Erkek İnfertilitesi Varikosel. .

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ağrı bi gün sürdü sonra geçti. Artık ağrımıyor çok şükür .bi de testisleri sarkmıştı o yüzden mı damar genişledi acaba?şimdi gayet normal testisleri. Ve ağrı da yok.
Eşime spermlerine baktiralim demek istemiyorum şimdi. O üzüldü yeterince zaten.eğer olmazsa zaten kendi harekete geçer .

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim. Benim esimde ileri derece varikosel var. Ameliyat olmasi gerekiyor. Ankarada Kaan Aydos u önerdiler ama 1 eylule kdr muayenesi kapali. Muayene ucretini ve varikosel ameliyatinin ucretini bilen varmi. Birde ameliyat olup normal yolla hamile kalan varmi arkadaslar

Bizde önümüzdeki hafta arayacaktık benim eşimde azosprem demek ki bizde bekleyeceğiz allahım yardımcımız olsun inşallah

Merhaba
Ağrı vs olmadan bebek için gittiğimizde varikosel ameliyatı oldu eşim . .
İleri hız hareket düşük. .
Pek yükselmiyor. .
Tabi kısmet. .
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın ..

Merhaba
Ağrı vs olmadan bebek için gittiğimizde varikosel ameliyatı oldu eşim . .
İleri hız hareket düşük. .
Pek yükselmiyor. .
Tabi kısmet. .
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın ..
bizimde agrısız sadece bebek için oldu.kaç ay oldu ameliyat olalı.
ameliyat öncesi kaçtı şuan kaç paylaşabilrimisin?
bizim yükselmek yerine düştü

bizimde agrısız sadece bebek için oldu.kaç ay oldu ameliyat olalı.
ameliyat öncesi kaçtı şuan kaç paylaşabilrimisin?
bizim yükselmek yerine düştü

Bizimde aynı seviyelerde pek yükselmedi. .
Arkadaşımın eşi 2kere ameliyat oldu. .
2yıl sonra hamile kaldı . .
Bizim 3yıl oluyor olmadı henüz . .

sız bılrsınız canm hakknzda hayrlısı olsn ınsallah benm demk ıstedgm dktr varıkosel var dedyse agrı cogalacaktr damarlar gensledıgı ıcın sarkma agrı olusur zamnla camasr bıle sıkıyo gbıı gelır... bıde bebek ıstıyosunz mademsperm tahlılı yaptrmada gucenecek gurur yapacak hcbısey yok bu durumda.... ınsallah gerk kalmadan bebegnz olr ama ıhmal etmeyn kontrollerınızı

cnm normal yolla olmaz dıye bısey yok ole dsnme allah ıstedkten snra 1tane sperm sayııle gebe kalınır... tedavı anlamnda elnzden gelenı yapın rabbım mtlaka hayrlı vaktte bebegnızı sıze nasıp edecektr ınsallah...

Cok tesekkur ederim. Insallah Allah tum isteyenlere versin. Ben gonlumu Allaha biraktim

Merhaba bildirim yapmak istedim.
Eşimin varikoselinden bahsetmiştim.
Ve hamile kaldım doğal yoldan .çok şükür .
Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin.
Amin. Çok sevindim canım, Allah sağlıklı sıhhatli büyütsün, benim eşiminde tek taraflı varikoseli var açık ameliyat oldu ama varikoseli tekrarladı, Varikosele rağmen bende 3 aylık hamileyim, gebe olmadan önce doktor biraz zamana ihtiyacınız var dedi bizde biraz ümidimizi kesmiştik, sonunda oldu bizde şaşırdık, bizde bebeğimizi bekliyoruz.

Son düzenleme:
tebrikler o halde...

Hanımlar benim eşimin de spermleri ilk yaptırdığımız testte çok düşüktü hareketli hız sıfırdı toplamda 4 milyon sperm vardı sonra varikosel olduğunu öğrendik eşim ameliyat oldu 7 ay boyunca besin vitamin takviyesi yaptık neler neler yedi içti eşim sperm sayısı ve hareketliliği az olanlar için yazıyorum belki umut olur diye şimdi eşimin sperm sayısı 54 milyona ulaştı hareket de sıfırdan yüzde 48 e çıktı morfoloji de yüzde 4 oldu umudunuzu yitirmeyin beslenme çok önemli :) isterseniz liste halinde yaptıklarımızı yazabilirim belki birilerine de şifa olur bu derdi yaşayan anlar herşeyde bir umut aramak nedir iyi biliyorum Rabbim şifalarınızı tez zamanda versin inşallah biz de bebiş için tam gaz çalışmalara devam edicez çabalamaya devam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…