Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Insallah canim olur.Cok uzun zaman oldu hamile haberleri almayali tupler haricinde artik lutfen biriniz hamile kalin.

evet uzun zamandır hamile haberi almıyoruz.bu varikosel illeti bırakmıyor yakamızı.inşallah yakında alırız güzel haberler...

kızlar,yarın bizim için epey zor bir gün olacak.eşim sperm tahlili verecek ve ona göre bir yol belirleyeceğiz.sayının yükselmesini beklemiyorum ama inşallah düşüş olmamıştır.bir de yumurtam çatlamamıştı en son kiste dönmemiştir inşallah.tüpe başlamak için sabırsızlanıyorum.gelince yazarım yine.dua edin lütfen bana...

hic duymadim bunu alalim oyleyse bizde tasiyalim .. sen neden takamadin kucuk bi parca degilmi ??
unuttum takmayı canı adetimden 2 gün önce çıkarıyorum bebiş falan varsa düşmesin diye bi umut işte:31:
aaaa hadi ya denemek lazim denemekten birsey cikmaz.Ben yurtdisindayim cnm burda yok.Yazin gelecegim insallah bulursam vede unutmazsam alirim.Busefer gidisimde valizim hepte ot cer cop dolu olcak sanirim:1:

evet canım denemek lazım Rabbim hiç bişeyi sebepsiz yaratmaz:16:

selam hanımlar ben arada bi girip bakıyorum sohbetinizi bozmuyorum inşallah :34:
eşimdede varikosel var hatırlıyosanız çapa ameliyat dedi bir doktorla yetinmeyelim dedik okmeydanında iyi bi doktor varmış hatta eşimin enişteside oradaki doktor ameliyat etmiş çok faydasını görmüşler ama artık o doktor böyle basit ameliyatlara girmiyomuş asistanlar yapıyomuş özelde yap falanda dediysekte yapmadı çok ters bi adam neyse bizde bezmialeme gittik yarı özel bi vakıf üniversitesi burada 3 farklı doktora gösterdik sonuçları hiç birisi ameliyat demedi en son çare diyolar estradiol hormonu sınırda çıkmıştı 43 bugün yine verdi 38 cıkmış yoksa ilaç yazcaktı bilmiyorum sonuçları nasıl değerlendircekler bu sonucu daha doktora gösteremedim yeni çıkmış çünkü sizlerde hormon sorunu yaşadınız mı_?

Öncelikle merhaba kızlar biz bu hafta test yaptırdık ameliyattan önce 1 2 tane sperm vardı bizde yanı bizimki varıkosel baya ilerlemişti sebep varıkoseldi çünkü geçen yıl yaptırdığımızda 12 milyon spermımız vardı ve giderek düştü en son 1 2 tane çıktı ve hemen eşim ameliyatı oldu ve eşim dun test verdi sonuç çok iyi olmasasa şuan ml de 1 milyon toplam 3 milyon sperm var yani biz zaten ramazandan sonra tüp bebek düşünüyorduk ve eşim spermde artış olmazsa tese ameliyatından korkuyordu ama artık şükürler olsun buna gerek kalmadı inşallah giderek artacak değerler belki bellimi olur o zamana kadar rabbim bize Bi melek gönderir 😊😊bu arada hiç hamilemiZ yok buna uzyldum ama kısa zamanda inşallah hepimiz bu mutluluğu tadarız inşallah 😊

Rabbim aratmasin canlarim gercekten aklima geldikce dua ediyorumm...hatta zaman zaman unutup kendimi evladim olsun diye dua ederken buluyorum o kadar dilim alismis ki her aklima geldikce ettigim icin... Rabbim hepmize saglikli sihhatli evlatlar nasip etsinn insallahh:16::16:

Benim oyleydi canim seni cok umutlandirmak istemem ama ben adetim bittikten yaklasik 10 gun sonra goguslerime dokunamiyodum camasir falan takamiyodum dedim herhalde erken adet olcm diye boyle ama hamisliktenmiss.... Umarim senin de oyledirrrr :52::52:

Test yaptım canım bişey çıkmadı ama sen galiba üstüne adet görmüşsün dimi

Öncelikle merhaba kızlar biz bu hafta test yaptırdık ameliyattan önce 1 2 tane sperm vardı bizde yanı bizimki varıkosel baya ilerlemişti sebep varıkoseldi çünkü geçen yıl yaptırdığımızda 12 milyon spermımız vardı ve giderek düştü en son 1 2 tane çıktı ve hemen eşim ameliyatı oldu ve eşim dun test verdi sonuç çok iyi olmasasa şuan ml de 1 milyon toplam 3 milyon sperm var yani biz zaten ramazandan sonra tüp bebek düşünüyorduk ve eşim spermde artış olmazsa tese ameliyatından korkuyordu ama artık şükürler olsun buna gerek kalmadı inşallah giderek artacak değerler belki bellimi olur o zamana kadar rabbim bize Bi melek gönderir 😊😊bu arada hiç hamilemiZ yok buna uzyldum ama kısa zamanda inşallah hepimiz bu mutluluğu tadarız inşallah 😊

sizin tüpden başka şansınız yok,inşallah en yakın zamanda tutur iyi bir yerde yaptırın canım..

kızlar,yarın bizim için epey zor bir gün olacak.eşim sperm tahlili verecek ve ona göre bir yol belirleyeceğiz.sayının yükselmesini beklemiyorum ama inşallah düşüş olmamıştır.bir de yumurtam çatlamamıştı en son kiste dönmemiştir inşallah.tüpe başlamak için sabırsızlanıyorum.gelince yazarım yine.dua edin lütfen bana...

son durum nedir zeynooo :1:

ml de 10 milyon olan sayı tam 2 milyona düşmüş.hayal kırıklığının en en yükseğinde zirvesinde yaşıyorum şuanda.16 aydır verdiğimiz mücadele boşunaymış çünkü ameliyattan önce de 2 milyondu...şimdi tüp bebeğin olup olmayacağından bile şüpheliyim.çok üzgünüm.birazdan mail atacaklar o zaman sonuçları detaylı olarak yazarım size gerçi gerekte yok ama...

arkadaşlar , tüp bebek denemiştik bu ay ve tuttu. ilk test pozitif.darısı başınıza:49:

gozun aydin canim, kucagina almak nasip olsun insallah...benimde bugun 8. gunum yarin idrar testi yapsammi acaba yaaa...arkadaslar hepiniz dualarimdasiniz tup yada normal elbet anne olacagizz umutsuzluga yer yokkkk

Ankara medıcana tolga ecemişe gitcez cnm sadece biraz daha bekliyoruz rabbim Bi yola koymuştur elbet 😊

stresten uzak durun tatlim, sperm degerleri gun gun degisiyor, hiccccccc belli olmaz ne olacagi, minigin geliveriri:) ama tup yapacagiz diyede stres sikinti yapma ben yaptim beklemedeyimmm pazartesi alicaz sonucumuzu:)

ml de 10 milyon olan sayı tam 2 milyona düşmüş.hayal kırıklığının en en yükseğinde zirvesinde yaşıyorum şuanda.16 aydır verdiğimiz mücadele boşunaymış çünkü ameliyattan önce de 2 milyondu...şimdi tüp bebeğin olup olmayacağından bile şüpheliyim.çok üzgünüm.birazdan mail atacaklar o zaman sonuçları detaylı olarak yazarım size gerçi gerekte yok ama...

canim anliyorum husranini, esinde cok stres olmustur eminim, o bile etkilemistir sayiyi canim, hemen panige kapilmayin..herseyin bir caresi bulunur..detayli sonuclarida bir gorelim bakalim..

stresten uzak durun tatlim, sperm degerleri gun gun degisiyor, hiccccccc belli olmaz ne olacagi, minigin geliveriri:) ama tup yapacagiz diyede stres sikinti yapma ben yaptim beklemedeyimmm pazartesi alicaz sonucumuzu:)

inşallah olumlu sonuç alırsın test günün gelmeden yapma ama nebiliyim sonuç ne olursa olsun ama inşallah olumlu olur..zaten tüp bebeğe karar verdiğimizden beri içim daha ferah rahatım stres azaldı 😊sanki yaklaştım bebeğime öyle geliyor inşallah pozitif test sonucu alırsın sende

Back
X