Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
doğru diyorsun canım o zaman umarım doktor bekleyin der çünkü değerleriniz iyi canım sadece zamanı gelmedi ben senin hamile kalacağına inanıyorum inş en yakın zamanda kalacaksın tatlım....

inşallah canım.yumurtaya 300 bin tane sperm gider normalde ama sizin 300 binden az gittiği için döllenme gerçekleşmiyor dedi.çok kafam karışık tatlım belki de hiç beklemem bilmiyorum ki

tatlım ameliyat öncesi en düşük olan sperm sonuçlarımızı yazayım hepinize umut olsun

ameliyat öncesi 2.testimiz

sperm konsantrasyonu:5,2
ileri hızlı:%0
morfoloji:0
sperm sayısı:15 milyon

ameliyat öncesi 3.testimiz,

sperm konsantrasyonu:16,5
ileri hızlı:%0
morfoloji:0
sperm sayısı:33 milyon

ameliyat sonrası 6.ay

sperm konsantrasyonu:25
ileri hızlı:%5
morfoloji(WHO):%33
sperm sayısı:76 milyon

ameliyat sonrası 9.ay

sperm konsantrasyonu:90
ileri hızlı:%25
morfoloji(kruger):6
sperm sayısı:178 milyon

doktorlar en fazla iki kat artar diyorlar ya kaç katı arttığı ortada kızlar sakın umutsuzluğa kapılmayın

inşallah canım.yumurtaya 300 bin tane sperm gider normalde ama sizin 300 binden az gittiği için döllenme gerçekleşmiyor dedi.çok kafam karışık tatlım belki de hiç beklemem bilmiyorum ki

nasıl yani bende anlamadım bizim doktor yumurtaya 20 sperm ulaşıyor demişti... bi de sizin zaten sayınız milyon değil mi bin nere milyon nere niye gitmiyormuş 300 bin

Ttlm insallh hepimiz o gunleri gorrcegz hayirlisi ile.canini sikma demk her nr kdr ise yaramada sikmamaya calis.varrdt bir zamni hepimiz ayni srylero yasiyorus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nasıl yani bende anlamadım bizim doktor yumurtaya 20 sperm ulaşıyor demişti... bi de sizin zaten sayınız milyon değil mi bin nere milyon nere niye gitmiyormuş 300 bin

benimkide 300 bin dedi bilmiyorum ki...sayı az olduğu için gitmiyormuş zaten çoğu yolda ölürmüş yumurtaya ulaşamazmış

Canım sayı,hız ve morfolojide artış var ve bu çok güzel maşallah Ama yanlış bilmiyorsam lökosit sayınız önceki değere düşmüş ama yine de yüksek gibi,lökositin yüksekliği iltihap olduğunu gösteriyo ve buda sayı ve hızı etkiliyo diye biliyorum istersen bi araştır:44:

Canım ben 3 tane okudum,Allah kabul etsin inşallah

ml de 10 milyon totalde 50 milyon tatlım

ee 300 bin var işte az değil ki ama ml dekine göre diyorsa ml de 2o milyon olması lazım hatta yeni kriterlere göre 15 milyon olması lazım..3 üroloğa gittik canım hepsi ml deki sayıyı yuvarlak içine almış diğerlerini yuvarlak içine almamış demek doktorlar en çok ml deki sayıya önem veriyor bunu anladım bende

evet tatlım mldeki sayı önemliymiş zaten.oda 15 milyon olması gerekiyormuş dediğin gibi.kafam karışık bu işlere artık aklım ermiyor çok yoruldummm

canım doktor bır şey dememıs ama bunun ııcn yapılacak bır sey var mı? ılac tedavısı mı kullanlıyo bu durumda?

evet tatlım mldeki sayı önemliymiş zaten.oda 15 milyon olması gerekiyormuş dediğin gibi.kafam karışık bu işlere artık aklım ermiyor çok yoruldummm

anladım canım inş ml deki sayınız artmıştır canım merak ettim bende sonuçlarını alır almaz paylaşırsın canım. hakkında hayırlı ne ise o olsun canım...

anladım canım inş ml deki sayınız artmıştır canım merak ettim bende sonuçlarını alır almaz paylaşırsın canım. hakkında hayırlı ne ise o olsun canım...

paylaşırım tatlım,zaten en kötü sonuca hazırladım kendimi düşük çıksa bile üülmeyeceğim zaten tüp bebek olacak düşük çıksa bile amaan benden önemli mi

canım doktor bır şey dememıs ama bunun ııcn yapılacak bır sey var mı? ılac tedavısı mı kullanlıyo bu durumda?

tatlım lökosit için ilaç var benim arkadaşımın eşinde lökosit vardı 2 ay ilaç kullandı eşi hamile kaldı 2 ay sonra ama aşı yaptırmıştı...aşılama ile hamile kaldı değerleri de çok yükselmişti aşı yapmadan önce verdiği ttest sonuçları iyi çıkmıştı beklememek için yaptırdılar aşıyı tuttu şuan 2 aylık hamile

Canim insalllah tupe gerek kalmadan hamile kalirsin.Ozaman esin testini verdikten sonra hemen calismaya baslayin denemekten zarar gelmez :)Bende de onceden pko var biraz demislerdi ama simdi yok dediler bidaha arastiriliyor bakalim ne derler yakinda ogrenirim.Sanada belki pko iyi denemesinin sebebi su olabilir pk overlilar daha fazla yumurtluyor hepsi bir olgunlasmak istiyor ama olgunlasamiyor kucuk kaldigi icin dollenmede olmuyor.Belki tup icin cok yumurtlamak iyidir onun icin demistir gibime geldi.Hayirlisi olsun

Insallah canim olacak senin ben inaniyorum olacagina kendime birsey hissetmiyorum ama senin icin icimde bir umut var olacak yakinda gercekten bunu gonulden de diliyorum senin icin

Uzulme.duzelir insallah.ama degeerleriniz yinre guzel.sigara icmicm dems zaten ona deers olmustur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sagol canım içmeyeceğim dedi ama benim kızdıgım içerken içme dediğimde değerler düşerse bırakırım diyordu zekaya bak sen geriye doğru çalışıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…