• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar...didildem kaç gündür görünmüyor bilgisi olan var mı?hatta en son aşılama yaptırmıştı tuttu nu ne oldu sonuç bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim...

kızlar bana mı okumaya basladınız dıger afksdaslar benden daha cok beklıyodu neyse benm adetm bıtsın sızın için okuycam muslumann muslumana duası kabul olurmus inş bu arada stres cok onmelı napcaz yaa kas gevsetıcı ıcesım var zararlı olmasa tabı

günaydın kızlar...didildem kaç gündür görünmüyor bilgisi olan var mı?hatta en son aşılama yaptırmıştı tuttu nu ne oldu sonuç bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim...

canm benm dıldıdwmn ası su tutmadı ara versı bısure gelmyck sanrm yıprandı kız tabı

gunaydın buarada canm nonınonı sen detaylı test yaptrcaksın oyuzden pahalı tatlım kardesmden bılıym onun esınnde 0 dı rabbım yardımcn olsun

canm benm dıldıdwmn ası su tutmadı ara versı bısure gelmyck sanrm yıprandı kız tabı

ya tutmadı demek gözen kaçırdım demekki...haklı tabii kolay şeyler değil ki.artık bende karar aldım hesap kitap yapamayacam bir dahaki ay bu ay ovulasyon günlerim bitti zaten adet olmayı beklemeye geçtim:9::9: valla 2.5 yıldır bıktım ya her ay aynı muhabbet aman yani ne yapayım millet hesap kitap mı yapıyor sanki kısmetimizde ne zaman varsa o zaman olacak ister hesap kitap yapalım ister yapmayalım...

kızlar bana mı okumaya basladınız dıger afksdaslar benden daha cok beklıyodu neyse benm adetm bıtsın sızın için okuycam muslumann muslumana duası kabul olurmus inş bu arada stres cok onmelı napcaz yaa kas gevsetıcı ıcesım var zararlı olmasa tabı

evet tatlım sana okumaya başladık kızlar kayıp nereye gittiyseler artık bi çok aktif oluyor burası bi boş:9::9: olsun canım sırayla kim adını yazdırdıysa ona göre okuyoruz hepimiz bekliyoruz derdimiz ortak:21: ...

evet tatlım sana okumaya başladık kızlar kayıp nereye gittiyseler artık bi çok aktif oluyor burası bi boş:9::9: olsun canım sırayla kim adını yazdırdıysa ona göre okuyoruz hepimiz bekliyoruz derdimiz ortak:21: ...

ben buay hıc stres yapmadım sankı ama prolaktın hormonum sınırda yıksek yanı stres etkılıyomus onu farkında olmafan içten içe y yapyoruz işte napcm bılemedımkı esım test vermek ıstemıyo asılama dıykm yaparz belkı bıktım artık hastanesen dıyo buay ovulasyon testı alalım dıyo bıde amelyat kkan bı arjadı var 3 mılynla esı 3 ay xnra hamıle kaldı esımd taktıkler verıyo soylekı(ovulasyon testı alın dıyo ıliskı sırasında bosaldıktan sonra sonene kadar ıcınde kal cunku cekınce vakkum etkısı yapıyomus hız sorunu olankar ayakkarı dıksın falan bıdd o jrlden alsammı acsba karar veremedım

yenj uygulama gelmış telefona nasıl bı bakayım degsısk geldı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben buay hıc stres yapmadım sankı ama prolaktın hormonum sınırda yıksek yanı stres etkılıyomus onu farkında olmafan içten içe y yapyoruz işte napcm bılemedımkı esım test vermek ıstemıyo asılama dıykm yaparz belkı bıktım artık hastanesen dıyo buay ovulasyon testı alalım dıyo bıde amelyat kkan bı arjadı var 3 mılynla esı 3 ay xnra hamıle kaldı esımd taktıkler verıyo soylekı(ovulasyon testı alın dıyo ıliskı sırasında bosaldıktan sonra sonene kadar ıcınde kal cunku cekınce vakkum etkısı yapıyomus hız sorunu olankar ayakkarı dıksın falan bıdd o jrlden alsammı acsba karar veremedım

tatlım benim demediğim yöntem kalmadı ovulasyon ayakları havaya dikme sabahları sperm daha iyi oluyormuş sabah sabah çalışma falan filan yok yok işte allah isteyecek ilk önce bıraktım artık oluruna bırakmaya karar verdim.en çok ilişki günlerini belirlemekten bıktım.dün eşim halı saha maçına gitti adamı gitmeden uyarıyorum maçtan gelince sakın yorgunum deme 18.gün önemli falan diye:9::9: düşün yani planlarımızı ovu gününe göre yapıyoruz bıktım gerçekten:5:

Son düzenleme:
tatlım benim demediğim yöntem kalmadı ovulasyon ayakları havaya dikme sabahları sperm daha iyi oluyormuş sabah sabah çalışma falan filan yok yok işte allah isteyecek ilk önce bıraktım artık oluruna karar verdim.en çok ilişki günlerini belirlemekten bıktım.dün eşim halı saha maçına gitti adamı gitmeden uyarıyorum maçtan gelince sakın yorgunum deme 18.gün önemli falan dedim:9::9: düşün yani planlarımızı ovu gününe göre yapıyoruz bıktım gerçekten:5:

:) ay kıyamam hepimiz aynıyız ya.Resmen o işin planı var aylık programı reglken belirliyoruz.Günler zamanlar:) bugünümüze şükür ama yorulduk kızlar ya Allah yardıcımız olsun nediyeyim.Cumamızda mübarek olsun.

tatlım benim demediğim yöntem kalmadı ovulasyon ayakları havaya dikme sabahları sperm daha iyi oluyormuş sabah sabah çalışma falan filan yok yok işte allah isteyecek ilk önce bıraktım artık oluruna bırakmaya karar verdim.en çok ilişki günlerini belirlemekten bıktım.dün eşim halı saha maçına gitti adamı gitmeden uyarıyorum maçtan gelince sakın yorgunum deme 18.gün önemli falan diye:9::9: düşün yani planlarımızı ovu gününe göre yapıyoruz bıktım gerçekten:5:

dogru soluyosun cnm ama napcaz ilte care yok ben ovuyu denemsım esım ıstedı sjmdı yapmaktan zarar gelmez bız gorevımızı yapalım rabbımde nasip etsın inş sfn bana yardımcj olcan artık nasıl yapcam analf bakım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:) ay kıyamam hepimiz aynıyız ya.Resmen o işin planı var aylık programı reglken belirliyoruz.Günler zamanlar:) bugünümüze şükür ama yorulduk kızlar ya Allah yardıcımız olsun nediyeyim.Cumamızda mübarek olsun.

sağol canım allah bu mübarek günde yaptığımız duaları kabul etsin inş.yok kesin karar aldım çok yoruldum gerçekten hayatımızı etkilemeye başladı bu çalışma işi ne zaman istersek o zaman olsun ya zorla güzellik olmuyor işte:9::9:

sağol canım allah bu mübarek günde yaptığımız duaları kabul etsin inş.yok kesin karar aldım çok yoruldum gerçekten hayatımızı etkilemeye başladı bu çalışma işi ne zaman istersek o zaman olsun ya zorla güzellik olmuyor işte:9::9:

Katılıyorum canım bu planlı olma işi çok yorucu.Hiç çekilmiyor.Bende vazgeçtim.Nasipse olur yoksa iş çığrından çıktı yani ben çok geriliyorum.Dayakmı yiyom çalıyozmu belli değil yani.Tamamen amacından çıktı olay :)Herşeyin hayırlısı inşallah.Keyfime bakıcam artık:51:

Katılıyorum canım bu planlı olma işi çok yorucu.Hiç çekilmiyor.Bende vazgeçtim.Nasipse olur yoksa iş çığrından çıktı yani ben çok geriliyorum.Dayakmı yiyom çalıyozmu belli değil yani.Tamamen amacından çıktı olay :)Herşeyin hayırlısı inşallah.Keyfime bakıcam artık:51:

:9::9:aynen canım ya hiç sorma dayak gibi geliyor:1::1: kırk yıl düşünsem böyle şeylerin başıma geleceği aklıma gelmezdi...

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

arkadaşlar şimdi nazende88 arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

jonguil __4

Alya_34__2

günaydın...dildildem in 2.. Aşılaması da tutmadı maalesef :(
bir süre giremiyecğeim dedi..eşi de bademcık ameliytı olacaktı...

kızlar burası yeri değil,biliyorum ama sizi kendime yazın hissettiğim için burada içimi dökmek istedim.
Kayınvalidem biraz rahatsızmış bu aralar,tansiyonu yükseliyrmuş.kendisi şuan hastanede babasının başında refakatçı.eşim sabah işten geldi,hadi hazırlan annemi doktora götürelim dedi.sen git zaten hastanede annen dedim.bugüne kadar hep ben götürdün kayınvalidemi doktora,görümcem kolunu kırdı hastanede ben kaldım başında,doğum yaptı kafasına takacağı taca kadar gittim aldım.dedesi uzun zamandır rahatsız hep yanlarına gittim onlar doktora giderken...
Neyse bana bağırdı,çağırdı gitti hastaneye.1 saat sonra geldi,bana küsmüş,yazmış bir kenara yaptığımı.çok üzüldüm,yukarda yazdıklarımı anlattım,yaptığım iyilikler için bugüne kadar bana sağol demedin de bir gün yanında gelmedim diye bunu kenarı yazdım mı diyorsun,ben kendi annemin yanında hiç gitmedim bugüne kadar doktora,evlenmeden önce hastanenin yolunu bilmiyodum,senn aileni getirip götürürken herşeyi öğrendim dedim.şimdi bana küs uyuyor(gece vardıyasında bu hafta):47::47::47::47::47::47::47:ayy çok üzüldüm yaa...yazıp rahatlamak istedim.ohh beee...

aslında burası tamda yeri ..hepimiz hemen hemen ayn şeyleri yaşıyoruz..derdimiz tasamız yokmuş gibi birde boş yere cnımıız sıkıp duruyorlar..o emeği boşa çıkarıp küçücük bir seyi dünyanın en büyük derdiymiş gibi abartıyorlar..
Sıkma canını ...

tatlım bildiğim kadarıyla kabın üstünde isim yazıyormuş ama ya o hemşire dalgınlıkla başkasının kabını alıp isimleri yanlış yazarsa:1::1:

Mesela spermlerin döllenmeye yeterli olup olmadığını nereden anlayabiliriz diye bir soru sorabilirsin o çok önemli canım..

Transfer olacağı gün spermlerin eşimin spermleri olup olmadığını nereden anlarız bu konuda nasıl güven sağlıyorsunuz..

Senin aklına takılan sorular ne canım?

yapanlar var canım bi kaç kere haberlerde görmüştüm sperm kapları falan karışabilir.bi de şöyle bi durum var spermlerini alıyorlar bir daha iki üç gün sonra çağrıyorlar o gün sıcağı sıcağına olsa yine kafan o kadar karışmaz ama 2 3 gün aradan geçince insan acaba diye düşünüyor .benim ablam tüp yaptırdık spermlere bakabilir miyiz nerede nasıl şekilde saklandığını görmek için falan demiş doktora doktor gstermemiş:1:

ayyy,allah korusun öyle bişey olursa başka adamdan çocuk doğurmuş olunur yaaaa,felaket bişey.yine kafam karıştı yaaa:50::50:

en korktuğum şey canım benim eşimden olmadıktan sonra çocuğum olsa ne olur canım.o yüzden tüpe kadar kalırsak çok çok güven vermeli doktor ki öyle yaptıralım eşim o yüzden hiç istemiyor ya. Maalesef işi tacirliğe dökenler var onlardan uzak durmak lazım devlet hastanelerinde yaptırırız galiba orası en azından daha güvenilir olur...

ayy böyle bişey yaparlar mı gerçekten???benim de aklımda hep embriyolar karışırsa diye geçiyor.allah korusun yaaaa

kızlar yapmayın zaten bebek bebek diye kafayı yemek üzereyiz..birde üstüne bunları öyleyince aklımıza acabalar girirnce hepden delireceğiz..
Devlet has. Güven konusunda benimde pek güvenim yok..ama o kadarına cesaret edemzler bnce..ticaret amaççlı yapsalar hep en iyilerini seçerler ve yyaplıan yerde nerdeye hiç ngatif çıkmaz...ama bir çok yerde fozitif kdr negtf de çıkıyor sonuç olarakççç

..olmadı tüp bebek yapacağımız yere konuşma arasında karşma falan olmaz demi deriz..:52:olmadı dna testi yaparız diye göz korkuturuzz ki yapmasınlar.:9::9:..ki öyle biseyler yapsalar başlarına geleckleri bilirler.:47:.

Back
X