- Konu Sahibi delinefsim
- #1.521
canm inan kafam o kadr krıştı ki [sup]doktor bize tüp bebek için yol tarif etti tek bir klime bile anlamadık..bizim de sayımız yükselmemeiş ama hızımız % 40 dan % 10 na inmiş..aynaklı sizin dğeler dedi.daha d inebilir dedi..bilmiyorum ne yappanilirz.ama tabiki de 2.3 y daha bkleriz..sizin 2. Testte deerleriniz nasıl oldu ve hangi ilçları kulndınız..blki yazdın ve bnde oudum ama innan kafamda bütün arkadaşalrın değerleri ilaç isimleri uçuşuyor ...kusur bkma..[/sup]
Canim sen 6. Ayi bekle en saglikli sonuc anca belli olur.. 2. Testte ml de 7 bucuk milyondan 50 milyona ileri hizli % 2 den % 15 e cikmisti.. ilk testten sonra sabah 3 tane aksam 3 tane arginmax ve sabahlari 1 tane antioksidan olan phycgenol kullandi esim bunlar gnc nin urunleriydi.. bide geceleri trental 600 kullandi hareketliligi icin.. trentali dr vermisti ama digerlerini ben arastirip kullandirdim hic bi yan etkisi yok arginmax in icerigi diger vitaminlere gore daha zengin.. bu surecte bi dene canim eminim ise yarayacaktir sen umutlu ol canim..