• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi jonguil arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

leman24__5

ayla_34___3

günaydın kızlar..aşılama için sayının en az 10 milyon olması gerektiğini söyledi doktorlar..peki ml deki kaç olmalı..bilgisi olan paylaşsın lütfen...

gitmez canim bu kocalar - benimkide zar zor gitti kac gun kustum teste gitmicem dedi cocuk istemiyorum dedi vs vs - amannn ne zor kocalarla ugrasmak ..

kafasını kırasım var inan artık doktorum dioo sen gelmeee kocannn lazımmmmm ama adam anlmıyooorrrr agladım yıne dun geceeee:5:ama adam dio nıe gıdıyorum ne yapcaklar kı varsada yoksada ya dedım nasıl ya yolumuzu cızerız bıseylerın pesıne duserızz yuh bu adamlaraaaa inanın kızımı kaybetıgımde deli oldu olsa seveceklerdeee:emir_bebek:

arkadaşlar şimdi jonguil arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

leman24__5

ayla_34___3

littlebirdie__1

leman24__5

ayla_34___3

littlebirdie__1

canım ben 2 tane daha okudum.allah kabul etsin inşallah...

Son düzenleme:
kızlar benim için okumaya başlamışsınız allah razı olsun hepinizden.allah dualarınızı kabul etsin adetim bitti bitiyor bende okumaya başlayacağım...

kızlar benim için okumaya başlamışsınız allah razı olsun hepinizden.allah dualarınızı kabul etsin adetim bitti bitiyor bende okumaya başlayacağım...

bende bugun kuzumu alayim gelirim okurum teyzesi:)) hatta belki gitmeden okurum hem daha iyi olur..dualarimizi kabul etsin yarabbim...

günaydın kızlar..aşılama için sayının en az 10 milyon olması gerektiğini söyledi doktorlar..peki ml deki kaç olmalı..bilgisi olan paylaşsın lütfen...

evet cnm en az 10 milyon olmasi gerekiyor ya iste doktor bana o yuzden yapamam dedi.Ml yi bilmiyorum ama en az toplamda 10 milyon olmali.Azi zarar cogu karar cogunun zarari degil daha faydasi olur keske soyle 80 binleri falan gorsek sayimizda ucsa gitse esimin isten gelmesini bekliyorum doktora gitmek icin ve ben halen yataktan cikmadim bile

bende bugun kuzumu alayim gelirim okurum teyzesi:)) hatta belki gitmeden okurum hem daha iyi olur..dualarimizi kabul etsin yarabbim...

canım benim inş uğur getirir kuzun:21:gelişmeleri yaz bize...

evet canim yeni basladik daha rabbim dualarimizi kabul etsin insallah tez zamanda bebegine kavusursun:49:

inş tatlım allah hepimize tez zamanda bu güzel duyguları tatdırsın inş.

bıterse ne okuycam yazarsanız sevınırım birde üroloji doktoru sperm tahlılı dışında hangi testleri istemeli :26:

evet cnm en az 10 milyon olmasi gerekiyor ya iste doktor bana o yuzden yapamam dedi.Ml yi bilmiyorum ama en az toplamda 10 milyon olmali.Azi zarar cogu karar cogunun zarari degil daha faydasi olur keske soyle 80 binleri falan gorsek sayimizda ucsa gitse esimin isten gelmesini bekliyorum doktora gitmek icin ve ben halen yataktan cikmadim bile

Anladim canim..hersey yoluna girer insallah...guzel gunlet yasariz ins

leman24__7

ayla_34___3

littlebirdie__1

delinefsimm__2

Back
X