- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi delinefsim
- #3.841
Canim sizin toplamda ileri giden yavas ve hizli olarak 4 milyon.. tabii bu arada asulamada bu sayi yikandiklari icin artiyor..
ayyy ne kadar azzzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sizin toplamda ileri giden yavas ve hizli olarak 4 milyon.. tabii bu arada asulamada bu sayi yikandiklari icin artiyor..
güzel bişey söyledin sen bana iyi oldu sağol![]()
Canim benim sen saol.. esinin degerleri guzel cikmis benlik bisey yok![]()
ayyy ne kadar azzzzz
Ml.deki sayi baz aliniyor canim o yuzden.. ama 20 taneymis zaten rahime giden ole yazmisti jiongul..
Canım sağol yazdığın için .Akıl ver tabi yokki bendeHerkes genelde acısız diyor ben korkuyorum ama yaptırıcam eğer devlet çok uzağa tarih verirse özelde yaptırıcam.Aslında acı sızı geçer benim korkularım var. ilki benim zihnen çok olumsuz olup bütün oluşabilecek olumsuzlukları düşünmem ikinciside sürekli bir doktorum olmadı bir türlü yani insan hem en mahrem hemde en önemli olan yerini emanet ederken güven arıyor.Belki çok abartıyorum ama yapamıyorum işte
![]()
canım mrb.benim eşimde 1 ay önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.değerleri çok kötüydü.ml de 900.000 di. sizin ameliyat öncesi ve sonrası nasıldı çok merak ettim.şimdi durumun nasıl bebek falan var mı. proxeed plus ve ace plus selenyum kullanıyor. tabi bunun yanında meyve fındık ceviz badem ne varsa yediriyorum eşime.şimdilik beklemedeyiz üç ayın geçmesini bekliyoruz.
inşallah bizim de düzelir ve Allahın izniyle hepimizin bebeği olur.[/QUOT
amin inş canım malesef hala bebek yok eşimin ileri hareket düşüktü 21 ml 6. ayında 41 ml oldu değeri düzeldi 3 dra gösterdik 3ude düzeldiğini söyledi eşime tribestan vermişti dr onu kullandı onundışında ilaç kullanmadı ben tedavi görüyorum şimdide ama malesef henüz bir sonuç alamadık hayırlısı bakalım onunda vakti zamanı var demekki
ayy kuzum sende küçükmüşsün
1 aydır bu şekilde tatlım.1 er ay aralıklı 2 tane test yaptırmıştık.1. testte sayı 41 milyondu,1 ay sonra 50 milyon çıktı.
ewet ama eşim 32 yşında....
canm sizin de zaten tutsaydı 41 milyon ie de lur du..ama 41 milyon olması için yeterli bir sayı..beklemek çok zor..yerinde olsam tüp ya da aşılama için daha fazla bklemezdim..
aşılama 50 milyonda yapılmıştı(ml 10 milyon)
eylüle kadar bekleyeceğim sanırım,biraz kafamda dinlensin...
benim eşimde 30 yaşında![]()
doğru ama eylüle daha ne kdr var kız ...inşallah o zamana kdar hmile kalırsın da hç bir şeye gerek kalmaz ama eylül çok uzak...
senin de eşin küçük değilmiş ...
kaynanamla dün konuşuyorduk eşim işte 33 yaşına girecek önümüze bakalım zaten değelrimiz de yüksek değil ..kaynaman daha erken bieş olmaz falan filan demeye başladı.. iyi o zan bkliyelim bebeğimiz olursada babasına dede der dedim...sürekli bkleme taraftarı olmaları çok can sıkıcı..
üstelik bugün eşimlede tartıştık... bir yandan birikim yapalım dedim..knera 3 5 bişeyler koyalım da gerek kaldıgın da zorlanmayalım..senin paraya ihiyacın mı var dedi neyin eksik diyor...sanki gibip üstüme başıma biey alacam dedim niye kenara koymaya çalıştığımı bilmiormusun..kenara konulmakla olmaz diyorr ama çarede aramıyor...o da sürekli bkleme taraftarı...sayı zaten 3 miyon elimizden o da gitmeden bir çaresine baalım diyorum...deli ettiler beni...
belki olur normal yolla ya belli mi olur7 ay almış eylüle çok değil yaaa...
ya sen neden kaynanana söylüyorsun ki,onlar hep bekleyin derler.onlara göre hava hoş...bende aşılama yapıldıktan sonra söyledim kaynanama aşılama yptırdık diye,bekleseydiniz az daha dedi.en iyisi bi daha ona söylemmek dedim kendi kendime.
boşver parayıda eşin düşünsün ya Allah aşkına...yeter herşeyi bizim başımıza bırakıyorlar,bir de azar yiyoruz.en olmadı kredi çekersiniz.
az da değil 7 ay...ama gençsin iştee bklemek kaybettirmez bieyy....söylemem artık zatenn..sadece sürekli bana sende doktora git dedi bnde eşim bir daha gitsin tüp yaapızz bnde o zamn mecbur gidecm zaten dedim...ama yurt dışına gidin diyor bizee sizi yurt dışına göndereyim diyor o da mileet hep sordugu için gözümün önünden gitsin lr diyor herhlde...bnde ne yurt dişisı biz bebek için para bulamıyoruz yurt dışına mı gideceğiz...hmde oğlum ysşı ilerliyor yurt dışına gitmek değil tedavi olamız gerekiyor dedim..ama kafası güzel iştee...annem de bu kadın ne içiyor ded iiiyurt dışı diye kafayı yemiş...
cuartesi testde gidecek umarım yüselirde aşılama yapabiliriz en azından...
yurtdışı?tatil için mi?yerleşmek için mi?
sen rahim filmi çektirmiş miydin?
hyr cnm yerleşmek amaçlı ..kaçak gidin yerleşirsiniz diyor...
hyr çektirmedim...
aynen oke tatlım ama baktım ayları tutamıyorum bende buraktım gunlerı ayları saymayıah kuzum elimizde olsa neler yapmayız ki...
sen kritik günlerdeydin dimibak iyi değerlendir heee
![]()
canm Bu rahım fılmının fıyatı neysı benm kıZkardesmde orda baktrdı sanırım gecnse solemıstım kardesm iZmitte gtgı dr cok ıyı anlayıslı tavsıye edeım arastrma has nde hemde sddetle bende tup olursa kocaelıne gelmeyı dusunuyorumcanım vallahi ağrı sızı ve doğru sonuç hemen sonuç benim için önemli.zamanda önemliydi çünkü annem rahatsızdı (meme kanseri oldu tekrar yazmayım canınızı sıkmayım)
bu sebeple zaten ruhum daralıyordu araştırdım kocaeliden kalktım istanbula gittim.
gittiğimede değdi.ağrısız hemen sonuç ordaki doktorda hemen açıkladı ne olduğunu.sormak istediklerimi sordum çıktım.
aklına takılan birşey olursa sor canım elimden geldiğince yardımcı olurum.
vallahi ben adet sancılarımdan dolaşmadığım doktor kalkmadı 5-6 tane çok ciddi bak.
hiç sürekli doktorum olmadı benimde.
En son Ulun hocaya gittim ama maddiyat nereye kadar götürür bilmiyorum bakalım.
canm dur daha bıraz bekle esin doldursun 6 ayı bıde 7 ay nekı gecer gder onceden olsa bende senn gbı dusunurdum ama bızım bu iş kovalamakla olmuyo nasıp olması lazım napalım acele etmeye plan yapmaya gelmıyodoğru ama eylüle daha ne kdr var kız ...inşallah o zamana kdar hmile kalırsın da hç bir şeye gerek kalmaz ama eylül çok uzak...
senin de eşin küçük değilmiş ...
kaynanamla dün konuşuyorduk eşim işte 33 yaşına girecek önümüze bakalım zaten değelrimiz de yüksek değil ..kaynaman daha erken bieş olmaz falan filan demeye başladı.. iyi o zan bkliyelim bebeğimiz olursada babasına dede der dedim...sürekli bkleme taraftarı olmaları çok can sıkıcı..
üstelik bugün eşimlede tartıştık... bir yandan birikim yapalım dedim..knera 3 5 bişeyler koyalım da gerek kaldıgın da zorlanmayalım..senin paraya ihiyacın mı var dedi neyin eksik diyor...sanki gibip üstüme başıma biey alacam dedim niye kenara koymaya çalıştığımı bilmiormusun..kenara konulmakla olmaz diyorr ama çarede aramıyor...o da sürekli bkleme taraftarı...sayı zaten 3 miyon elimizden o da gitmeden bir çaresine baalım diyorum...deli ettiler beni...
ayy çok güldüm kaynanana yaaaçok gamsız birine benziyor.
canm dur daha bıraz bekle esin doldursun 6 ayı bıde 7 ay nekı gecer gder onceden olsa bende senn gbı dusunurdum ama bızım bu iş kovalamakla olmuyo nasıp olması lazım napalım acele etmeye plan yapmaya gelmıyo
tatlımmm bn bekliyelim desem eşimmm bir ömür daha bkler ama onun stresi faln hep ben yaşıyorum...bizim deeğrler gittikçe düşüyorrr elimizdekini kaybetmek istemiyorum...bkalım hafta sonu test yapacak gidişat iyisi ise ona göre bkleme ve ya aşıama diyeceğiz..ama aynı ve ya düşmüş isee tüp yaptırmayı düşnüyorum...korkuyorummm aslınn daaa ...
canım çok güzel şeyler duymuşsunuz doktordan olumlu konuşması bile sevindirici.
çok mutlu oldum giderken artar inşh.![]()