merhaba kızlar bu aralar geremiyorum..evde kafayı yemek üzereyim...yaklaşık 3 yıldır evliyizz ...ve ilk günden beri çocuk hasreti çekiyorum...
değerlermiz düşük ameliyat tan sonra normal değerlere dönmesi uzun zaman alır...ve tüpe karar vermiştik..hatta bu ayı kafam rahat çeçirecektim ne de olsa geleck ay tüp için yaaş yavş başlıyacğaiz diye sıknıt yapmamaya çalışıyordum..aama geçen gün eşimle tarıştık kredi çekeriz demiştik önce şimdi ya olamzda yani ya bebek tutmazsa...neyin garantisi var ki sana çocuk olacak diye garanti verecem..millet kaç defa yapıyor ...krediyi nasıl ödeyeceğiz diyor ...dükkana pc alacam program alacam diyor ..şimdiye kadr alamdın 3 4 a daha bkle diyorum...yok diyor iş yapıyorum zengin olsan ne olacak sanki...

daha önce bekardken başka dükakn için kredi çekmişti 10 milyr ama dükanfdan zarar ettiler ortak tı daha doğrusu ortak kandırdı şimdi 7 milyar ona borxu var.. o zamn ya iş olmaz diye onu çekmeseydin ..sıra bebek meselesine gelmiş bana ya ödeyemezsek diyor..
kaynanam dün glmiş bana millete bnde sorun yok deme dior tamm hklı oğlununun lafı edilmesin burda erkekete soruno lunca fazla ayıplıyorlar milletin ağzı durmaz haklsın dedim ama nereye kdr dedim..oğlun tüpü erteliyor..artık ne ilaç sorar alırım nde kür yapaprım dedim..tüp bebek de demiyecğeim eğer bu aydan sonra önüne bkmazsa yeter dedim..bakarız dedi... kadını da snaki dinliyecekelrya...
4 gündür evde ağlamaktan kusmaktan canım çıktı..herkesle ilgimi alakamı kestim..
eşimdn soğuyorum

ne yapacağımı bilmiyorum...atrık bebek hayali görmekten yoruldum..yolda yeni konuşan bebek görsem ağlamaktan yoruldum..
:2::2::2::2: