- Konu Sahibi delinefsim
- #5.301
Açılışı ben yapıyım3 tane okudum,Allah kabul etsin inşallah
beni de eklermisin 2 tane okudum jonguil icin allah dualarimizi kabul etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açılışı ben yapıyım3 tane okudum,Allah kabul etsin inşallah
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
arkadaşlar şimdi jonguil arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
leman24__5
ayla_34___3
gitmez canim bu kocalar - benimkide zar zor gitti kac gun kustum teste gitmicem dedi cocuk istemiyorum dedi vs vs - amannn ne zor kocalarla ugrasmak ..
dua zamanııı![]()
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
arkadaşlar şimdi jonguil arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
leman24__5
ayla_34___3
littlebirdie__1
kızlar benim için okumaya başlamışsınız allah razı olsun hepinizden.allah dualarınızı kabul etsin adetim bitti bitiyor bende okumaya başlayacağım...
kızlar benim için okumaya başlamışsınız allah razı olsun hepinizden.allah dualarınızı kabul etsin adetim bitti bitiyor bende okumaya başlayacağım...
günaydın kızlar..aşılama için sayının en az 10 milyon olması gerektiğini söyledi doktorlar..peki ml deki kaç olmalı..bilgisi olan paylaşsın lütfen...
bende bugun kuzumu alayim gelirim okurum teyzesi:)) hatta belki gitmeden okurum hem daha iyi olur..dualarimizi kabul etsin yarabbim...
evet canim yeni basladik daha rabbim dualarimizi kabul etsin insallah tez zamanda bebegine kavusursun![]()
canım benim inş uğur getirir kuzungelişmeleri yaz bize...
evet cnm en az 10 milyon olmasi gerekiyor ya iste doktor bana o yuzden yapamam dedi.Ml yi bilmiyorum ama en az toplamda 10 milyon olmali.Azi zarar cogu karar cogunun zarari degil daha faydasi olur keske soyle 80 binleri falan gorsek sayimizda ucsa gitse esimin isten gelmesini bekliyorum doktora gitmek icin ve ben halen yataktan cikmadim bile
bıterse ne okuycam yazarsanız sevınırım birde üroloji doktoru sperm tahlılı dışında hangi testleri istemeli :26:
Canim meryem suuresini okuyoruz..trst isterve varikosel mi yoksa damar tkanikligimi vb.sorunlara krsi muayene ediyitlr cnm