen arkamdasin sankiii
![]()