- Emoji Skoru
- 39
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi alminaseyma
Tüp bebek mi yapılması gerekiyor varikosel normal yoldan Olmaz mı bebek canlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal yoldan olan çok var ama sabır gerekiyor 3 ay ile 1 sene arasında düzelme görülüyor görülmezse tüp bebek..Tüp bebek mi yapılması gerekiyor varikosel normal yoldan Olmaz mı bebek canlar
Bizim de 3 mlyndu en son doğal yolla olması için ml de 20 milyon olması lazım ama daha azıyla da hamile kalan çok var yeter ki spermler hızlı ve düzgün olsunMesela bizim 2 ml ne kadar artar ki yani doğal yollarla kaç ml olması gerek acaba
İlişkiye devam korunmayın bence çünkü ne olacağı belli olmaz belki bu sayıyla bile hamile kalabilirsin kalanlar var ama kısmet sonuçta. Böğürtlen kökü ne içinBide ameliyat olcak ya olana kadar surede ilişki oldumu biz korkuyoruz da..
Ne güzel bende bogurtlen koku filan içmiştim
Orası öyle ama düşmeyedebilir böğürtlen kökünü nerden aldınYumurtalara iyi tıkanıklığı iyi geliyor onla hamile kalan çok duydum ondan içtim bende demektir spermler yetmedi. Ama bu spermlerde ya bozuklar hamile kalırsam oda kot değilmiş düşene sebeb olyomus
Daha test yaptırmadık bu ay sonu yaptırcaz bizim de 4 mm di galiba tam hatırlamıyorum 4 tane damar genişlemişti dr 2. derece olduğunu söyledi varikoselinSizin kaç ml e yukseldi canm ameliyat sonrası peki bide kaç 4 mm varikosel mi sizinde
İnşallah canım sizinki de başarılı olur inşallah bir an önce anne oluruzRabbim yardım etsin inşallah sonuçlarıniz iyidir canm
Canım sizin test sonucu atarmisin 2milyon kaçı canlı acaba bide benim doktor bu durumda gebe kalsaydın düşük yapardın dedi bizde 2.derece varikosel vardı ve yıkama sonrası 4.600 canlı sperm olmasına rağmen öle dediMesela bizim 2 ml ne kadar artar ki yani doğal yollarla kaç ml olması gerek acaba