Erkek İnfertilitesi Varikosel

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Jessica11

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2019
773
512
23
Esime varikosel teshisi konuldu. Cok üzgünüz 1.5 yildir hic bebek olamadi meger bu yuzdenmis hep bana dediler doktora git diye gittim sorun çıkmadı. Bu konuda esimin uzulmemesi icin nasil destek olmalıyım

Esime varikosel teshisi konuldu. Cok üzgünüz 1.5 yildir hic bebek olamadi meger bu yuzdenmis hep bana dediler doktora git diye gittim sorun çıkmadı. Bu konuda esimin uzulmemesi icin nasil destek olmalıyım
Tabiki de yanında ol moral ver inşallah düzelecektir keci boynuzu suyu içir pekmezi yedir .. benim eşimde de var aynı sorun ama bebeğe engel değil miş . Sizde engel mi oluyor ?

Tabiki de yanında ol moral ver inşallah düzelecektir keci boynuzu suyu içir pekmezi yedir .. benim eşimde de var aynı sorun ama bebeğe engel değil miş . Sizde engel mi oluyor ?
Evet malesef engel haftaya sonuclar netlesecek bir hafta nasil gecer bilmiyorum keci boynuzu iciyor canim

Sonuclariniz nasıl ? Benim esimdede varikosel var. Tüp bebek dedi doktorlar ama yinede varikosel için Ankara'da Kaan Aydos 'a yönlendirdiler. Eğer o ameliyat derse ameliyat olacak. Eğer ameliyatla duzelmez derse tüp bebeğe basvurcz

Benim eşimde de varikosel var. Şuan hacamat tedavisi görüyoruz 2 aydır. Tekrar test yapıldı. Yükselme oldu ama daha bitmedi. Eğer devam ederse ameliyat olacak. Kaan aydos ile ilgili bilginiz var mı ilaç tedavisi veriyormuş ilk önce ameliyat yapmıyormuş randevu aldık kasıma verdiler

benim eşimde de var aynı sorun hareketli sperm sayısı çok düşüktü ameliyat olacağı günden bir gün önce hamile olduğumu öğrenmiştim bu şekilde sorun yaşayıp hamile kalan çok insan var eşinin yanında ol kendini kusurlu hissetmesin.

Doktor benım eşimede sende varikosel olabilir demiş bizde 1,5 yıldır uğraşıyoruz hep ben doktora gttm o ilk defa bugun gitti Sağlık raporu için

Biz de 1,5 sene denedik olmadi varikosel cikti esim ameliyat oldu 15 gun sonra hamile kaldim elhamdulillah

Merhabalar eşimde varıkosel oldugunu ögrendık hıxı sıfırdı ve doktor üç ay vitamın hormon ilacı verdı ama artan sadece sayısıydı hız hep sıfır ve ameliyat önerdı dr olsak mı olmasak mı ve olduk 3 ay gectı degısen yine bıse yoktu üç ay proxeed plus kullanmıstık, dr bi 3 ay daha bekleyın dedı ve pharmaton zinco kullandık ve hızımız sıfırdan toplam 40 a kadar cıktı bnce varıkoseli hiç bekletmeyın ve hemen ameliyat olun

Morfoloji
Merhabalar eşimde varıkosel oldugunu ögrendık hıxı sıfırdı ve doktor üç ay vitamın hormon ilacı verdı ama artan sadece sayısıydı hız hep sıfır ve ameliyat önerdı dr olsak mı olmasak mı ve olduk 3 ay gectı degısen yine bıse yoktu üç ay proxeed plus kullanmıstık, dr bi 3 ay daha bekleyın dedı ve pharmaton zinco kullandık ve hızımız sıfırdan toplam 40 a kadar cıktı bnce varıkoseli hiç bekletmeyın ve hemen ameliyat olun
morfoloji de iyilesme oldu mu?

Lanet birşey 5 yıldır uğraşıyoruz olmadı 1. Kalite tranferler bile tutmadı. Ne ilaç ne iğne olmadı.

Merhaba kızlar benim eşimede varıkosel dedi doktor ultrasonda çıkmıyor dedi ileri hareketlilik sıfır bişey anlamadım nasıl oluyor böyle kafam çok karışık içim buruk kötüyüm

Oktoda
Merhaba kızlar benim eşimede varıkosel dedi doktor ultrasonda çıkmıyor dedi ileri hareketlilik sıfır bişey anlamadım nasıl oluyor böyle kafam çok karışık içim buruk kötüyüm
Doktor elle kontrol etmedimi ? Genelde elle kontrol ediyor doktorlar. Renkli doblör çekiyorlar. Varikosel çıkınca hiçbir şey demedi mi ?

Back
X