• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
anladım tatlım mutlaka adetin 3.günü gideceğim duruma göre artık ne verirse uygularım inş izin alma problemlerim olmaz...bide başka rahatsızlıklar çıktı benim karnımın sağ tarafı sürekli ağrıyor sanki karnımın sağında kitle var gibi bide aşağı doğru eğilirken sağ belimi sanki bir şey kapıyor gibi tutuluyor ne acaba inş önemli bir şey değildir.perşembe günü doktora gidip muayene olacağım.

aa tatlım sakın ihmal etme.inşallah önemli birşey değildir.

Kizlar cok kotuyum bugun sizinle paylasmak isteim malesef ki doktor iyi seyler soylemedi.Asi doktoruna gittik sabah zaten ben karin agrisi mide bulantiisyla gittim stresten.Girdik yasli bir doktor ama hastalari hep hamileydi benim haricince:43:Bana trioitin varmi var ne haplari kullaniyorsun sekerin kalbin cigerlerinde sorun varmi yok.Ameliyat oldum mu kisttin varmis bdaha kontrol edilmen lazim dedi niye tuplerine bakilmadi acikmi kapalimi bimiyoruz dedi biliyormuydun bunu dedi biliyordum ama doktor yapmadi dedim.Haftaya ulrtason tuplerime bakilcak birde kesinlikle ayin 14u kan tahlili olman lazim dedi mayisti galiba birdaha randevumuz var.esime sordu sorular.Ben dedim normal kalamazmiyim yeni ameliyat oldu 1 sene daha beklemek istiyorum dedim.Bana niye kendini bukadar cok kandiriyorsun ki dedi.1 yil zaman kaybi yasin 26 degrllendir dedi.Varikosel ameliyatlar cok basari saglamiyor hamile kalinmiyor dedi belki degerleriniz biraz artar ama yinede yetrli seviyeye gelmez 2 milyondu bzimki ona bakarak oyle dedi:43:Nrmal hamile kalamazsin degince ben basladim doktorun onunde aglamaya.Asimi olcam dedim ben turkiyeye gidecegim haziran dedim ozaman eylulde yapalim dedim.Asi olcaksin demiyorum dedi belki asi bile olamazsin dedi.asiya bile yetmeyebilirmiz degerlerimiz.Sizin rakamlarinizla yuksek teknolojiye ihtiycaniz var o da yuksek maliyetli dedi.Seni kandirmiyorum gercekleri soyluyorum gercekci ol dedi esimde persembede benim kontrol var dedi.Doktor da simdiden kendinizi alistirin umitlenmeyin dedi degismezmis.Resmen karamsarliga alisin dedi ben agladikca agladim orda.Ciktik yine agladim eve gelene kadar esim asansor beklerken sarildi okadar.Dedim seni ondan bukadar zorluyordum sigara icme borcumuzu bitirelim vs diye dedim asi yaparsa asi deneyelim dedim seneye de olmazsa Onumuzdeki yaza Istanbula gelcez iyi biyerde tup yaptiralim burada istemiyorum 6 ay sonra gel bilmem kac ay sonra gel dayanamam dedim sen spermini verir donmek istersen donersin dedim.tmm dedi esim.Eve geldim bu saate kadar daha bisey yemedim corba iceyim dedim aglamaktan onuda icemedim.Seni duzeltiriz sende sorun varsa da ama esin icin brsey diyemem onuda onun test sonuclarindan sonra gorup asimi tupmu soylucem size dedi:43::43::43::43::43::43:

Cok zor sizin gibi olsa bukadar dusunmem en azindan asi tuttar derim tupe bile garanti vermedi bize.O beni mahfetti.Bende normal olsun istedigim icin 1 yil dedim resmen sen ne diyon yaa diyerek bakti bekleme amacin ne olmayacak seyi niye bekliyorsun dedi resmen.Hep hayalimde surpriz yapmak vardi gozumde canlandirirdim ama yok olmayacak o surpriz olsa bile asi tup olacagi icin aaa surpriz oldu ummadigim bi anda oldu diyemeyecegim o kesin artik.Calisiyorum benim birikimim var altinlarim var Turkiyeden gelince ev alcaktik ama belki evden vazgecebilirim.Parayi dusunmuyorum sukur o yonden cok fazla borcumuz yok var ama halledilebilir.Canim ben cok kotuyum uyumam lazim yoksa kafami kipirdatacak halim yok sonra konusalim tatlim ok.iyiki varsiniz.Anacigim benden haber bekliyor suan aramami bekliyor ama ben arayamiyorum konusursam kesin aglarim onuda aglatirim oyuzden aramayacgim kendimi toparlayana kadar bir kac gun

hayatım,dur bi sakinleş.
doktorlar maalesef en kötüsüne alıştırmaya çalışırlar hastalarını.hepimiz ayn durumdayız bebeğim.zaman zaman daralıyoruz bunalıyoruz.ama sabretmek zorundayız.şimdi tp o kadar ilerledi ki anne baba olamayan çok çok az sayıda insan var.
bende çok isterdim normal yolla anne olmayı,eşime sürpriz yapmayı.ama bunlar bizim için lükse kaçıyor malesef.herkesin derdi ayrı ayrı.yine de çok şükür halimize.

yazın buraya geleceksin ya,bence iyi bir yer bul ve tüp bebeğe başla.çünkü görüyorum ki çok etkilenip yıpratıyorsun kendini.kendine boşuna eziyet etme kuzum.tamam tüp bebek çok zor ama sonucu aldıktan sonra bütün acılarımızı unutacağız Allah'ın izniyle.bende hiç tüp bebek düşünmüyordum ama kaderimizde bugünleri görmekte varmış ne yapalım...gem maddi durumumda iyi diyorsun.

DELINEFSIM

galiba bitirmisiz hesapla siradaki kisiye biran once gecelim

topik çok ağır ilerlemeye başladı dolasıyla listede fazla ilerlemiyor:5: biran önce listedeki herkesi bitirsek madem başladık hayırlısı ile bitirelim ki sırayla hamle haberleri verelim:21: cuma sabahı okumaya başlıyorum bende...

hayatım,dur bi sakinleş.
doktorlar maalesef en kötüsüne alıştırmaya çalışırlar hastalarını.hepimiz ayn durumdayız bebeğim.zaman zaman daralıyoruz bunalıyoruz.ama sabretmek zorundayız.şimdi tp o kadar ilerledi ki anne baba olamayan çok çok az sayıda insan var.
bende çok isterdim normal yolla anne olmayı,eşime sürpriz yapmayı.ama bunlar bizim için lükse kaçıyor malesef.herkesin derdi ayrı ayrı.yine de çok şükür halimize.

yazın buraya geleceksin ya,bence iyi bir yer bul ve tüp bebeğe başla.çünkü görüyorum ki çok etkilenip yıpratıyorsun kendini.kendine boşuna eziyet etme kuzum.tamam tüp bebek çok zor ama sonucu aldıktan sonra bütün acılarımızı unutacağız Allah'ın izniyle.bende hiç tüp bebek düşünmüyordum ama kaderimizde bugünleri görmekte varmış ne yapalım...gem maddi durumumda iyi diyorsun.

ya oyle cokta iyi degil ama kenarda 3-5 birikmisim var benim ev alcaktik ben Turkiyeden gelince esimin 10 bin dolar borcu var daha iyimi kotumu bilmem ama buna da sukur.Bu yaz yanliz gelecegim Istanbulda yaptiririm yaptirirsam.Istanbulu da hic bilmiyorum gitmedimve tatilimi de bununla gecirmek istemiyorum.Kaynanamda dun oyle dedi gidin beraber yaptirin ozaman diye ikimizde dedik bu yaz olmaz o diye niye olmaz niye olmucak 10 kere srdu.Once bakalim bende birsey varmi haftaya tuplerime bakilcak ultrason kan tahlili falan.

Cok zor sizin gibi olsa bukadar dusunmem en azindan asi tuttar derim tupe bile garanti vermedi bize.O beni mahfetti.Bende normal olsun istedigim icin 1 yil dedim resmen sen ne diyon yaa diyerek bakti bekleme amacin ne olmayacak seyi niye bekliyorsun dedi resmen.Hep hayalimde surpriz yapmak vardi gozumde canlandirirdim ama yok olmayacak o surpriz olsa bile asi tup olacagi icin aaa surpriz oldu ummadigim bi anda oldu diyemeyecegim o kesin artik.Calisiyorum benim birikimim var altinlarim var Turkiyeden gelince ev alcaktik ama belki evden vazgecebilirim.Parayi dusunmuyorum sukur o yonden cok fazla borcumuz yok var ama halledilebilir.Canim ben cok kotuyum uyumam lazim yoksa kafami kipirdatacak halim yok sonra konusalim tatlim ok.iyiki varsiniz.Anacigim benden haber bekliyor suan aramami bekliyor ama ben arayamiyorum konusursam kesin aglarim onuda aglatirim oyuzden aramayacgim kendimi toparlayana kadar bir kac gun

Kizzzz feelcryingg sana kizcam heeee.... Yazdiklarini okudum da yazmadan gecemedimm.... Sen doktora ne bakiyosun yaaa o kim ki.... Sen o kadar sperm olduguna yat kalk dua et bu rakam sifir da olabilirdi... Sonucta hamile kalmak icin milyonlarca sperme ihtiyac yok tek 1 tane lazim de mi.....sadece 10 tane bile olsa asilama sansi var demisti benim doktorum... Ona bakilacak olursa esime doktor ameliyat olmadan imkansiz demisti gidip gozune sokasim var sonucu adamin.... Doktorlar bile bizi anlamiyo yaaa.... Peki ya sana boyle soyleyerek uzerinde olusturdugu psikolojik baski ile sana ne kadar doktorluk yapiyo kazandigini helal mi saniyo cok merak ediyorum.... Sen sakinnnn moralini bozma... Bana kafani dagit diyen sensinnn..... Ama senin kafan bi milyon.... Canimm sakinnn umudunu yitirmeee Rabbim imkansizi bile istesen verir insallahhh.... Esinle de arani cok iyi tut yedir icir guzel bak adama.... Su an empati kurmalisin emin ol senden daha cok aciyo ici... Cunku su an sorunun kesin kendi oldugunu biliyo... Ben bunu bizzat esimde yasadim... Sakin ol tevekkul et ve umudunu sakin yitirme....:16::16: Rabbim nasip edecek emin ol....

Son düzenleme:
canım senı oyle ıyı anlıyorum kı. aynı seyı bende gecen hafta yasadım. doktor yumurtalık rezervlerınde azalma var dedı. doktorun kapısında ağladım. herkes benı seyrettı
hormon değerlerım normalın ustunde. halbukı ablamınkı benden daha yuksektı. onun ıkıncı hamılelığı. ben bı bucuk yıldır çırpınıyorum.
olmasaydı onunkı olmazdı.
bak bızım çok sükur çift maaş evimiz arabamız var. bı evladımız eksik.
ablamın ıse evlerı yok annemlerde kalıyorlar ablam çalışmıyo. eşini işten çıkardılar . doğuma 8 hafta kaldı.

şöyle bakıyorum Rabbim kimseye dört dörtlük hayat vermıyo . herkes bır şeylerle imtihan oluyo.
bizim imtihanımız sanrm en zor olanı.. sabır ımtıhanı...
bazen düşünüyorum da Rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin onlarda olmasa ne yaparız.
umudunu kaybetme..
Rbbim bizim için de bi şeler düşünmüştür elbet

RABBİN SENİ UNUTMADI...

ne zaman daralsam bu gelır aklıma.. kendımı rahatlatmaya çalışırım

cok haklisin canim hersey imtihan .. ben evlenme nedenim cocuk sahibi olmakti - hala da evliligin en buyuk amacinin bu olduguna inanirim ama olmadi .. bizimde 1.5 sene falan oldu bebek isteyeli hayirlisi insallah .. hersey imtihan dun minibuste bir teyze ile yanyana oturdum torunu kucaginda 5 yasinda konusmuyormus - annesi internetten baska adamla birlikte olmus ayrilmislar - cocukta otizm belirtileri var demisler - oyle guzel zeytin gozlu bi oglandi ama iste imtihan .. yani cocuk istiyoruz ama hayirli evlat istiyoruz cocuklarda en buyuk imtihan olabiliyolar - nice anneler var her gun cocuklarina hakaret edip bagiriyolar .. bu nedenle sabretmek lazim .. sende uzulme benim arkadas menapoza girmek uzereydi esinde de cok ciddi sorun vardi ilk tup denemede hamile kaldi insallah yarina kesesini gormeye gidicekler Insallah sorun cikmaz .. cok dua edelim Rabbim kaldiramicagimiz seyle bizi imtihan etmesin ..

Kizzzz feelcryingg sana kizcam heeee.... Yazdiklarini okudum da yazmadan gecemedimm.... Sen doktora ne bakiyosun yaaa o kim ki.... Sen o kadar sperm olduguna yat kalk dua et bu rakam sifir da olabilirdi... Sonucta hamile kalmak icin milyonlarca sperme ihtiyac yok tek 1 tane lazim de mi.....sadece 10 tane bile olsa asilama sansi var demisti benim doktorum... Ona bakilacak olursa esime doktor ameliyat olmadan imkansiz demisti gidip gozune sokasim var sonucu adamin.... Doktorlar bile bizi anlamiyo yaaa.... Peki ya sana boyle soyleyerek uzerinde olusturdugu psikolojik baski ile sana ne kadar doktorluk yapiyo kazandigini helal mi saniyo cok merak ediyorum.... Sen sakinnnn moralini bozma... Bana kafani dagit diyen sensinnn..... Ama senin kafan bi milyon.... Canimm sakinnn umudunu yitirmeee Rabbim imkansizi bile istesen verir insallahhh.... Esinle de arani cok iyi tut yedir icir guzel bak adama.... Su an empati kurmalisin emin ol senden daha cok aciyo ici... Cunku su an sorunun kesin kendi oldugunu biliyo... Ben bunu bizzat esimde yasadim... Sakin ol tevekkul et ve umudunu sakin yitirme....:16::16: Rabbim nasip edecek emin ol....

bencede kiz sen feelcryinge :) bende cok kizdim ise yaramiyor .. seninde bebisin hayirli olsun canim siz ameliyat olmadan mi hamile kaldin ben senin yazilarini cok okumaadim .. sizin degerleriniz nasildi ? neler yedirdin icirdin adama :) benimki yemeyen cins simdilik bakalim arginmax ve evicap iciriyorum .. bizimle tecrubelerini paylasirsan seviniriz ..

cok haklisin canim hersey imtihan .. ben evlenme nedenim cocuk sahibi olmakti - hala da evliligin en buyuk amacinin bu olduguna inanirim ama olmadi .. bizimde 1.5 sene falan oldu bebek isteyeli hayirlisi insallah .. hersey imtihan dun minibuste bir teyze ile yanyana oturdum torunu kucaginda 5 yasinda konusmuyormus - annesi internetten baska adamla birlikte olmus ayrilmislar - cocukta otizm belirtileri var demisler - oyle guzel zeytin gozlu bi oglandi ama iste imtihan .. yani cocuk istiyoruz ama hayirli evlat istiyoruz cocuklarda en buyuk imtihan olabiliyolar - nice anneler var her gun cocuklarina hakaret edip bagiriyolar .. bu nedenle sabretmek lazim .. sende uzulme benim arkadas menapoza girmek uzereydi esinde de cok ciddi sorun vardi ilk tup denemede hamile kaldi insallah yarina kesesini gormeye gidicekler Insallah sorun cikmaz .. cok dua edelim Rabbim kaldiramicagimiz seyle bizi imtihan etmesin ..

AYNEN canım. bakıyorum cevreme çocugu olanlar kıymet bılmıyo Rbbımde bıze nasıp etmıyo.

o yuzden hep dua edıyorum allahım ısteyene ver dıye.

zamanı var demmekkı daha . ol derse olur hıc bırseyde engel olamaz yeter kı ıstesın rabbım

bencede kiz sen feelcryinge :) bende cok kizdim ise yaramiyor .. seninde bebisin hayirli olsun canim siz ameliyat olmadan mi hamile kaldin ben senin yazilarini cok okumaadim .. sizin degerleriniz nasildi ? neler yedirdin icirdin adama :) benimki yemeyen cins simdilik bakalim arginmax ve evicap iciriyorum .. bizimle tecrubelerini paylasirsan seviniriz ..

tatlım selam.siz ne zaman test vereceksiniz.benim eşimde argınmax kullandı 1 ay pazartesi günü yeni sperm esti verecek duruma göre hareket edeceğiz.çok heyecanlıyım ya düşmüş olursa ne yaparız ya çok korkuyorum:43::43::43::43:

tatlım selam.siz ne zaman test vereceksiniz.benim eşimde argınmax kullandı 1 ay pazartesi günü yeni sperm esti verecek duruma göre hareket edeceğiz.çok heyecanlıyım ya düşmüş olursa ne yaparız ya çok korkuyorum:43::43::43::43:

hayirlisi insallah biz daha vermeyiz 1 martta esim test verdi yaklasik 5 ay olmustu artik vermicez - hatta benim dr dediki esim test vermek istemiyor diye hic vermesin direkt asilama yapariz dedi ama belki ben mayista ikna edersem gonderirim - gerci insallah mayisa kadar olurda hic gerek kalmaz .. 2 martta basladi arginmax a iste duzenli icirtmeye calisiyorum mayista test versek 7 ay olmus olcak bakalim.. sizin kac ay oldu ?

dusmemistir insallah neden dussun guzel dusun guzel olsun :) hadi bakalim hayirlisi ..

hayirlisi insallah biz daha vermeyiz 1 martta esim test verdi yaklasik 5 ay olmustu artik vermicez - hatta benim dr dediki esim test vermek istemiyor diye hic vermesin direkt asilama yapariz dedi ama belki ben mayista ikna edersem gonderirim - gerci insallah mayisa kadar olurda hic gerek kalmaz .. 2 martta basladi arginmax a iste duzenli icirtmeye calisiyorum mayista test versek 7 ay olmus olcak bakalim.. sizin kac ay oldu ?

dusmemistir insallah neden dussun guzel dusun guzel olsun :) hadi bakalim hayirlisi ..

ama sizin tam 6 ay dolmadı tam 6 ay dolunca bir daha test yapın bence.ameliyatın üstünden 8 ay 10 gün falan geçti .en son 16 ocakta test vermişti eşim...bakalım ne olsun çok merak ediyorum...

ben seni buralarda farketmedim daha önce. sizin sorununuzda varikoselmiydi ameliyatsızmı hamile kaldın

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi herşeygüzelolacak arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

unbelivable __2

evlimutlu44 __3

littlebirdie__4

jonguil__9

nazende88__2

ayla_34__8

delinefsim__6

leman24__4

optimist__3

Son düzenleme:

:nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi jonguil arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

ya oyle cokta iyi degil ama kenarda 3-5 birikmisim var benim ev alcaktik ben Turkiyeden gelince esimin 10 bin dolar borcu var daha iyimi kotumu bilmem ama buna da sukur.Bu yaz yanliz gelecegim Istanbulda yaptiririm yaptirirsam.Istanbulu da hic bilmiyorum gitmedimve tatilimi de bununla gecirmek istemiyorum.Kaynanamda dun oyle dedi gidin beraber yaptirin ozaman diye ikimizde dedik bu yaz olmaz o diye niye olmaz niye olmucak 10 kere srdu.Once bakalim bende birsey varmi haftaya tuplerime bakilcak ultrason kan tahlili falan.

peki canım sen nasıl istersen öyle olsun.inşallah sende bir problem çıkmaz tatlım...

:nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi jonguil arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

epeeydir okuyamıyordum ama bu akşam Allah'ın izniyle okuyacağım.yazarım okuyunca.

belkide hic anne olaamayacagim kendimi alistirsam iyi olcak doktor agzima s... bugun oburude persembe ....Ben seni kandirmiyprum gercekci olun dedi.Eve gelirkende gozumun onunden beynimin icinden butun hamile arkadaslarim akrabalarim gecti.Agla agla artik yoruldum bundan sonra beni cok zor bir hayat bekliyor bildigim tek sey bu suan

Tatlim bu kadr umutsuzluk needen..bizde 3 ayda gittimizde doktor neler. Soyledi bizde..ama onmli oln caabaalaamk...esin test yapti mi ameliyttn sonra.asilamaya yettmezse tup bebk yaprsiniz..onmli oln icinize kapanmamaniz..rabim hepimizn yardimcisi olack insallh

Son düzenleme:
Back
X