- Konu Sahibi delinefsim
- #1.501
benm ki de öyle annem 4 yıl olmadı blki gentktir diyor....ondan olmadı diyor..ama eşimim babasının ki 15 yıl olmadı sonra bir iğne kulnaması sonucu eşim oldu..ve sonra yine olmadı tek çocuk eşim tek çocuk..eşimde bnim ki babamdn dolyı olmuyor diyor gentik olarak...rabbim inşallah çok aratmaz...tez vakitte hepimize nasip edr..
canm benm allah yardımcın olsun sakın aama sakın uzme kendını ben cok yasyan insanlara sahıt oldum emın ol doktorlar ruhsuz duygusuz bılıp bılmeden konusuyo bundan sonra sız kendınız tedavı yontemlerı uygulayın esmn arkadası amelıyattan sonra test yaptrmıs ve degerleri cok dusuk cıkmıs sonra bı anada fırlamıs onunda 2 ve 3 mılynmus suanda 3 aylık oglu var hıc stres yapma bıraz daha bekle aılen sana destek olsun derdını paylas rahatlıyosun yasın beklemek ıcın ıdeal ve ben bızım kullandıgımız takvıyeyı sana tavsıye edıyorum bızde prooxeed kullanıyoduk sımdı xy complex kullanıyoruz ve arastrma yaptım bunda daha cok vıtamın var ve hızını arttırmaya daha cok faydalıymıs aldımız zaman doktor bıze 90 capsul alın dedı 3 ay kullanın dedı daha hesaplı geldı 350 tl sanırım bıde proxeedden daha hesaplı oluyo o 15 gunde bıtıyo 6 paket alman gerekıyo istersen bı arastr canm