- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #5.561
doğru diyorsun canım o zaman umarım doktor bekleyin derçünkü değerleriniz iyi canım sadece zamanı gelmedi ben senin hamile kalacağına inanıyorum inş en yakın zamanda kalacaksın tatlım....
Canım maşallah değerleriniz normal üstü olmuşileri hız ve morfolojinin sizin değerlerinizle arttığını görünce umutlandım bizim değerler de sıfır ve sıfıra yakın inş herkesin değerleri düzelir ve hepimizin hamilelik haberlerini alırız
inşallah canım.yumurtaya 300 bin tane sperm gider normalde ama sizin 300 binden az gittiği için döllenme gerçekleşmiyor dedi.çok kafam karışık tatlım belki de hiç beklemem bilmiyorum ki
kızlar burda bızım grubumuz vardı 2 mılyondan 76 mılyon topıgı orda xeda olarak yazılarım var sifremı kaybedınce yenı actımm sımdı aardakı herkez hamıleeee bazıları ıkıncıyı dogurdu bazısı ıkız masallah bı ben kaldım bıde gelbebegım dıe bı arkadas arada hamıle kaldım en buyuk umudum bu ama onlar artık bebelerının atesını gecesını konusuyor darısı burdakı herkezee bı krız vardı gelse hepımız hamıle kalırız enerılerı cok yuksektı onlarda yerı geldı agladı yerı geldı yoruldular ama hıc pes etmedılerrrr bebeışlı anneler bıde deerlerı dusukken hamıle kaldılar oda mucızelerı ozledım hepsını gorusuyoruzda yanlış anlaşılmasın artık baska frekanslardayızzz
nasıl yani bende anlamadım bizim doktor yumurtaya 20 sperm ulaşıyor demişti... bi de sizin zaten sayınız milyon değil mi bin nere milyon nere niye gitmiyormuş 300 bin
kızlar oncelıkle bı tane meryem suresı daha okudum ekleyın...
bugun test verdık. cok sukur degerlerımz artymıs. yazayım kızlar bır de sız bakın.
ameliyat öncesi:
ikefaksiyon süresi 35 dk --
miktar 3 ml --
viskozite normal --
ph 7.6 --
aglütinasyon yok --
sperm sayısı 65 milyon --
motilite %46--
A tipi (ileri hızlı progresif) %6 ---
b tipi (ileri yavaş progresif) %38 --
c tipi (progresif olmayan) %2 --
d tipi (immotil) %54--
total progresif sperm sayısı 87 milyon --
döküntü hücre 1 milyon --
MORFOLOJİK DEĞERLENDİRME
normal sperm oranı 3--
baş anomalisi 57
dominant anomali--
boyun anomalisi 26 --
kuyruk anomalısı 14
ameliyatından sonra 4 ayda yapılan sonuç:
abstinans süresi 3 gün
likefaksiyon: 25dk
viskozite: normal
ph :7,2
volüm: 3 ml
sperm sayısı (ml' de milyon): 72 mılyon
tpss : 119 mılyon
total motilite (hareketlilik): 55
ileri hareketli (a+b) : 51 (ileri hızla ileri yavası beraber göstermıs bi tek bu hosuma gıtmedı.)
yerınde hareket:4
hareketsız :45
morfoloji: 4
aglütinasyon : yok
lökosit (ml 'de mılyon) : 500 bin/ml
baş anomalısı :56
amorf baş:49
akrozomal: 1
pin-head: 6
boyun-orta kısım:15
sitoplazmık droplet :13
kuyruk anomalısı :12
KRUGER E göre değerlendirilmiştir.
kızlar nasıl sizce bu değerler?
artmiş ama yeterlı mı sızce ?bı bakın da bır sey soyleyın bana
benimkide 300 bin dedi bilmiyorum ki...sayı az olduğu için gitmiyormuş zaten çoğu yolda ölürmüş yumurtaya ulaşamazmış
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...
arkadaşlar şimdi optimistt arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
littlebirdie__6
ayla_34__3
jonguil__6
optimst4__9
evlimutlu__2
delinefsim__2
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sizin sayınız kaç tatlım?
ml de 10 milyon totalde 50 milyon tatlım
ee 300 bin var işte az değil ki ama ml dekine göre diyorsa ml de 2o milyon olması lazım hatta yeni kriterlere göre 15 milyon olması lazım..3 üroloğa gittik canım hepsi ml deki sayıyı yuvarlak içine almış diğerlerini yuvarlak içine almamış demek doktorlar en çok ml deki sayıya önem veriyor bunu anladım bende
Tmm canim allah kabul etsin...degerleriniz bnce cok iyi..morf hkinda pk bilgm yyok.oyle yuksek bir ilaca gerek yok bnce.keci boybuzu kuru verebilirsn.yada pharmaton k ullnabilirsin.fiyati uygun oldugu icn onu soylediM.zaten pek ilaclik br durum klmamis bnce.
Canım sayı,hız ve morfolojide artış var ve bu çok güzel maşallahAma yanlış bilmiyorsam lökosit sayınız önceki değere düşmüş ama yine de yüksek gibi,lökositin yüksekliği iltihap olduğunu gösteriyo ve buda sayı ve hızı etkiliyo diye biliyorum istersen bi araştır:44:
evet tatlım mldeki sayı önemliymiş zaten.oda 15 milyon olması gerekiyormuş dediğin gibi.kafam karışık bu işlere artık aklım ermiyor çok yoruldummm
anladım canım inş ml deki sayınız artmıştır canım merak ettim bende sonuçlarını alır almaz paylaşırsın canım. hakkında hayırlı ne ise o olsun canım...
canım doktor bır şey dememıs ama bunun ııcn yapılacak bır sey var mı? ılac tedavısı mı kullanlıyo bu durumda?
paylaşırım tatlım,zaten en kötü sonuca hazırladım kendimi düşük çıksa bile üülmeyeceğim zaten tüp bebek olacak düşük çıksa bile amaan benden önemli mi
allah yardımcınız olsun canım.inş her şey yolunda gider...
cuma günü eşim sperm testi verecek tatlım ona göre tüp bebek yapıp yapmayacağımıza karar verecek doktor.en son ki sperm testini görünce çok iyi demişti,diğerlerini görünce çok fark var aralarında,bir de burda yapalım test eğer düşük çıkarsa üzgünüm tüp bebek diyeceğim dedi.sanırım en son ki test gibi çıkarsa tüp bebek olmayacak yada ben öyle anladım.
ultrasondan baktı,çatlamak üzere olan yumurtam varmış, ee adetime 4 gün var dedim geç yumurtlamışsın dedi.çatlayadabilirmiş kistede dönebilirmiş.hafif pko görünümü var dedi ama hormon testi bunu doğrulamıyormuş.adete yakın pko görünümü olabilirmiş yumurtalarda amaaann öyle karışık bişeyler işteee
ah canım keşke olacağını bilsem keşke hiç dert etmeyeceğim ama düzelse kaç yıldır olmayınca hep olmayacak gibi hissediyorum o yüzden sanki mucize gibi geliyor bana...allah hepimizin yüzünü güldürür umarım...biraz daha bekleyeceğiz olmazsa artık aşı maşı bir şeyler yaptırırız.2.5 yıl oldu olsun artık biliyorum daha uzun zaman bekleyenler var kızmasınlar bana ama olmayınca 1 ya da 2 yıl farketmiyor o duygular hep aynı aslında.10 yıl bekleyende biran önce olsun ister 1 yıl bekleyende...derdimiz gerçekten ortak...
Uzulme.duzelir insallah.ama degeerleriniz yinre guzel.sigara icmicm dems zaten ona deers olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?