Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
olabilir bizim 2 damar vardı mesela kimin 7 tane bile oluyor onları iyi bağlamak gerekiyor...
:26::26::26ff yedı taneeee :44:
daha doktor gormeden tehsısı koydum elımden gelsee ben yapıcam amelyatı yazık bızede ya bak tekrarlama yoksa be doktor ışını ıyı yapsana yada yonlendır ozamanlar bukadar bılgım yoktu yasayarak ogrenıyoruz ama bıze mal oluyo 27 yasımdayımmm nekadar beklemelıyımkııı

tatlım sen bir daha ne zaman gideceksin doktora? inş adet olmasın canım ya tüpe falan gerek kalmaz...

cuma günü eşim sperm testi verecek tatlım ona göre tüp bebek yapıp yapmayacağımıza karar verecek doktor.en son ki sperm testini görünce çok iyi demişti,diğerlerini görünce çok fark var aralarında,bir de burda yapalım test eğer düşük çıkarsa üzgünüm tüp bebek diyeceğim dedi.sanırım en son ki test gibi çıkarsa tüp bebek olmayacak yada ben öyle anladım.

ultrasondan baktı,çatlamak üzere olan yumurtam varmış, ee adetime 4 gün var dedim geç yumurtlamışsın dedi.çatlayadabilirmiş kistede dönebilirmiş.hafif pko görünümü var dedi ama hormon testi bunu doğrulamıyormuş.adete yakın pko görünümü olabilirmiş yumurtalarda amaaann öyle karışık bişeyler işteee

Uzulme.duzelir insallah.ama degeerleriniz yinre guzel.sigara icmicm dems zaten ona deers olmustur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biz ilçede oturuyoruz çok gelişmiş bir hastane değil yani buradaki hastane eşim ürolog doktoruna gidince eşimi muayene etti ve varikosel teşhisi koydu ameliya olman lazım dedi eşimde en iyi yöntemin mikro cerrahi olduğunu bildiği için doktora hangi yöntem ile ameliyat yaptığını sordu burada cihaz olmadığı açık ameliyat dedi doktor ama benim sana tavsiyem büyük yere git mikro cerrahi ameliyat ol dedi düşün yani bunu diyen doktor..her şey iyi güzel de allah iyi doktorlarla karşılaştırsın her şeyin hayırlısı valla...

Son düzenleme:

tatlım hiç belli olmuyor bu yumurtlama zamanları. düzenli adet gören birinin adetin 7 günü bile yumu olabiliyor...eşimin arkadaşının eşi hamile imiş adetin 7 günü hamile kalmış düzenli 28 günde bir adet görüyormuş..böyle şeyleri duyduktan sonra hergün yum günü olabilir valla o yüzden kesin hesap işini kapattım ben artık...belkide yum çatlacak kıı çalışın hemen

oyle burda unuverste hastanesı acıldı ınsallah mıkro olur arastırırm artık eda yollardaaa

jon amelyat olmadınızmıı sayı kac canımmm ılerı hız

olduk ameliyatın 6.ayı ve 9 ayı test yaptırdık canım

ameliyat sonrası 6.ay

sperm konsantrasyonu:25
ileri hızlı:%5
morfoloji(WHO):%30
toplam sperm:76

ameliyatın 9.ayı dün yaptırdık

sperm konsantrasyonu:90
ileri hızlı:%25
morfoloji(kruger)6
toplam sperm:178 milyon oldu canım

Son düzenleme:

Meerhba eda...gcmis olsun.degerlerinz arkadslarin yorumlarina gore cok dusk defil.ama nerdeyse 2013 un basinda bbegini kybetmissin.arada tkrar hamile klmayinca esin tkrar test yapmadi mi...ameliyat olma knusunda bisey soyleyemem uzman bir dok sorun..acik ameluyt yaptiginiz icn tkrarlamis olmali.tktar yaparsaniz .mikro yaparsiniz.insallh hetsey yolunda gdet

41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

arkadaşlar şimdi optimistt arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

littlebirdie__6

ayla_34__3

jonguil__6

optimst4__9

evlimutlu__2

delinefsim__2

tatlım su828 hamile ameliyatın 4 ayı hamile kalmış ben sana yazmıştım ama gözden kaçtı galiba gelip hamile haberini vermedi ama ilk sayfalara göz atmıştım hamile takvimini görmüştüm

maşalahh barekallah canım az kaldı bebşn gelcek inşşşş

bebekten sonra yenı yaptık testı ancak toplandık desem yeri dahada gıtmezdı zorla dokbı gosterelım bakalım ne dıycekkkk

dün çalışma yaptık ama cumaya kadar yasak sperm testi verecek ya...bakalım artık nasip bu işler dediğin gibi hiç belli olmuyor.

dün çalışma yaptık ama cumaya kadar yasak sperm testi verecek ya...bakalım artık nasip bu işler dediğin gibi hiç belli olmuyor.

anladım canım.peki senin içinden ne geçiyor zaten test sonuçlarınız güzeldi canım beklemek istemediğiniz için tüp yaptırmaya karar vermiştiniz.doktor eğer eşinin değerleri iyi çıkarsa tüp demeyeceğini söylemiş bu durum karşısında değerlerin iyi çıkması sonucunda tüp yaptırmamayı mı istersin yoksa tüp bebek yaptırmayı mı?

Son düzenleme:
kızlar burda bızım grubumuz vardı 2 mılyondan 76 mılyon topıgı orda xeda olarak yazılarım var sifremı kaybedınce yenı actımm sımdı aardakı herkez hamıleeee bazıları ıkıncıyı dogurdu bazısı ıkız masallah bı ben kaldım bıde gelbebegım dıe bı arkadas arada hamıle kaldım en buyuk umudum bu ama onlar artık bebelerının atesını gecesını konusuyor darısı burdakı herkezee bı krız vardı gelse hepımız hamıle kalırız enerılerı cok yuksektı onlarda yerı geldı agladı yerı geldı yoruldular ama hıc pes etmedılerrrr bebeışlı anneler bıde deerlerı dusukken hamıle kaldılar oda mucızelerı ozledım hepsını gorusuyoruzda yanlış anlaşılmasın artık baska frekanslardayızzz

sanırım biraz daha beklerim tatlım.doktora bağlı yani herşey.6 bin dedi tüp bebek için.tamam değerler düşük çıkarsa hiç paraya bakmam ama bekleyin doğal yollada olur derse beklerim 6 bin ile bebeğimin ne ihtiyacı varsa alırım.

Canım maşallah değerleriniz normal üstü olmuş ileri hız ve morfolojinin sizin değerlerinizle arttığını görünce umutlandım bizim değerler de sıfır ve sıfıra yakıninş herkesin değerleri düzelir ve hepimizin hamilelik haberlerini alırız

doğru diyorsun canım o zaman umarım doktor bekleyin der çünkü değerleriniz iyi canım sadece zamanı gelmedi ben senin hamile kalacağına inanıyorum inş en yakın zamanda kalacaksın tatlım....

tatlım su828 hamile ameliyatın 4 ayı hamile kalmış ben sana yazmıştım ama gözden kaçtı galiba gelip hamile haberini vermedi ama ilk sayfalara göz atmıştım hamile takvimini görmüştüm

Yarin eklerim smdi telefobffan grdgm icin yapamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…