Insallah canim AMIIINNNNN.Bizimde sizin gibi guzel sonuclarimiz olur umarim tupe baslamadan once hamile kalirim.Sayilarniz resmen umut oldu bana daha fazla da artabilir tabiki.Ama doktor bize aciklarken demek baslangicta 2 milyon oldugu icin artis az olurmus mesela siz 15 milyonla oldunuz yine bir en azindan o degerlerde olanlarin daha cok yukselme ihtimali oluyormus sizin gibiler zor dedi ama insallah o doktorlarin dediklerini Allahim bosa cikarir da yuzumuzu guldurur.Cok kotu burdaki doktorlarin hic acimasi yok hic moral verme diye birsey yok.Belki esiminde psikolojisini bozdu doktorlar ve dusuk cikacak oyuzden sonuclar diye korkuyorum.Kum icinde bol bol su ic hatta sende onun icin kurler yap bikac kez
Gittim geldim korktugum kadar degildi cok acimadi sadece bikac saniyelik birsey hissettim yumurtaliklarinda tuplerinde cok iyi gorunuyor acikmi yani dedim evet acik dedi ama kagida birseyler yazdi sanki birsuru bu sonuclari kadin dogumcuya yollayip o soylucek yorumlucak ne oldugunu ama acik dedi ya rahatladim resmen zaten hic kapali gibi gelmiyordu bana

Sukur bari o sorun olmucak