Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki de yanında ol moral ver inşallah düzelecektir keci boynuzu suyu içir pekmezi yedir .. benim eşimde de var aynı sorun ama bebeğe engel değil miş . Sizde engel mi oluyor ?Esime varikosel teshisi konuldu. Cok üzgünüz 1.5 yildir hic bebek olamadi meger bu yuzdenmis hep bana dediler doktora git diye gittim sorun çıkmadı. Bu konuda esimin uzulmemesi icin nasil destek olmalıyım
Evet malesef engel haftaya sonuclar netlesecek bir hafta nasil gecer bilmiyorum keci boynuzu iciyor canimTabiki de yanında ol moral ver inşallah düzelecektir keci boynuzu suyu içir pekmezi yedir .. benim eşimde de var aynı sorun ama bebeğe engel değil miş . Sizde engel mi oluyor ?
Doktor benım eşimede sende varikosel olabilir demiş bizde 1,5 yıldır uğraşıyoruz hep ben doktora gttm o ilk defa bugun gitti Sağlık raporu içinEsime varikosel teshisi konuldu. Cok üzgünüz 1.5 yildir hic bebek olamadi meger bu yuzdenmis hep bana dediler doktora git diye gittim sorun çıkmadı. Bu konuda esimin uzulmemesi icin nasil destek olmalıyım
morfoloji de iyilesme oldu mu?Merhabalar eşimde varıkosel oldugunu ögrendık hıxı sıfırdı ve doktor üç ay vitamın hormon ilacı verdı ama artan sadece sayısıydı hız hep sıfır ve ameliyat önerdı dr olsak mı olmasak mı ve olduk 3 ay gectı degısen yine bıse yoktu üç ay proxeed plus kullanmıstık, dr bi 3 ay daha bekleyın dedı ve pharmaton zinco kullandık ve hızımız sıfırdan toplam 40 a kadar cıktı bnce varıkoseli hiç bekletmeyın ve hemen ameliyat olun
Morfoloji 0,1 ama sıfır bir ile hamıle kalan çok o yuzden ılerı hız ve sayı cok cok önemli sperm tahlılı vermedık daha 3 ay sonra tekrar verırızMorfoloji
morfoloji de iyilesme oldu mu?
İnsallah hayirlisiylaMorfoloji 0,1 ama sıfır bir ile hamıle kalan çok o yuzden ılerı hız ve sayı cok cok önemli sperm tahlılı vermedık daha 3 ay sonra tekrar verırız
15 gün sonra nasıl olduki . 3 ay zaten varikosel ameliyatından sonra ilişkiyi onermiyorki doktorlarBiz de 1,5 sene denedik olmadi varikosel cikti esim ameliyat oldu 15 gun sonra hamile kaldim elhamdulillah
Tebrik ederim. Darısı bize. Hangi doktora gittiniz peki ?Gebeyim çok şükürrrrRabbim sizlere de nasip etsin inAllah varıkosel ameliyatı olduk ve 6 ayda gebelik haberını aldım çok şükür
Doktor elle kontrol etmedimi ? Genelde elle kontrol ediyor doktorlar. Renkli doblör çekiyorlar. Varikosel çıkınca hiçbir şey demedi mi ?Merhaba kızlar benim eşimede varıkosel dedi doktor ultrasonda çıkmıyor dedi ileri hareketlilik sıfır bişey anlamadım nasıl oluyor böyle kafam çok karışık içim buruk kötüyüm
3 ay ılıskı olmaz olur mu doktor bıze 1 ay soyledı ama bazı dr 15 gun dıyor15 gün sonra nasıl olduki . 3 ay zaten varikosel ameliyatından sonra ilişkiyi onermiyorki doktorlar![]()
Elle yapılması daha ıyı gercek sonuc elle zatenOktoda
Doktor elle kontrol etmedimi ? Genelde elle kontrol ediyor doktorlar. Renkli doblör çekiyorlar. Varikosel çıkınca hiçbir şey demedi mi ?