• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayy biz de bugun gitmedik teste inş. yarın bir sorun çıkmaz da gideriz, cokk merak ediyorum çünkü biz de hiç 1 tane bile yoktu sperm sizde maşallah varmış inş. daha da artar sizinkisi. eşimin dedesinin safrakesesi kanseri olduğunu öğrendik bugun kayınvaldemle onu doktora bırakmıştık işe gelmeden sonra kayınvaldem aramıs esımı aglamıs :( ona da çok üzüldük, eşim bu aralar kendini hasta gibi de hissediyor, bende gidelim gidelim diye çok ısrar ediyordum ama bu durumdayken de test yaptırmak ne kadar dogru sonuc verır kafam karıştı, spermciklerin çıkacağı varsa da çıkmaz diye düşünmekten kendimi alamıyorum ..bir de yazık yani az değil ki 175 tl miş, umut tup bebeğe arayıp sordum bu kadar dediler..
bu arada senin eşin neden istemiyor yaptırmak canım, benim eşim içten içe korkuyor buna inanıyorum cünkü ya yine çıkmazsa diye içi içini yiyor ama bana bile yansıtmamaya çalışıyor bu konuda hıc konusmyor.ALLAHIM ne olur hayırlısıyla bize de sperm cıkısı nasip eyle de bebişimiz olsun , tabi tüm isteyenlere içinde de bize ver.

canim sen nerde oturuyosun ona gore yer tavsiye edebiliriz ? testler o kadar pahali degil

jonguil__9

optimİst3__6

unbelivable__4

benay27__1

leman24__10

littleribirde__4

adzeynep__2

Son düzenleme:
delinefsim için meryem suresi takibi

jonguil__9

optimİst3__6

unbelivable__4

benay27__1

leman24__10

littleribirde__4

adzeynep__2

yok kız ne kusuru..demek istediğim sizde düşük çıkarsa inşalalh çıkmaz ilk 3 ay diye canızı sıkmayın..tşkler..

haklısın canım inş.
benim arkadaşım eşi ameliyat oldu 1 kere adet gördü sonra hamile kaldı..
eşim ilk ay ameliyat oldu hemen umutlanmalar vs oldu ama sonra alıştım.duruma nerdeyse 1 sene olacak
eşim test yaptı dr.lar sayı yüksek diye pek dikkate almadılar sonra farkedildi hareket az vs.
rabbim hepimizi mucizelerimize kavuştursun tez vakitte

bende adet olayım eşim test yaptırsın aşılama teklifi edicem dr.a

haklısın canım inş.
benim arkadaşım eşi ameliyat oldu 1 kere adet gördü sonra hamile kaldı..
eşim ilk ay ameliyat oldu hemen umutlanmalar vs oldu ama sonra alıştım.duruma nerdeyse 1 sene olacak
eşim test yaptı dr.lar sayı yüksek diye pek dikkate almadılar sonra farkedildi hareket az vs.
rabbim hepimizi mucizelerimize kavuştursun tez vakitte

bende adet olayım eşim test yaptırsın aşılama teklifi edicem dr.a

kimisi çok şanslı yaa..inşalalh hepimizz hamile oldugumnuz günleri göreceğiz..
eşim nerdeyse 1 sene olacak 1 sene ameliyat süresi mi anlamadımm... kızz ..

bu liste eksik sanirim sabah ben iki tane okudum diye yazdim .. sonrasinda yine okunmus .. bi jonguil baksa da son durumu yazsa ona gore yenisine gecelim ..

bnde onu bkliyorum zaten jonguil son ekledği liste bu.. ondan sonra ekleme yapmamış da dün gece 9 gibi ...

jonguil__9

optimİst3__8

unbelivable__4

benay27__1

leman24__10

littleribirde__6

adzeynep__2

toplam 40 tane oldu..:)son 1 tene...:16::16:

kimisi çok şanslı yaa..inşalalh hepimizz hamile oldugumnuz günleri göreceğiz..
eşim nerdeyse 1 sene olacak 1 sene ameliyat süresi mi anlamadımm... kızz ..

arada kelimeyi yutmuşum :1::1:
1 sene bebiş için çalışma süremiz :34::34:
ama o tahlile bakıp normal diyen dr.hepsinin kulağını boool booool çınlatıyorum :47:

arada kelimeyi yutmuşum :1::1:
1 sene bebiş için çalışma süremiz :34::34:
ama o tahlile bakıp normal diyen dr.hepsinin kulağını boool booool çınlatıyorum :47:

ewet hr doktor ağzından bir laf ıkıyruz.inşalalh şimdi yapacağınız test sizlerin yüzünü güldürür..

jonguil__9

optimİst3__8

unbelivable__4

benay27__1

leman24__10

littleribirde__6

adzeynep__2

toplam 40 tane oldu..:)son 1 tene...:16::16:

tamam son 1 taneyi de 1 saat icinde onuda ben okurum biter okundu say .. yenisine baslayalim .. arada yazilmayan varsa jonguil bulursa gelince onu yeni kisiye ekleriz ..

canim sen nerde oturuyosun ona gore yer tavsiye edebiliriz ? testler o kadar pahali degil

istanbul anadolu yakasında canım , çamlıca da çalışıyorum öğle arası eşimle gitmeyi düşünüyoruz yani anadoluda kartal pendik tarafları haric çamlıca kadıköy üsküdar bostanbı tarafı her yer olur.
aslında dediğim gibi geçen sefer medicana da yaptırdık o da az değildi 157 falandı ama hiç detaylı bilgi yoktu yani germ hücresi bile 0 yazmamışlardı raporda germ gücre şu bu var yada yok diye bilgiler bile yoktu.. hani umutta yaptırrısak herkes orayı öneriyor belki daha iyi olur dedim.
daha uygun ve labarotuarı iyi bir yer önerirseniz ne mutlu bize :)

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:nazende88 arkadaşmız için okumaya başlıyoruz.

:nazar:herseygüzelolacak

:nazar:jonguil

:nazar:optimist3

:nazar:littlebirdie -

:nazar:evlimutlu44

:nazar:Leman24

:nazar:isterseninanma

okumak ve okutmak isteyenler haber versin listeye ekliyelim..

arkadaşlar şimdi nazende88 arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

Son düzenleme:
istanbul anadolu yakasında canım , çamlıca da çalışıyorum öğle arası eşimle gitmeyi düşünüyoruz yani anadoluda kartal pendik tarafları haric çamlıca kadıköy üsküdar bostanbı tarafı her yer olur.
aslında dediğim gibi geçen sefer medicana da yaptırdık o da az değildi 157 falandı ama hiç detaylı bilgi yoktu yani germ hücresi bile 0 yazmamışlardı raporda germ gücre şu bu var yada yok diye bilgiler bile yoktu.. hani umutta yaptırrısak herkes orayı öneriyor belki daha iyi olur dedim.
daha uygun ve labarotuarı iyi bir yer önerirseniz ne mutlu bize :)

orda hic bilmiyorum ben avrupa yakasindayim mecidiyekoyde bir yer duymustum aramistim ama o da sana ters gelir ..iyi hastanelerin servislerine bakabilirsin tup bebekte ismi olanlar aslinda ssk ile sozlesme varsa cok fiyat almiyolar .. biz yakinda ozel bir laboratuvarda yaptirdik - 90 lira odedi esim nakit bir de cd verdiler .. benim gittigim dr orayi tavsiye etti .. yardimci olamadim cok tersiz kusura bakma ..

tatlım sabahçıysan eşin eve geldiği gibi çalışın siz:1: 10 12 14 16 18 şeklinde gece yatmadan önce duşunu al ben öyle yapıyorum canım sabah duşla falan uğraşmıyorum ya da dediğin gibi sabahın köründe kalkıp duş alsam kesin hastalanırım...

ay cnm eşimde 7 den önce gelmez akşam. yemek yedik ettik diyene kadar 8- 8.bucuk o saatte yaparsak ben en az 2 saat ayakları dikip yatmam lazım. 10.-10buçuğa kadar... off çok sıkıcı o da... bilmiorumki napcaammm...

6-7 ay daha bekleme kararı aldım canım,inşallah bu süre zarfında güzel şeyler olur.

sende çok sıkma canını,bak değerleriniz kötü değilmiş...keçi boynuzu kürü uyguluyor musun eşine?
hakkında hayrlısı olsun cnm....keçiboynuzu yaptım biraz cnm sonra spermiogramda lökosit çıkanlara keçiboynuzunun kesinlkle yapılmayacağını öğrend,m ve bıraktm. başka bi topikte tahlilleinde lökosit olan biri yapmış tüm değerleri sıfırlanmış Allah korusunn:nazar: i.saraçoğluna msj atmış o da lökosit olanlara yapılmaz zaten demiş... bende korktum bıraktım bizde de vardı lökosit çünkü... allah tan etkilememiş sonuç aynı çıktı. bende havuç yaptım bu ay.. 3 gün sonra bitio. sonra 1 ay çakşır suyu içirmeyi düşünüyorum 1 ayda kavun çekirdeği yağı sonra ilacımız bitio zaten tahlile gtcez olmazsa bi değişklik ameliyat olcak artık...

merhaba canımmm sıkma canını zaten peşimizi bırakmıyorlarr kırmızı lar...
canım eşin de müsait se öğlenden sonra çalışma yapınn..sabah banyosu çok zorluyordur seni...
cnm malesef eşim akşam 7 den önce gelmez... akşam yapuncada tüm akşam yatmak zorunda kalcam hiç bi işimi yapamıycam...:5:

Back
X