Varikosel ve hamilelik

Analdim cnm. Hayirlisi olsun hakkinda. İnsAllah herdey yolunda gider hatta ameliyata bile gerek kalmazda gebe kalorsin insAllah

Ben varım. Eşime de varikosel demişlerdi. Çocuk düşünmediğimiz için ameliyat da düşünmedik. 1 yıl deneyin olmazsa ameliyat yaparız demişti doktor. Korunmadığım 4. ayda hamile kaldım. Henüz çok da bu işe baş koymamışken hem de. Bu sırada eşim her gün e vitamini içti düzenli. Belki de yaptığı tek şey buydu. Nasip kısmet. İkinci bebek de ne olur bilemiyorum. Ama çok şükür ilki sürpriz şekilde, zorlanabilirsiniz denmesine rağmen oluverdi.

Benim 6 günüm geçti. Hamilelik var diye umutlandım meğerse iki tane çatlamayan yumurta varmış. Doktor 10 gün sonra gel dedi. Anlaşılan biz tüp bebekeği tekrar denicez.

Benim eşimde de vardı 1. derece varikosel. Sayı ve ileri hız problemimizde vardı ama rahim filmi çekildikten sonra hamile kaldım.

Aynen benimde aşılaöadan önce uaptılar malesef tutmadı. Daha sonra bir tüp bebek denedik oda olmadı
11 haziranda film çekildim. Sonra aşılamadan vazgeçip ağustosta tüp bebek yapmaya karar verdik eşimle ama temmuzda hamile olduğumu öğrendim. Filmden sonra 1 kere regl oldum. 2. yi beklerken çift çizgiyi gördüm. Sizin sayı hız falan nasıl bir de varikosel ileri seviyemi?

Herşeyin doğrusu seviye olarak bilmiyorum ama en son sperm sayısı 16 milyondu. Aşılama ve tüp bebek yaptık ama olmadı. Aradan 1 yıl geçti. Maddi sebeblerden tüp bebek yaptıramadık. Zaman geçiyor. Arabayı satmaya karar verdik. Regli olayım ondan sonraki adetimde istanbul bahçecide tüp bebeğe başlıyacağız.

Bizimde en son ml de 10 milyondu sperm sayısı. Bizde Bahçecide Müstecep beyle görüşmüştük onunla tedaviye başlayacaktık. İlaçlarla birlikte 8000-8500 tl tutuyor. Embriyo dondurmak için de ayrıca ücret alıyorlar ama o ne kadardı hatırlamıyorum. İnşallah en kısa sürede gelir bebişiniz.

Sağol canım teşekkür ederim. Tedavi 6.500 tutuyor. İlaçlarla evet doğrudur o fiyatı buluyor. izmir kent hastanesinde yaptırdığımızda daha geçen sene toplam git gel 9.500 ödedik. hayırlısı olsun. İnşaşlah bu sefer tutar. Gün geçtikçe umudum bitiyor. Gerçi allaha duamda oydu. Ya bir evlat ver tada içimde ki bu evlat isteğini al diye.. demekki nasip değil ki yavaş yavaş eksiliyor isteğim.

Öyle deme ya zamanı var demekki. İnan zamanı gelince herşey oluyor. Sırf çocuk değil diğer istediğin her şey için bir zaman var ve beklemek zorundayız maalesef. Ne yaparsak yapalım daha önceden sahip olamıyoruz. O yüzden sabır lazım Allah sabır versin hepimize.

Çok şükür yumurta rezervi çok iyi doktor yaiıma göre yumurta rezervinin ço iyi olduğunu söylemişti.
Tamam o zaman geriye beklemek kalıyor hiç üzme kendini en kısa zamanda gelecek bebişin sana. Bahçeci bu konuda çok iyi bence inşallah bu sefer olacak.

Tamam o zaman geriye beklemek kalıyor hiç üzme kendini en kısa zamanda gelecek bebişin sana. Bahçeci bu konuda çok iyi bence inşallah bu sefer olacak.
ben varım canım esım ıkı yıl once amelıyat oldu...ılerı hızımız dahada dustu sıfı oldu....arada testte 1 ve sıfır olarak kaldı....derken asılama oldum tutmadı....dogal yoldan hamıle kaldım gelısmedı kurtaj oldum...gecen yıl tup denedık tutmadı....sımdı tekrar tup denıorum duacıda olun ınsallah....ıkı yıl ıcınde ılerı hızımız hep sıfır ıdı....morfolojı amelıayt oncesı 2 ıdı....bı donem 4 oldu...ama yıne 2 ye dustu...ama gecen gunku tahlılımızde sukurler olsun ılerı hızızmız 35 olmus...demem okı hamıle kaldım allahımın ıznıyle hemde degerım sıfır ıken

Çok şükür ne güzel rabbim tüm isteyenlere versin. Allah sizlerden razı olsun bana büyük moral oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…