Aşılama varikoselimiz var yardim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sedakumsal

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
67
7
6
27
Esimin spermi 2 tane cikti cok dsuktu ultrasonda varikosel cijti ameliy olck sizce yukselirmi ameliyt snrasi basindan gecnler cevp lutfenn....

canım ıkı sayfa acılmıs dıgerıne yazdım gecmıs olsun sımdıden hayırlısı our ınsallah herkesın bebıslerı olur ınsallah

Esimin spermi 2 tane cikti cok dsuktu ultrasonda varikosel cijti ameliy olck sizce yukselirmi ameliyt snrasi basindan gecnler cevp lutfenn....
Cnm bnm eşiminde sperm değeri 10 12 milyon arasında olunca kontrole gttik çift taraflı varikosel çıktı ameliyat oldu 10 ay oldu ama değeri hiç yükselmedi diyebilirim bizde hareketliliği etkilememiş çok şükür ama bu süreçte yaptığımız 2 aşılama tutmadı şimdi 3. Sonucunu bekliyorum bakalım

Anldm cnm bizde sadece iki haretli sperm var doktor sans dedi yukselerde bilir dedi insllh yukselir

="sedakumsal, post: 42972766, member: 698585"]Anldm cnm bizde sadece iki haretli sperm var doktor sans dedi yukselerde bilir dedi insllh yukselir[/QUOTE]
İnşallah yükselir cnm ama six aşılama hiç denemeyin direk tüp bebege geçin bence çünkü hareketli az boşuna zaman kaybetmeyin allah yardımcımız olsun.

Back
X