• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bugün ovulasyon testi yaptım bi bakar mısınız ovulasyon ama güven olmaz adetim 2 gün gecikti dün hafif pembe akıntı oldu bugün hala adetim sökülmedi anlamadım gelecekse gelsin ya

Gebelik testinde silik çizgi ile hamile olan arkadaşlar vardı,ovilasyon testinde de böyle olabiliyorsa hamilesindir canım

kızlar bugün ovulasyon testi yaptım bi bakar mısınız ovulasyon ama güven olmaz adetim 2 gün gecikti dün hafif pembe akıntı oldu bugün hala adetim sökülmedi anlamadım gelecekse gelsin ya

Canim hayirlisi son durumne?adet olmadin sanirim oluyorum sandin dun..yazilar karisti okurken telefondan okumak zor oluyor.ama cok heycanli ovulasyon testide koyu gibi sanki ayyy boyle umit vetmek gibi olmasin ama insallah gebelik testi alamiyonmu eczaneden bizi habersiz birakma canim hayirlisi olsun insallahhhh

Gebelik testinde silik çizgi ile hamile olan arkadaşlar vardı,ovilasyon testinde de böyle olabiliyorsa hamilesindir canım

canım benim bildiğim ovulasyon testinde her zaman silik çizgi çıkıyor ama iki çizgide koyu ise o zaman hamilelik diyorlar benim ki de ne silik ne değil ortası

Canim hayirlisi son durumne?adet olmadin sanirim oluyorum sandin dun..yazilar karisti okurken telefondan okumak zor oluyor.ama cok heycanli ovulasyon testide koyu gibi sanki ayyy boyle umit vetmek gibi olmasin ama insallah gebelik testi alamiyonmu eczaneden bizi habersiz birakma canim hayirlisi olsun insallahhhh

gebelik testi pazartesi alırım canım tabii olmazsam.elimde ovulasyon testi var şuan akşam tekrar yapacam bakalım nasıl çizgi çıksın

tamam tatlım akşama kadar içmeyeyim su zaten fazla içmiyorum

ilk defa böyle oldu normalde o hafif akıntıyı görünce 4 5 saate kadar adet olurdum ya da ertesi gün sabah olurdum hala olmadım

yas bende heyecanladım canım ilk defa böyle oldu inş gelmez ya

inş canm inş gelmez kalbım pır pır atıyo ya kavkere geip baktım bılynmu senı merak etm de

inş canm inş gelmez kalbım pır pır atıyo ya kavkere geip baktım bılynmu senı merak etm de

canım ya çok sağol merakın için ah inş bu gecikme hamilelik gecikmesidir nasıl ümitlendim bir bilsen adet olursam yıkılacam.bir de sabahtan beri midem yanıyor bulanıyor gibi psikolojik mi anlamadım

canım umarım hepimizin beklediği bu güzel haberi bize verirsin..:)

umarım tatlım umarım biliyorum burada biri hamile kalsa hepimiz hamile kalmış kadar seviniyoruz keşke sizlere bugün yarın umut olabilsem ama bende bekliyorum o akıntıdan sonra adet oluyordum o yüzden adet oldum yazdım sabaha kadar sökülür diye hala sökülmedi sabah test yaptım öyle çizgi çıktı umutlandım bu sefer çizgi çıkmasa umutlanmazdım yani,

Son düzenleme:
umarım tatlım umarım biliyorum burada biri hamile kalsak hepimiz hamile kalmış kadar seviniyoruz keşke sizlere bugün yarın umut olabilsem ama bende bekliyorum o akıntıdan sonra adet oluyordum o yüzden adet oldum yazdım sabaha kadar sökülür diye hala sökülmedi savbah test yaptım öyle çizgi çıktı umutlandım bu sefer çizgi çıkmasa umutlanmazdım yani,

canm bende baktım ovulasyon testyle ogrenenlerı hc tecrube etmedımkı bıseyde duyemym

canm bende baktım ovulasyon testyle ogrenenlerı hc tecrube etmedımkı bıseyde duyemym

evet tatlım bende fazla umutlanmıyorum aslında ovulasyon testinde her zaman silik çıkıyor ıh hormonundan dolayı ama koyu olursa gebelik diyorlar benimki de silikle koyu çizgi arası:1:

umarım tatlım umarım biliyorum burada biri hamile kalsa hepimiz hamile kalmış kadar seviniyoruz keşke sizlere bugün yarın umut olabilsem ama bende bekliyorum o akıntıdan sonra adet oluyordum o yüzden adet oldum yazdım sabaha kadar sökülür diye hala sökülmedi sabah test yaptım öyle çizgi çıktı umutlandım bu sefer çizgi çıkmasa umutlanmazdım yani,

canım umutlanmamak elde mi.ben bile senin yerine umutlanıp heyecan yaptım seni düşünemiyorum bile.Allah güzel haberler vermeyi nasip etsin bize de moral olacak inşallah canım benim...

canım umutlanmamak elde mi.ben bile senin yerine umutlanıp heyecan yaptım seni düşünemiyorum bile.Allah güzel haberler vermeyi nasip etsin bize de moral olacak inşallah canım benim...

aynen tatlım inş gelmez bende her ay umutlanmaktan bıktım 2.5 yıl düşün her ay bu ay oldumu ki acaba demekten gına geldi artık inş bu ay son ayım olur.allah yardımcımız olsun çok zor bir süreç

kizlar esim bugun teste gidicekti gitti ama veremedi cunku perhizine dikkat etmemisti ( ben o kadar anlatmama ragmen ) haftaya kalmis demisler - daha konusamadik hafta ici gondermeye calisicam bakalim olmadi haftaya ctesi gider - bende dr a gidicektim ama benimkide kaldi bu durumda cunku onun sonucunu gorup onunla ilgilide gorusmek istiyorum :(

dualarinizi bekleriz ..

jonguil bende heyecanla haberlerini bekliyorum hayirlisi olsun ..

Back
X