Varikosel ve hamilelik

Merhaba
Kızlar aranızda eşi varikosel olduğu halde gebe kalan var mı ?
benim abimin eşi hamile kaldı canım. Yengem hamileyken abim ameliyatını oldu. Ama kardeşim de de var varikosel o bebek olmuyor diye doktor ameliyat olması gerektiğini söyledi ve oldu ameliyatını. Yni kişiye göre değişebiliyor sanırım

Teşekkür ederim. bir kaç facebook sayfasında da sordum. Hamilelik ile sonuçlanan bir çok varikosel hastasının bebeği olduğunu gördüm. Rabbim her isteyene yardım etsin inşallah BANA DA

Merhaba

Merhaba canım
benım eşim biz henuz evlenmeden flört dönemindeyken oldu bu ameliyatı, 1 sene sonra evlendik,,
evlendikten 2 yıl sonra ilk bebişimiz oldu, süpriz olarak, herhangi bir çabamız yoktu bebişimiz olsun diye henuz,,,

Zaten benım bir bilgimde yoktu ozaman gebeliğe engeli olur olmazı ile ilgili bu konunun,,,ancak eşim taşımız içinde hep bir şüphe bu durumla alakalı....Daha sonra paylaştı bunu benimle.

2003 te ilk bebeğimiz oldu, aradan geçen uzuuuun yıllar sonra 2016 martta hamile olduğumu öğrendim, yine bir süpriz bebek :)
Allahıma şükürler olsun...İnşallah sizde aramak durumunda kalmadan, istediğiniz vakitte kavuşursunuz bebişinize

Merhaba

ben varım. biz daha evli değilken eşim ameliyat olmuştu ama içten içe korkuyodu. ilk evlendğimzde 3yıl önce yani 1kere korunmasız bi ilişkimiz oldu ve hamile kaldım ben.
ama o zmn hiç hazır hissetmiyodm kendmi ve aldırmak zorunda kaldık onu maalesef.
bi sıkıntı olmadı yani takma kafana sen de

Merhaba
Bi kiz arkadasim var esine varikosel teshisi konumus. 6 aylik evliyken gebelik yasamis ama dusukle sonuclanmis. 1 sene sonra tekrar gebe kaldi. Yeni dogum yapti o da. Ve bu varikosel olanlarin yumustaliklarinin biri asagida biri yukaroda oluyormus. Benim esiminde oyle sanirim ondada var. Bende agustosta kimyasal gebelik yasadim.

Biz bir aşılama birde tüp bebek denedik negatif ile sonuçlandı. Doktor elime ameliyattan önce varikosel için antibiyotik ile tedaviyi deniyelim dedi. Sperm sayısı 19 ml çıktı. Eşim turizm de çalıştığı için dükkanı bırakamıyor. Sezon bitsin hemen ameliyat olucam diyor. O da bu konuda çok üzgün,çocuk çok istiyor . Sabah 10 aşkam gece yarısına kadar dükkanda
Benim bu ay adetim 2 gün geçikti. Belim çok ağrıyor. Kasıklarımda gaz ve ağrı var. Bir kaç gündür sabahları mide bulantısı ama kusucak kadar değil.
Daha önce bir kere adetim geçikti. Hamile kaldım diye çok sevindim sma süt hormonları yükselmiş şimdide test yapmaya korkuyorum.

canım bildiğim kadarı ile tüm erkeklerin yumurtalıklarının biri aşağıda biri yukarıda çünkü biz bu yüzden varikoselmi acaba diye gittik doktora bunu doktor söyledi bize varikosel de yokmuş ayrıca kadınların da göğüslerinin biri büyük biri küçük olurmuş benim oğlum 7 yaşında onun da yumurtalıkları bu şekilde biri daha büyük bunun varikoselle ilgisi yok

Sevindim buna :) adama varikosel teshisini koymustum bana kaysaydi :)

Millet çatır çatır doğuruyor. Yada doğurup sokağa atıyor. Bizse heray oldumu olucak mı diye kan ağlıyoruz
Cnm oyle dusunme herkesin nasipbi kismeti olan bi zaman vardir. İstiyoruz ama haşa yaratma gucumuz yok. Yaratan Allah bize vericek olan Allah. Ol der ve olur. Bizim elimizde olan sey dua ve sabir gerisi Allah'tan...

Kün fe yekün aynen öyle canım,haşa ben kim allahın işine karışmak kim. Rabbimin bir bildiği vardır elbet..
Sadece artık bedenim değil ruhum da yoruldu. Olmıyacaksa rabbim bu çocuk özlemini içimden alsın bir soğukluk versin.

Doktora falan gittin mi cnm aarastirma yapilar mi

Evet araştırıldı. tüp bebeğe gelene kadar bir çok kontrolden geçtik.
Analdim cnm insAllah saglikli bebeklerin olur tez zamanda. Eger esinde ve sende sorun yoksa. Zamana birakmaniz lazim. Birde onceden korunuyorsaniz( hormonlari etkileyen korunma yontemleri hap,igne vs) o yuzdende olmuyor olabilir

Analdim cnm insAllah saglikli bebeklerin olur tez zamanda. Eger esinde ve sende sorun yoksa. Zamana birakmaniz lazim. Birde onceden korunuyorsaniz( hormonlari etkileyen korunma yontemleri hap,igne vs) o yuzdende olmuyor olabilir

Canım benim eşimde varikosel var. Ben bu yüzden bu konuyu açmıştım. Herşey araştırıldı. Eşimde 2 yıl önce varikosel teşhisi kondu. ilk başta sigorta olnadığı için ameliyat olamadı. Şimdide çalışmaktan vakit bulamıyor. sezon bitince ancak ameliyat olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…