• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arginmax simdi aldim GNC magazasindan 2 tane alinca 170 oldu - ama cok tabi benimde doktor Proxeed verdi aslinda ama ben icmeyebilir diye korktum sivi cunku hap hic olmazsa yutuyor cok soylenmiyor .. GNC bende 15 gun 6 tane iciricem yaninda cinko var sonra biraz dusururum gerekirse 4 tane olur cinko ve evicapta aldim dun bakalim insallah hepimiz bikac aya sonuc aliriz ..

ewet indirim kartı olunca ilk i 90 liraya geliyor genelde 120 lira...ikincisi de %50 indirimli oluoyrmuş....evicap e vitamini arinmax da var aslında...
bn de şimdi evicap veriyorum...arinmax ...pharmaton ..zinco vermeyi düşünüyorum ama adamın midesi vitamin deposu yapacam geliba...bütün vitaminler bulunuyor içinde :52::52::52::52::52:
inşallh kulladıgımız ilaçalr işe yarar...RABBİM EMEKELRİMİZİN KARŞILIĞINI EN KISA ZAMNDA VERİR İNŞLLH..

canim cok tesekkur ediyorum basta sana ve hepinize..allah razi olsun..bende dun aksam 2 tane okuyabildim..insallah bugun adet olmamda 3 tane okurum..haber vericem..

inşllah hepimizden razı olsun cnm...rabbim şifamızı da verir inşallah...toplam 2 tane okdun demi...1. sayfada yazıyorum..arada kaybolmasın diye...

Son düzenleme:
hayırlısı olsun tatlım üzülme inş bir dahaki ay olur...için rahatladı en azından :21:

üzülmedim hiç nedense,alıştım galiba:52::52:
kalkayımda meryem suresi okuyum unbelivable arkadaşa:1::1::1:

:52::52::52:kızlarr kocaman bir 0.500 NEGATİFF...o kadar zaman sonra gecikince umutlanmıştım ama hayırlısı.:32::32::32:

BU 2 AYDIR SÜREKLİ ADET GECİKMESİ YAŞIYORUZ TOPİKDE FARKINDAMISINIZ ...:47:.İNŞLLAH RAHİM KENDİNİ GEBELİĞE HAZIRLIYORDUR...

BOŞVER ÜZÜLMEE...ÇOK İYİ VE GÜZEL BİR ANNE OLACAKSIN ZAMANI GELİNCE...VE O SANA TUTUNAMAYAN BEBEĞİN:emir_bebek::emir_bebek: VARYA ÜZÜLECEK :50::50::50:NİYE DAHA ERKEN GELMEDİM DİYEE....

BU 2 AYDIR SÜREKLİ ADET GECİKMESİ YAŞIYORUZ TOPİKDE FARKINDAMISINIZ ...:47:.İNŞLLAH RAHİM KENDİNİ GEBELİĞE HAZIRLIYORDUR...

BOŞVER ÜZÜLMEE...ÇOK İYİ VE GÜZEL BİR ANNE OLACAKSIN ZAMANI GELİNCE...VE O SANA TUTUNAMAYAN BEBEĞİN:emir_bebek::emir_bebek: VARYA ÜZÜLECEK :50::50::50:NİYE DAHA ERKEN GELMEDİM DİYEE....

inanır mısın yolda aklıma geldi.topikte boyna adet gecikip kırmızıyı görüyoruz sonunda dedim kendi kendime...öyle derler,rahim kendini hazırlarmış inşallah öyledir:49::49:

o sıpa bi gelsin poposunu ısıracağımm:22::22::8::8:

inanır mısın yolda aklıma geldi.topikte boyna adet gecikip kırmızıyı görüyoruz sonunda dedim kendi kendime...öyle derler,rahim kendini hazırlarmış inşallah öyledir:49::49:

o sıpa bi gelsin poposunu ısıracağımm:22::22::8::8:

ewet öyle bişey varmışşş...rahim kendini hazırlar diye faln inşallah öyledir...yoksa sürekli umutlanıp yıkılmak çok sıkkıcı :14::14:

merak etme bebeşin kendi üzülecek zaten ...niye gelemdim daha önce diyeee...ağlayıp durur....:16:

Hayirlisi olsun cnm biraz kendini toparla sonra yine geri gel ama sensiz buralarin tadi olmaz.Esinde ameliyatini olsun ondan sonra yaptirin asilamanizi madem anladigim kadariyla o buyuk olcude etkiliyor.Insan cok sarsiliyor malesef:38:Koyver herseyi bakalim belkide ozamanda hamiile kalirsin genelde hep oyle olmuyor muEn kisa surede hamileyim diye haberler verir gelirsin insalllah kendine iyi bak:5:

Canim esinin sayilarinda hicbir problem yok bence hele biz bu rakamlari omrumuz boyunca goremeyiz heralde.Insallah en kisa zamanda hamile kalirsin.Demissin bendede sorunvar heerkese diyorum esimin kuzeninin rahmi yamukmus doktor sen nasil dogal hamile kaldin mucize bu demis.Hemde evlediginin 2.ayi hamile kaldi.Iste Allahim vermek istedigine veriyor

:28: kızz nereye gittin kayboldunnn....:10::10::10:

Son düzenleme:
Kizlar rabbim dualarinizi kabul etsin insallah.
Zeynebim nasip diyelim.Hayirli vakitlerde insallah.
Arada okuyorum ama yazamiyorum kizlar uzgunum ama kendimi tum enerjisi cekilmis hissediyorum.Birakin internetten yazmayi kendime hukmedemiyorum...
Dualariniza katilmayi dilerdim ama yapamazsam stres olurum iyice dilim dondugunce ben katilcam yinede arkanizda okurum bende rabbim kabul eylesin insallah.
Herkes kendine iyi baksin lutfen opuyorum tanidigim tanimadigim herkesi.Allah kimselere kaldiramayacagi yuk yuklemesin.

ewet öyle bişey varmışşş...rahim kendini hazırlar diye faln inşallah öyledir...yoksa sürekli umutlanıp yıkılmak çok sıkkıcı :14::14:

merak etme bebeşin kendi üzülecek zaten ...niye gelemdim daha önce diyeee...ağlayıp durur....:16:
ayy üzülmesin kızzz kıyamam yavrumaaa:48::48::48:
ALLAH KABUL ETSİN TATLIM.olacak inş bir gün vakti gelmedi sadece:21:
amin tatlım inşallah.
Kizlar rabbim dualarinizi kabul etsin insallah.
Zeynebim nasip diyelim.Hayirli vakitlerde insallah.
Arada okuyorum ama yazamiyorum kizlar uzgunum ama kendimi tum enerjisi cekilmis hissediyorum.Birakin internetten yazmayi kendime hukmedemiyorum...
Dualariniza katilmayi dilerdim ama yapamazsam stres olurum iyice dilim dondugunce ben katilcam yinede arkanizda okurum bende rabbim kabul eylesin insallah.
Herkes kendine iyi baksin lutfen opuyorum tanidigim tanimadigim herkesi.Allah kimselere kaldiramayacagi yuk yuklemesin.

öyle kuzum nasip.canım üzülmek,umutsuzluğa kapılmak yok lütfe.olacak inşallah.

Back
X