- Konu Sahibi delinefsim
- #5.021
boşver sen onu canını sıkma boşu boşuna...
umrumda degil hic heeee tamam de bildigini oku felsefesini ogrendim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşver sen onu canını sıkma boşu boşuna...
umrumda degil hic heeee tamam de bildigini oku felsefesini ogrendim![]()
aynen öyle,çözmüşsün sen olayı![]()
canimcim ben cikiyorum hadi kendine iyi bak gorusuruz![]()
canım sonuçlarımız geldi
sperm sayısı : 72 milyon
hızlı ileri hareketli : % 25
yavaş ileri haereketli : %33
yerinde hareketli : %10
hareketsiz : %32
morfoloji
normal yapı : % 15
anormal yapı : %85
baş defekti : %42
boyun defekti : 9
kuyruk defekti :34
sonuçlarımız böyle kızlar..:18::18::18::18::18::18::18::18:
yazacagm canım. bu arada 1 tane de ben okudum meryem suresı.
kac tane kaldı?
Valla sabretmeye calisiyorum iste kendimce bu hafta ici doktora gitmem lazim bana tiroit icin bir kagit verecekti unutmus onu almaya gitmem lazim belki idrar testi falan birsey yapmasini isterim yarin ve persembe evdeyim persembe gideyim en iyisi ben o gune kadar gelmezse
hareket düşük değilmi canım
içime su serptin valla allah razı olsun..
inş bebişin sna tutunur rabbim emeğinizin karşılığı versin çifter çifter inşallah
evet canım kruger değerlerine göre
kağıtta yazdığı gibi yazdım
anormal yapı dediği ne dir acaba
Arkadaslarr bende bu ızdırabı cekıyorumm.. Eşimin 3 test sonucuda sıfırrr ve ben bunun sebebının varıkosel olmasını ıstıyorum amelıyatla duzelme ıhtımalıı var ya duzelemeyecek bır sebep cıkarsa mahfoluruz2 nisanda doktor randevumuz var.hormon testlerini yaptırdı ama elimize gecmedi yani hormonlardan mı onu da bılmıyoruz
İnternetten varıkoseli arastırdım ve eşimin işi nedenıyle gozle gorulen bır anormallık (nette gordugum gıbı ) var. Sizce sıfırlaştırır mı? Eşim yıllardır bnde bulunuyorlar dıyor. Acaba uzun sureli diye sıfırlastırma ıhtımalı yuksek midir? Bole bır durumda olan varmı arkadaslar bana yardımcı olursanız sevınırım..
grade 1 1. derece demek yani en dusuk derece..benim esiminde ayni..1. derecede cogu doktor ameliyat degerleri duzeltmez diyor..aynen bizimde morfoloji 0, ancak esimde gec indirilmis testiste mevcut 6 yasinda indirilmis bir tarafinda..ben onunda soruna yol actigini dusunuyorum..ama gorunun oki varikoselde morfolojiyi bozuyor..moralini bozmak icin yazmiyorum insan baskalarinin tecrubelerinden faydalanmak gecrekci olmak ve amacina bir an once ulasmak istiyor..biz tup denedik haftaya donduurlmus transferim olacak insallah...size doktorunuz ne onerdi?
geçmiş olsun canım inşallah bütün değerleriniz normale biner. ultrasonu eşim bugün devlet hastanesinde çektirdi doktor ameliyataa gittiği için sonuçları gösteremedik. ben maraş ta yaşıyorum. yarın eşimle antepe özeş bir tüp bebek kliniğine gidicez oraya da sonuçları göstermeyi düşünüyorum. bi de bu cumartesi emre bakırcıoğluna randevu aldık. inşallah güzel şeyler duyarız gerçi 0 morfolojiyle ne duyacağımızı az çok biliyorum.
senin eşinin sperm hızı sayısı kaç? bir de tüp bebeği nerde yaptırıyorsunuz?
yaşım küçük ama çok yıprandım canım.ee ameliyat olalı da 16 ay oldu...
annemle eşim bu ay hamile kalacağım konusunda ısrarlım.hatta annen ağır kaldırmamamı uzanmamam gerektiğini filan söylüyor.olmayan bebek düşermiş![]()
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
arkadaşlar şimdi nazende88 arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
jonguil __11
Alya_34__7
optimist3__5
delinefsim__6
littlebirdie __6
unbelivable __2
evlimutlu44 __1
merhaba kızlar okunanaların hepsini ekeldim toplamda 38 oldu..toplam 3 tane kaldı...
tatlım ben 3 tane okudum ozaman bitirelim nazende arkadaşımızı sıradakine okumaya başlayalım.allah kabul etsin
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
arkadaşlar şimdi herşeygüzelolacak arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
arkadaşlar şimdi herşeygüzelolacak arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..