- 30 Ocak 2015
- 364
- 147
- 103
- Konu Sahibi fakat bu derin bir tutku
-
Ağrı bi gün sürdü sonra geçti. Artık ağrımıyor çok şükür .bi de testisleri sarkmıştı o yüzden mı damar genişledi acaba?şimdi gayet normal testisleri. Ve ağrı da yok.canm sperm tahlılı yaptrman gebelıgı denemene engel deglkı tahlılı yaptrn her ıhtımale karsı denemeyede devam edın... hem esınn agrısı oyormus o cogalr gttıkce o yuzden melıyat gerekeblr benm esmde ag solıkı taraftan amelıyat oldu subatta... sperm degerlerı ıyı cımstı ama agrısı oldugu ıcın amelıyat oldu bence ıhmal etmeyn derım agrı gunden gun artıyor cnku zaten bast bı amlıyatbı saat suruyor en fzla bı gecede yatar
Bizde önümüzdeki hafta arayacaktık benim eşimde azosprem demek ki bizde bekleyeceğiz allahım yardımcımız olsun inşallahMerhaba arkadaslar araniza yeni katildim. Benim esimde ileri derece varikosel var. Ameliyat olmasi gerekiyor. Ankarada Kaan Aydos u önerdiler ama 1 eylule kdr muayenesi kapali. Muayene ucretini ve varikosel ameliyatinin ucretini bilen varmi. Birde ameliyat olup normal yolla hamile kalan varmi arkadaslar
Amin papatyagibisin70. Rabbim hepimize yardim etsin. Sizin eşinizinki kacinci dereceBizde önümüzdeki hafta arayacaktık benim eşimde azosprem demek ki bizde bekleyeceğiz allahım yardımcımız olsun inşallah
Amin papatyagibisin70. Rabbim hepimize yardim etsin. Sizin eşinizinki kacinci derece[/QUOT
Cnm biz tüp bebek tedavisine başladık o sıra öğrendik eşime ameliyat dediler o da istemedi yarım kaldı sonunda ikna ettim Kaan hoca yı ona gideceğiz inşallsh
bizimde agrısız sadece bebek için oldu.kaç ay oldu ameliyat olalı.Merhaba
Ağrı vs olmadan bebek için gittiğimizde varikosel ameliyatı oldu eşim . .
İleri hız hareket düşük. .
Pek yükselmiyor. .
Tabi kısmet. .
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın ..
bizimde agrısız sadece bebek için oldu.kaç ay oldu ameliyat olalı.
ameliyat öncesi kaçtı şuan kaç paylaşabilrimisin?
bizim yükselmek yerine düştü
Rabbim bize de nasip etsin inş cnm...Bizimde aynı seviyelerde pek yükselmedi. .
Arkadaşımın eşi 2kere ameliyat oldu. .
2yıl sonra hamile kaldı . .
Bizim 3yıl oluyor olmadı henüz . .
Amin inşallah canım ❤Rabbim bize de nasip etsin inş cnm...
Ağrı bi gün sürdü sonra geçti. Artık ağrımıyor çok şükür .bi de testisleri sarkmıştı o yüzden mı damar genişledi acaba?şimdi gayet normal testisleri. Ve ağrı da yok.
Eşime spermlerine baktiralim demek istemiyorum şimdi. O üzüldü yeterince zaten.eğer olmazsa zaten kendi harekete geçer .
Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim. Benim esimde ileri derece varikosel var. Ameliyat olmasi gerekiyor. Ankarada Kaan Aydos u önerdiler ama 1 eylule kdr muayenesi kapali. Muayene ucretini ve varikosel ameliyatinin ucretini bilen varmi. Birde ameliyat olup normal yolla hamile kalan varmi arkadaslar
Cok tesekkur ederim. Insallah Allah tum isteyenlere versin. Ben gonlumu Allaha biraktimcnm normal yolla olmaz dıye bısey yok ole dsnme allah ıstedkten snra 1tane sperm sayııle gebe kalınır... tedavı anlamnda elnzden gelenı yapın rabbım mtlaka hayrlı vaktte bebegnızı sıze nasıp edecektr ınsallah...
Ne güsel cnm çok sevindim :)Merhaba bildirim yapmak istedim.
Eşimin varikoselinden bahsetmiştim.
Ve hamile kaldım doğal yoldan .çok şükür .
Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin.
Sanırım öyle .Ne güsel cnm çok sevindim :)
ameliyat olmamıştı sanırım, sperm sayınız demekki çok düşük değilmiş cnm
Amin. Çok sevindim canım, Allah sağlıklı sıhhatli büyütsün, benim eşiminde tek taraflı varikoseli var açık ameliyat oldu ama varikoseli tekrarladı, Varikosele rağmen bende 3 aylık hamileyim, gebe olmadan önce doktor biraz zamana ihtiyacınız var dedi bizde biraz ümidimizi kesmiştik, sonunda oldu bizde şaşırdık, bizde bebeğimizi bekliyoruz.Merhaba bildirim yapmak istedim.
Eşimin varikoselinden bahsetmiştim.
Ve hamile kaldım doğal yoldan .çok şükür .
Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin.
tebrikler o halde...Amin. Çok sevindim canım, Allah sağlıklı sıhhatli büyütsün, benim eşiminde tek taraflı varikoseli var açık ameliyat oldu ama varikoseli tekrarladı, Varikosele rağmen bende 3 aylık hamileyim, gebe olmadan önce doktor biraz zamana ihtiyacınız var dedi bizde biraz ümidimizi kesmiştik, sonunda oldu bizde şaşırdık, bizde bebeğimizi bekliyoruz.
teşekkür ederim canım.tebrikler o halde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?