Varikosel ve hamilelik

Çok şükür ne güzel rabbim tüm isteyenlere versin. Allah sizlerden razı olsun bana büyük moral oldunuz
Evet canim cok iyi anliyorum,seni,,,,esim ilaclarini cok,iyi kullanmadi buarada,,,,bide biz gecen aylarda hacemat yaptirdik bence etkili olan o oldu doye düşünüyorum

Canım benim şahsen seni tanımasam da büyük moral verdin. Allah sende de razı olsun. Çok teşekkür ederim
Sadece moral olsun diye de söylemiyorum sonuçta sende problem yok. Eşinin problemi de bence problem sayılmaz. 1 tane sperm yeterli. Şükretmek lazım ki sperm var ortada. Ya olmasaydı. Çok kişi var burada da azospermi ile uğraşan. O yüzden akışına bırak biraz.

Kızlar bu arada problem bitmiyor. Dün akşam tam meme başınım aldında kitle hissettim. Acaba süt hormonlarının yükselmesinden olur mu ?

Merhaba , benim de eşimde 2. Derece varikosel var . 4 aydır deniyoruz olmuyor , bir seneye kadar olmaması normalmiş ama biz yine de rutin kontrolleri yaptıralım dedik. Eşimin Sperm sayısı 40 milyon, morfoloji %6 ama hareketlilik yüzdesi düşük ileri ve normali toplam %15 anca sanırım . Hareketi böyle düşüren varikoselmiş. Doktor bu sayılarla çocuğunuz olur biraz deneyin dedi ama eşim 32 yaşında ve nasip olursa ikinci çocuğu düşünürsek o Zaman zor olabileceğini söyledi .Biz de ameliyata karar verdik. Cuma günü ameliyatımız var dua edin bize Ameliyat sonrasındaki süreci merak ediyorum. Bana biraz bilgi verir misiniz?

Rabbim isteyen herkese versin. İnşallah ameliyat sonrası en kısa zamanda rabbim sana bir bebek nasip eder. Benim eşimin sperm sayısı 16 mil. Bu sayıyla zor.. ameliyat olması lazım.. Eşimin kendi işi olduğu için bırakamıyor. Turizm de çalışıyor. Sezon sonunu bekliyoruz. Bu arada benim meme başının altında kitle çıktı. Dedim ya kafayı yemek üzereyim.

Amin isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah . Kitleyi sen mi fark ettin?

Bir de bizim doktorumuz sınır kabul edilen sperm sayısının mililitrede 15 milyona düştüğünü söyledi, malum doğurganlık azalıyor . Sizin ml de 16 milyonsa değer fena değil , hareketlilik Nasıl?

Amin isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah . Kitleyi sen mi fark ettin?
Evet dün akşam tesadüf meme ucuna bastırdın. Bilye büyüklüğünde sert bir kitle, sabit ! biraz araştırdım. Süt kanallarında oluşan bir kitle diyor. Hormonların dengesizliğnden olabilirmiş. Bu ay adet olmadım. İki yumurta çatlamamış. Doktor 10 gün bekliyelim dedi. Gelmezse ilaç vericek. Buna bağlıyarak moralimi bozmamaya çalışıyorum. Muayene gidince göstericem.

Canını sıkma canım, adet olduğunda geçecek bir şey gibi geldi bana , üzme kendini . Hormonlar stresten çok etkileniyor buna pek inanamazdım ama kendimde yaşayınca gördüm prolaktinim çok stresli olduğum dönemde 37 çıkmıştı , kendimi dinlemediğim , stres yapmadım ilaç fln kullanmadan 2 hafta sonra 16 ya düşmüştü.

Umarım öyledir. Birde o çıkarsa ben gebelik hayal olur.

Tedavi tüp bbk yptrdık tutmadı bıraktım tedavi vs eşim ameliyat falan olmadı rabbim kendisi vermiş

Aslında doktorlar fazla üstüne düşmeyin. Beyindede bu iş bitiyor diyor. Bir çok kişinin ümidini yitirdiği anda hamile kaldığını duymuştum. Rabbimin sevdiği kuluymuşun. Adına gerçekten çok sevindim. Ben takviye vitaminler akmaya başladım. Eşim bugğn arabayı tüp bebek içinsatışa çıkardı. İnşallah bizim için hayırlısı olur

Allah yar ve yardımcınız olsun çok dua et rabbime bırak ve dediğin gibi unut ben çok ağladım tüp bebekten sonra dedim vardır bundada bir hayır allah vermiyorsa belki benim için hayırlıso budur dedim rabbim hakkında hayırlısını versin..

Vardır bunda da bir hayır diyorum. tam artık bitti istemitorum. Tedavi olmaktan vazgeçiyorum. Birşey oluyor sönen alevler tekrar korlaşıyor. ne yapıcağını bende bilmiyorum

merhaba canım eşimde iki taraflı vardı geçen cuma ameliyat oldu mikrocerrahi yöntemiyle doktorumuz çok iyiydi alanında çok şükür. sonraki gün çıktık hastaneden hatta arabayı bile eşim kullandı düşün. biraz oturup kalkarken zorlanacak bir hafta içinde normale dönüyo gibi korkma Allah şifa versin şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…