Erkek İnfertilitesi Varikosel

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bir kaç doktora görünmenizi tavsiye ederim biz özel hastaneye gittik eşimde çift taraflı varikosel olduğunu söylediler ama devlet hastanesinde tek taraftan halledebiliriz deyip sol taraftan yaptılar gerçekten de oyle oldu şekil bozukluğu ve damarlar yok oldu. 5 ay oldu ameliyat olalı lazerle oldu ufacık bir kesikle hallettiler, ara ara ağrı yapıyor ameliyat yeri ama memnunuz. inşaallah değerlerimiz yükselir.
Merhaba lazer ameliyatı mikrocerrahi olandan farklı mi oluyor? Sizinki elle de tespit edilmiş mıydı? Spermlerde artış olsu mu acaba

Merhaba lazer ameliyatı mikrocerrahi olandan farklı mi oluyor? Sizinki elle de tespit edilmiş mıydı? Spermlerde artış olsu mu acaba
Esimin varikoseli oldulca fazlaymis doktor agri yapmiyormu demisti ama agri yokti elle kontrolde tespit ettiler ameliyat olacagi zaman da film cektiler.microcerrahi ile ameliyat oldu sadece kasiginda ufak bir cizgi seklinde açıldı cok yarasi yok yani ameliyatta genel anestestezi yaptirsin mutlaka lokal anestezi oldu cok ses duyuyormus bir de belinden igneyi yaptiklari icin bir hafta agri cekti mutlaka genel anestezi yapin. Ameliyat icin ibni sina guzel bir hastane. 3 aylik testte az da olaa artis vardi onumuzdeki ay 6 ay testi var o zaman artis var mi yazarim mutlaka

Benim yasim 29 esim 36 yasinda 4 yillik evlyiz 2 tildir ugrasiyoruz ilk bir yil hep ben gittim sikintilari duzeltmek icin ama ben de degilmis bosuna kurek cekmisim doktorumda esin mutlaka bir test verson deyince test verdik ama hayalkirikliginia ugradik yıkıldık ama caresi vardir dedik ameliyat oldu 5 ay oldu onumuzdeki ay muayeneye ben de gidip diyecegim boyle plmuyor tup bebek yapal mm diye tup bebek için erken demisti doktor bakalim muayenede tekrarlayacak mi
Merhaba insallah cok beklemeden bebeginize kavusursunuz.Benim esimde Agustosta Ameliyat oldu oncesi ve sonrasi degerleriniz nasildi.Bizim toplam 19 milyon ileri hareket 20 morfoloji bakilmiyo zaten nondo x ve klomen kullniyor.Ayni zamnda bitkisel k.boynuzu caksir kullniyoruz.Bal polen karisim Sizin uyguladginiz kurler varmidir.

hayırlısı olsun hakkınızda canım. Yaşın kaç bilmiyorum ama vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine başla derim. Ben 34 yaşındayım eşim 43 yaşında 1 ay bile beklemek istemedik biz. Çünkü tüp bebek tedavisinde bile aksilikler olabiliyor, ilk deneme tutmayabiliyor. O da uzunca bir süreç.
Canım sen tüp bebeği nerde yaptirmistinn

ben tüp bebekle hamileyim şuan :) eşim ameliyat olmadı direkt tüp bebek tedavisine başlamıştık. Umarım siz de tez zamanda sağlıkla hamile kalırsınız.
Merhaba hangı tüp bebek merkezine gitmiştiniz ve emodex dger ilacı gunde kac kere içiyordunuz

Back
X