- Konu Sahibi delinefsim
- #4.801
ayy biz de bugun gitmedik teste inş. yarın bir sorun çıkmaz da gideriz, cokk merak ediyorum çünkü biz de hiç 1 tane bile yoktu sperm sizde maşallah varmış inş. daha da artar sizinkisi. eşimin dedesinin safrakesesi kanseri olduğunu öğrendik bugun kayınvaldemle onu doktora bırakmıştık işe gelmeden sonra kayınvaldem aramıs esımı aglamısona da çok üzüldük, eşim bu aralar kendini hasta gibi de hissediyor, bende gidelim gidelim diye çok ısrar ediyordum ama bu durumdayken de test yaptırmak ne kadar dogru sonuc verır kafam karıştı, spermciklerin çıkacağı varsa da çıkmaz diye düşünmekten kendimi alamıyorum ..bir de yazık yani az değil ki 175 tl miş, umut tup bebeğe arayıp sordum bu kadar dediler..
bu arada senin eşin neden istemiyor yaptırmak canım, benim eşim içten içe korkuyor buna inanıyorum cünkü ya yine çıkmazsa diye içi içini yiyor ama bana bile yansıtmamaya çalışıyor bu konuda hıc konusmyor.ALLAHIM ne olur hayırlısıyla bize de sperm cıkısı nasip eyle de bebişimiz olsun , tabi tüm isteyenlere içinde de bize ver.
canim sen nerde oturuyosun ona gore yer tavsiye edebiliriz ? testler o kadar pahali degil