• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
]isimlerin karşısına okudumuz kadarını yazıyorum..

jonguil : 3

nazende88:3

delinefsim:1

unbelivable:2

littlebirdie - 1

adzeynep:1

leman24 :2

MERYEM SURESİNİ OKUMAYA BAŞLIYAN ARKADAŞLAR...ÖNCELİKLE unbelivable ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ...AMA GÜN DE 1 TANE OKUYARAK UNBELİVABLE ARKADAŞIMIZI BİTİRMEK AYI BULACAK NERDEYSE..O YÜZDEN BEN.. VE JONGUİL GÜNDE 3 TANE OKYACAĞIZ..BİZİMLE BERABER 3 TANE OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞALR LÜTFEN SÖYLESİ...HIZLI OKUYUP BİTİRELİM Kİ 1 AY BİR KİŞİYİ DEĞİL HEPİMİZİ SIĞDIRALIM...VE BAŞKA DUALARA GEÇELİM...

kızlar bı tane okudum . bügünde bir tane okuyacağım iki tane yazın bana. bir de kızlar bu sürede secde ayeti var tilavet secdesi yapmak gerekıyor bilginiz olsun

kızlar bı tane okudum . bügünde bir tane okuyacağım iki tane yazın bana. bir de kızlar bu sürede secde ayeti var tilavet secdesi yapmak gerekıyor bilginiz olsun

saolasin hatirlattigin icin .. kizlar bende okucam dedim daha hic okuyamadim bu aralar biraz keyifsizim de insallah Okurum bende hizli size yazarim ..

Tilavet secdesinin yapılışı: Namaz dışında secde ayetini okuyan veya secde ayetini işiten kişi, tilavet secdesine niyet ederek abdestli olarak, kıbleye karşı ayakta durup, elleri kulaklara kaldırmadan "Allahü ekber" diyerek secdeye gider. Üç defa "sübhâne rabbiye'l-a'lâ" dedikten sonra tekbir alarak secdeden kalkar ve "semi'nâ ve ata'nâ gufrâneke rabbenâ ve ileyke'l-masîr" der. (Bakara, 2/286)

Niyet şarttır. Niyetsiz sahih olmaz. Secde âyetini işiten cünüp veya abdestsiz kimse, temizlendikten sonra tilavet secdesi yapar. Bir oturumda, bir secde âyetini birkaç defa okuyan ve işiten, hepsi için bir secde eder. Bir oturumda ne kadar secde âyeti okunmuşsa, o kadar tilavet secdesi gerekir. Mesela üç secde âyeti okunursa, üç secde gerekir.

Biz ameliyattan 1 hafta önce başladık proxeede nasıl etki edecek bilmiyorum ama mutlaka olumlu etkisi olacaktır zamanla.Proxeed in içeriğindeki vitamin ve minareller sperm üretiminde etkili.Sonuçta sperm üretimi ortalama 74 gün sürüyo ve depolanıyo.Bugün kullanılan ilaçlar en az 3 ay sonraki depodan çıkacak spermleri etkileyecek.

evet canım bizde ameliyatın 6.ayı test vermiştik 1 ay argınmax kullandıktan sonra test yaptırmak istedik doktor 2 ay sonra test yaptırın size biliyorsunuz spermler 3 ayda bir yenileniyor diye ama sabredemiyoruz ki ...meraktan ölecem:9::9:

Kizlar rabbim dualarinizi kabul etsin insallah.
Zeynebim nasip diyelim.Hayirli vakitlerde insallah.
Arada okuyorum ama yazamiyorum kizlar uzgunum ama kendimi tum enerjisi cekilmis hissediyorum.Birakin internetten yazmayi kendime hukmedemiyorum...
Dualariniza katilmayi dilerdim ama yapamazsam stres olurum iyice dilim dondugunce ben katilcam yinede arkanizda okurum bende rabbim kabul eylesin insallah.
Herkes kendine iyi baksin lutfen opuyorum tanidigim tanimadigim herkesi.Allah kimselere kaldiramayacagi yuk yuklemesin.

ab canm ben o durumları bılmezmıyım o buhranlardan bızde gecırıyoruz ve her defasında daha kotuleı dusunerek yıparlanmaya calısıyoruz mutsuzuz eksıgız bır yanımız buruk evet ama saglıklıyız sukurler olsun kendını salma olcak bızım bebegımız buna ınan ve gelecegı gunu dusun et yada gec kavuscaz rabbım ne zaman yaratacagını tayın etmıs kı bılemeyız sabırla beklıycez ve her coxugu olana bakıyorumda vok bska sıkjntıları var rabbım en kısa hayırlı zamand saglıklı evkat nasıp rtsın inş hepiöize kızlar Aminnnnnnn

kızlar bı tane okudum . bügünde bir tane okuyacağım iki tane yazın bana. bir de kızlar bu sürede secde ayeti var tilavet secdesi yapmak gerekıyor bilginiz olsun[/QUOT

nasıl yapıyorsun?

canimcim buyur ben gondereyim dedim hemen..

Tilavet Secdesi: Kur’ân-ı Kerim'de ondört yerde, secde ayeti vardır. Kur'ân'da ondört yerde geçen secde ayetlerinin okunması veya işitilmesi halinde yapılan secdeye tilavet secdesi denir. Bunlardan birini okuyanın veya işitenin, manasını anlamasa da, bir secde yapması vacibdir. Secde ayetlerini yazan, heceleyen secde yapmaz.

Hanefîlere göre vacip, Şafiî ve Hanbelîlere göre sünnet-i müekkededir. Bir mecliste, aynı secde ayeti birden fazla okunursa bir secde yapmak yeterlidir. Namaz dışında secde âyetini okuyan veya secde ayetini işiten kişi, tilavet secdesine niyet ederek tekbir alır ve secdeye gider.

Tilavet secdesinin yapılışı: Namaz dışında secde ayetini okuyan veya secde ayetini işiten kişi, tilavet secdesine niyet ederek abdestli olarak, kıbleye karşı ayakta durup, elleri kulaklara kaldırmadan "Allahü ekber" diyerek secdeye gider. Üç defa "sübhâne rabbiye'l-a'lâ" dedikten sonra tekbir alarak secdeden kalkar ve "semi'nâ ve ata'nâ gufrâneke rabbenâ ve ileyke'l-masîr" der. (Bakara, 2/286)

Niyet şarttır. Niyetsiz sahih olmaz. Secde âyetini işiten cünüp veya abdestsiz kimse, temizlendikten sonra tilavet secdesi yapar. Bir oturumda, bir secde âyetini birkaç defa okuyan ve işiten, hepsi için bir secde eder. Bir oturumda ne kadar secde âyeti okunmuşsa, o kadar tilavet secdesi gerekir. Mesela üç secde âyeti okunursa, üç secde gerekir.

sen yazmissin ben gormemisim iki kere oldu neyse ..

:9::9::9:ayy çıkmadık candan ümit kesilmiyor işte...
adet olmadan kesmiycem ümidimi.
acaba döllenmeden 1 hafta sonra kan testinde çıkar mı?

zeynepcim aslinda nasil ayniyiz dimi :) idrar testi yapiyoz belki cikmamistir diyoruz - gec dollenmedir diyoruz saglam olsun diye kan testi yapiyoz - sonra yine ona da inanmasak olurmu diye bahaneler bulmaya calisiyoz - ya karismissa diye - eger adet olursak hmmm ustune gormemidir diye supheleniyoz - yani kendimizi hamile cikarmak icin buluyoz da buluyoz :) kizlar ya bu kadar zekamizi baska seylere kullansak heralde bisey kesfederdik :) heepimizin durumu ayni aslinda ama gercekten mantikli bakinca komigiz :) hayirlisi insallah Rabbim tez zamanda bu heyecanli bekleyisimize son verirde hamile oldugumuzu kesin ogrenir bebislerimizi bekleriz ..:54:

bebek gelmedi ama hayırlı bi işe vesile olmuş ne mutlu Allah daim etsin

benimde 4-5 günüm var gecikirse böyle düşünüp kendimi avutayım :52:

bence bizimkiler nezle falan değil hiç koku almıyolar burunlarına mandal takmışlar :52:

avutmaa eğer gecikirsen ve adet olursan kesin öyledir :)))

saolasin hatirlattigin icin .. kizlar bende okucam dedim daha hic okuyamadim bu aralar biraz keyifsizim de insallah Okurum bende hizli size yazarim ..

günaydın herkese...tatlım bugün 3 tane okudum listeye eklersin.

tamam kızlar ekleridm...
optimist3 biraz toparlan ve okumaya başla lütfen :) :9::9:

tamam canim bu aksam okucam insallah .. simdi okula gitmem lazim gelince okurum hatta bugun bi arkadasa gidicektim onu da iptal ediyim yazarm okudukca ..

yok arkadşaına git..şaka yaptımm ..hızlı okuyalım kıı bir an önce listeyi bitirip bakşa sureleregreçelim...

Back
X