• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim sizin sonuçlar nasıldı biz ileri hareket sıfır di sayı normal di..grade 4 tu eşimin varikoseli yani en ağır seviye ameliyat olalı 4 ay oldu ..
Bizde de 4 dü.25bindi ameliyat öncesi

Ameliyat sonrası 3. Ay 1 milyondu

6 ay sonra 37 milyon

1 yıl sonra 52 milyon

Hamile kaldığım ay 62 milyondu.canlılık 60 dı onunla hamile kaldım.Sonra arttı ileri hareket

Bizde de 4 dü.25bindi ameliyat öncesi

Ameliyat sonrası 3. Ay 1 milyondu

6 ay sonra 37 milyon

1 yıl sonra 52 milyon

Hamile kaldığım ay 62 milyondu.canlılık 60 dı onunla hamile kaldım.Sonra arttı ileri hareket
Bizde sayı 43 milyon toplamda ...hareket yavaş yüzde 35 ileri hareket yok sıfır ..ama düzeldi mi bilmiyorum işte canım ..4 y oldu ameliyat olalı bu hafta içinde kontrol olacak.

Kizlar bu varikosel belirtilerini esleriniz hic hossetmemis mi? İntermette şişlik agri vs yaziyor ama esleri doktora tesadufen gidip ogrenenler olmus. İlle muayene ile mi anlasiliyor

Kizlar bu varikosel belirtilerini esleriniz hic hossetmemis mi? İntermette şişlik agri vs yaziyor ama esleri doktora tesadufen gidip ogrenenler olmus. İlle muayene ile mi anlasiliyor
Bir kaç nedenle öğrenen olabilir canım. Ama genelde kısırlık üzerinden araştırılıyor. Erkeklerde düşük sperm sayısı ve hız şüphe yaratıyor ve bakılıyor. Elle muayene edilir düzeyde ise hemen ameliyat öneriliyor.

Ben varikosel nedir bilmiyordüm evlendikten bi kaç ay sonra eşimin spermlerı azaldı ve isteksizlik başladı ama ben onda bisi yoktur ya diyordum bebek düşünürken olmayınca zorla zorla kavga ederek doktora görürdüm sende bi tahlil ver boşa beklemeyelim bi sorun olmadığını görelim diye o kadar emindim ki onda bisi olmadığını ama çok şaşırdık sonuç çıkınca

kzılar bizde de sayı düşüklüğü var. ilk testte sadece 4 adet sperm vardı 1 ay sonra yaptığımız 2.testte sayı 8 milyona çıktı. emodex kullandık bu 1 aylık süreçte. ama ileri hareket hala sıfırdı. Tüp bebek düşünmeye başladık. O arada başka bir üroloğa gittik çift taraflı varikosel dedi. Şimdi ameliyat olması gerekiyor eşimin ama çok korkuyor. Nasıl yaptıracağız bilmiyorum. Bir an önce hayırlısıyla ameliyat olsun da tüp bebeğe de razıyım

kzılar bizde de sayı düşüklüğü var. ilk testte sadece 4 adet sperm vardı 1 ay sonra yaptığımız 2.testte sayı 8 milyona çıktı. emodex kullandık bu 1 aylık süreçte. ama ileri hareket hala sıfırdı. Tüp bebek düşünmeye başladık. O arada başka bir üroloğa gittik çift taraflı varikosel dedi. Şimdi ameliyat olması gerekiyor eşimin ama çok korkuyor. Nasıl yaptıracağız bilmiyorum. Bir an önce hayırlısıyla ameliyat olsun da tüp bebeğe de razıyım
Korkulacak bi ameliyat değil canım fıtık ameliyatı gibi kasıktan yapılıyor bi gece kalıyor hastanede rabbim şifa versin inşallah

Merhaba canım nasıl hamile kaldın tüp bebek mi esin ameliyat oldu mu acaba

Merhaba canım nasıl hamile kaldın tüp bebek mi esin ameliyat oldu mu acaba
Canım tüp bebekle ilk denememde hamile kaldım çok şükür. Eşim varikosel ameliyatı olmadı. Sonradan görüştüğümüz birkaç doktor ameliyattan sonra iyice düşebilir sperm sayısı dedi. Tüp bebek tedavisi süresince emodex ve teatrio kullandırdı doktor eşime. 6 tane iyi kalite embriyomuz döllendi. Biri transfer edildi kalan 5i donduruldu.

Back
X