• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende 2 tane değil tek istiyorum.hklısın yani.hem burada 35 yaş altı tek embriyo konuluyormuş,çok nadir olarak tek embriyo kendi arasında bölünüp ikiz oluyormuş ama %1 ihtimal filan.

ahh bu ay hamile kalsam mükemmel olurdu,üzerimden koca bir kaya kalkardı ama sanmıyorum.neyse tüp norml farketmez artık,yeter ki olsun.

olacak canim insallah olacakkkk:46::46:

merhaba arkadaşlar benım esımde varıkosel hastası ancak amelıyat olalı 3 buçuk yıl oldu hıc bısey degısmedı umarım sız benımle aynı durumu yasamazsınız ve sımdı capadan rapor almaya çalışıyorum heyecanlıyım 7 yıllık evlıyım olursa sayet ılk tup bebek denemem olucak rabbım hepımızın yardımcısı olsun

Gercekten sabretmek lazim sabir cok onemli ama iste yapamiyoruz bazen.Ne guzel cok sevindim senin adina nihayet bebegine kavusmussun sag salim kucagina aldigin gunleride gorursun insallah.:16::49:Ohss nedir anlamadim?Bende yazdan sonra asi dusunuyorum ama erken mi davraniyorum bilmiyorum su sonuclari bir gorelim bakalim da,ona gore artik yol cizeriz.Canim esinin degerleri nasildi ameliyat oncesi ve sonrasi?Hatirliyormusun?

Canım ohss yumurtaliklarin asiri uyarilmasi genelde pkolularda oluyor. Ameliyat öncesi tam sayiyi hatırlamıyorum ama düşüktü hareketlilik de düşüktü. Ama dedigim gini biz ilaclardan cok kürlerin etkisini gorduk tabiki şifayi veren Rabbim . Benxe yaza düşünüyorsan kurlere hemwn baslayin .cok da beklemeye gerek yok. Bekledikce stres artıyor ve stres de hamileligi geciktiriyor. Rabbim en kisa zaman da sana ve diger bütün isteyenlere nasip etsin. Bu arada meryem suresi ve Enbiya suresi 87-90.ayetleri bol bol oku

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi herşeygüzelolacak arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

unbelivable __1

evlimutlu44 __3

littlebirdie__4

jonguil__9

nazende88__2

ayla_34__6

delinefsim__4

Canım ben 2 tane daha okudum,Allah kabul etsin inşallah

tatlım okadar sevındımkı anlatamam benm kızkardesımde tup yaptrcak dıyorum kaderımız bır sankı netsekı inş ablan hayırlısıyla alır kucagına inan cok sevındım sıra sende artık :))))

inş.canım büyükten küçüğe doğru ben kaldım sırada inş en yakın zamanda bende hamile kalırım. ablamda sorun yoktu eşinde de sorun yoktu olmuyordu 4 yıldır aynı zamanda benimde 2.5 yıldır olmuyor etraf kesin bu kızlar kısır diyordur diye düşünüyorduk etraf aile içini bilmez ki dedikodu yapsınlar başka bir şey yapmasınlar...neyse ki ablam hamile kaldı etraf belki biraz susar....inş sende bir an önce hamile kalırsın tatlım

evet kuzum anlatmak istediğim tam da bu.istemiyorum parası onun olsun ya.Allah imseyi kimseye muhtaç etmesin.bu zor günler hepimiz için geçsi gitsin artık.

canım,çok sevindim aşılama düşünmene.inşallah gerek kalmaz ama bir adım atmakla en doğru kararı vermişsin.

ben anlatayım sana,bana doktor direk iğne verdi,çünkü iğneyle çok sayıda yumurta oluşuyor.hapla en fazla 3 tane oluşuyor.belki sorun bende olsa hap verirdi bilmiyorum.ama ne kadar fazla yumurta,o kadar fazla şans bence.tabii doktora göre de değişiyor bu.benim doktorum 2 negatif aşılamadan sonra rapor çıkartıyoruz demişti tüp için.
sen adetin 3. günü gideceksin doktora,hap ya da iğne ne verirse artık tarif ettiği şekilde kullanacaksın,3 günde bir kontrole gideceksin(yani ben öyle yapmıştım)yumurtan 17 mm ulaştıktan sonra,doktorun dediği saatte dakikası dakikasına çatlatma iğnesini yapacaksın.36 saat sonra aşılaman yapılacak.ben gece 02.01 de çatlatma iğnesi yapmıştım.aşılamayı da tam 14.01 de yaptı doktor.

inşallah bu ay hamile kalırsında gerek kalmaz aşılamaya tatlım.

anladım tatlım mutlaka adetin 3.günü gideceğim duruma göre artık ne verirse uygularım inş izin alma problemlerim olmaz...bide başka rahatsızlıklar çıktı benim karnımın sağ tarafı sürekli ağrıyor sanki karnımın sağında kitle var gibi bide aşağı doğru eğilirken sağ belimi sanki bir şey kapıyor gibi tutuluyor ne acaba inş önemli bir şey değildir.perşembe günü doktora gidip muayene olacağım.

merhaba arkadaşlar benım esımde varıkosel hastası ancak amelıyat olalı 3 buçuk yıl oldu hıc bısey degısmedı umarım sız benımle aynı durumu yasamazsınız ve sımdı capadan rapor almaya çalışıyorum heyecanlıyım 7 yıllık evlıyım olursa sayet ılk tup bebek denemem olucak rabbım hepımızın yardımcısı olsun

allah sabır versin canım en önemli şey sabır.beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok maalesef...inş tüp bebek tutar canım bu kadar yıl beklediğin hasret son bulur...

6 toplanmisti maalesef az yastan oturu heralde 34 ve amh 0.82, 1 i olgun degilmis 1 ide dollenmedi, diger 2 side 6. gune kadar gelemedi sonucta 2 embimiz var canim, ben birini transfer ettirmek istiyorum..

kalan o 2 embiryolarınız 6.güne kadar geldi ise çok iyi tatlım hadi hayırlısı tatlım inş tutacak tüpün...yaşın kaç tatlım?

Son düzenleme:
Kizlar cok kotuyum bugun sizinle paylasmak isteim malesef ki doktor iyi seyler soylemedi.Asi doktoruna gittik sabah zaten ben karin agrisi mide bulantiisyla gittim stresten.Girdik yasli bir doktor ama hastalari hep hamileydi benim haricince:43:Bana trioitin varmi var ne haplari kullaniyorsun sekerin kalbin cigerlerinde sorun varmi yok.Ameliyat oldum mu kisttin varmis bdaha kontrol edilmen lazim dedi niye tuplerine bakilmadi acikmi kapalimi bimiyoruz dedi biliyormuydun bunu dedi biliyordum ama doktor yapmadi dedim.Haftaya ulrtason tuplerime bakilcak birde kesinlikle ayin 14u kan tahlili olman lazim dedi mayisti galiba birdaha randevumuz var.esime sordu sorular.Ben dedim normal kalamazmiyim yeni ameliyat oldu 1 sene daha beklemek istiyorum dedim.Bana niye kendini bukadar cok kandiriyorsun ki dedi.1 yil zaman kaybi yasin 26 degrllendir dedi.Varikosel ameliyatlar cok basari saglamiyor hamile kalinmiyor dedi belki degerleriniz biraz artar ama yinede yetrli seviyeye gelmez 2 milyondu bzimki ona bakarak oyle dedi:43:Nrmal hamile kalamazsin degince ben basladim doktorun onunde aglamaya.Asimi olcam dedim ben turkiyeye gidecegim haziran dedim ozaman eylulde yapalim dedim.Asi olcaksin demiyorum dedi belki asi bile olamazsin dedi.asiya bile yetmeyebilirmiz degerlerimiz.Sizin rakamlarinizla yuksek teknolojiye ihtiycaniz var o da yuksek maliyetli dedi.Seni kandirmiyorum gercekleri soyluyorum gercekci ol dedi esimde persembede benim kontrol var dedi.Doktor da simdiden kendinizi alistirin umitlenmeyin dedi degismezmis.Resmen karamsarliga alisin dedi ben agladikca agladim orda.Ciktik yine agladim eve gelene kadar esim asansor beklerken sarildi okadar.Dedim seni ondan bukadar zorluyordum sigara icme borcumuzu bitirelim vs diye dedim asi yaparsa asi deneyelim dedim seneye de olmazsa Onumuzdeki yaza Istanbula gelcez iyi biyerde tup yaptiralim burada istemiyorum 6 ay sonra gel bilmem kac ay sonra gel dayanamam dedim sen spermini verir donmek istersen donersin dedim.tmm dedi esim.Eve geldim bu saate kadar daha bisey yemedim corba iceyim dedim aglamaktan onuda icemedim.Seni duzeltiriz sende sorun varsa da ama esin icin brsey diyemem onuda onun test sonuclarindan sonra gorup asimi tupmu soylucem size dedi:43::43::43::43::43::43:

Back
X