benim abimin eşi hamile kaldı canım. Yengem hamileyken abim ameliyatını oldu. Ama kardeşim de de var varikosel o bebek olmuyor diye doktor ameliyat olması gerektiğini söyledi ve oldu ameliyatını. Yni kişiye göre değişebiliyor sanırımMerhaba
Kızlar aranızda eşi varikosel olduğu halde gebe kalan var mı ?
aminn canım inşallahhTeşekkür ederim. bir kaç facebook sayfasında da sordum. Hamilelik ile sonuçlanan bir çok varikosel hastasının bebeği olduğunu gördüm. Rabbim her isteyene yardım etsin inşallah BANA DA
Merhaba
Merhaba
Bi kiz arkadasim var esine varikosel teshisi konumus. 6 aylik evliyken gebelik yasamis ama dusukle sonuclanmis. 1 sene sonra tekrar gebe kaldi. Yeni dogum yapti o da. Ve bu varikosel olanlarin yumustaliklarinin biri asagida biri yukaroda oluyormus. Benim esiminde oyle sanirim ondada var. Bende agustosta kimyasal gebelik yasadim.Merhaba
canım bildiğim kadarı ile tüm erkeklerin yumurtalıklarının biri aşağıda biri yukarıda çünkü biz bu yüzden varikoselmi acaba diye gittik doktora bunu doktor söyledi bize varikosel de yokmuş ayrıca kadınların da göğüslerinin biri büyük biri küçük olurmuş benim oğlum 7 yaşında onun da yumurtalıkları bu şekilde biri daha büyük bunun varikoselle ilgisi yokBi kiz arkadasim var esine varikosel teshisi konumus. 6 aylik evliyken gebelik yasamis ama dusukle sonuclanmis. 1 sene sonra tekrar gebe kaldi. Yeni dogum yapti o da. Ve bu varikosel olanlarin yumustaliklarinin biri asagida biri yukaroda oluyormus. Benim esiminde oyle sanirim ondada var. Bende agustosta kimyasal gebelik yasadim.
canım bildiğim kadarı ile tüm erkeklerin yumurtalıklarının biri aşağıda biri yukarıda çünkü biz bu yüzden varikoselmi acaba diye gittik doktora bunu doktor söyledi bize varikosel de yokmuş ayrıca kadınların da göğüslerinin biri büyük biri küçük olurmuş benim oğlum 7 yaşında onun da yumurtalıkları bu şekilde biri daha büyük bunun varikoselle ilgisi yok
Cnm oyle dusunme herkesin nasipbi kismeti olan bi zaman vardir. İstiyoruz ama haşa yaratma gucumuz yok. Yaratan Allah bize vericek olan Allah. Ol der ve olur. Bizim elimizde olan sey dua ve sabir gerisi Allah'tan...Millet çatır çatır doğuruyor. Yada doğurup sokağa atıyor. Bizse heray oldumu olucak mı diye kan ağlıyoruz
Kün fe yekün aynen öyle canım,haşa ben kim allahın işine karışmak kim. Rabbimin bir bildiği vardır elbet..
Sadece artık bedenim değil ruhum da yoruldu. Olmıyacaksa rabbim bu çocuk özlemini içimden alsın bir soğukluk versin.
Peki yumurtaliklarin esinin sperm durumu nasil?? Bunlar arastirildimi??Kaç senedir gidiyoruz. Bir aşılama ve birde tüp bebek denedik sonuç negatif
Analdim cnm insAllah saglikli bebeklerin olur tez zamanda. Eger esinde ve sende sorun yoksa. Zamana birakmaniz lazim. Birde onceden korunuyorsaniz( hormonlari etkileyen korunma yontemleri hap,igne vs) o yuzdende olmuyor olabilirEvet araştırıldı. tüp bebeğe gelene kadar bir çok kontrolden geçtik.
Analdim cnm insAllah saglikli bebeklerin olur tez zamanda. Eger esinde ve sende sorun yoksa. Zamana birakmaniz lazim. Birde onceden korunuyorsaniz( hormonlari etkileyen korunma yontemleri hap,igne vs) o yuzdende olmuyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?