varis sorunu

millamiya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
347
107
belki konunun yeri burası değil ama buradan daha fazla cevap alabileceğimi düşünüyorum taşınmazsa sevinirim.

lise çağlarından beri kılcal damar varisi sorunum var, derim çok hassas bileklerim ve baldırlarım kılcal damar dolu. kısa bir şey giydiğimde moralim bozuluyor mor mor görünüyor hep bu yaşta..internette okuyorum ama her kafadan bir ses çıkıyor. varisi tam anlamıyla çözebilen oldu mu acaba ?

lazer, sülük, hacemat iğne enjeksiyon hepsiyle ilgili karışık yorumlar var. şunu yaptım ve tamamen kurtuldum diyen bilen gören var mı:KK31:

Kayınvalidem 30 senedir uğraşıyor. Hatta birazdan sean si var gidicek. Sülük vurdu ameliyat oldu suan köpük tedavisi oluyor. Yüzüne kadar sıçramıştı onlarda radyo frekans yapıldı. Güneş e dahi çıkmıyor ama onlara rağmen dün belinde 2 koca damar belirdi.
Bunların hic birisini yapmayın at kestanesi kremini okuyun netten o cok iyi. Kv keşfetti ama artık cok gecti tedaviye başlamıştı. Bitsin tedavisi kestane yi yapicam diyor.

Annem iğneye gitti ama geçmedi. Bazı insanların deri yapısı böyle oluyor. Yine de bir doktora danışın.

belki konunun yeri burası değil ama buradan daha fazla cevap alabileceğimi düşünüyorum taşınmazsa sevinirim.

lise çağlarından beri kılcal damar varisi sorunum var, derim çok hassas bileklerim ve baldırlarım kılcal damar dolu. kısa bir şey giydiğimde moralim bozuluyor mor mor görünüyor hep bu yaşta..internette okuyorum ama her kafadan bir ses çıkıyor. varisi tam anlamıyla çözebilen oldu mu acaba ?

lazer, sülük, hacemat iğne enjeksiyon hepsiyle ilgili karışık yorumlar var. şunu yaptım ve tamamen kurtuldum diyen bilen gören var mı:KK31:

Merhaba ben 30 yaşımdayım bende de var. Geçen sene iğneyle tedavi oldum düzeldi ama 1 sene içinde başka yerlerden çıktı. Fakat ben günde 10 saat ayakta duruyorum belki ayakta durmasam böyle olmazdı. Şimdi yine iğne tedavisi düşünüyorum. Birde gotu kola vitamin takviyesine başladım 5-6 gün oldu. Aynı hapın kremi madecassoluda komple bacaklarıma ve kalçama sürüyorum. Çok yeni başladığım için henüz yorum yapmak içşn erken ama unutmazsam yazarım.geçen sene sülük tedavisi de yaptırdım bişey anlamadım ondan

Canım aynı sorun bende de var. Sülükmüş, hacamatmış falan bunlar hurafe... İğnenin tekrarlama sorunu olduğunu duyum ben de. Lazeri araştırıyorum, bakıcaz artık. Geçmiş olsun çok.

peki bacaklarında ödem oluşuyormu bende aynı dertten muzdaribim :KK43: birde ödem başladıki sorma şiş bacaklarım

Merhabalar, yıllarca bacaklarımda özellikle geceleri nükseden ağrı ve kramp benzeri sıkıntılar yaşıyordum.
İhmal ettiğim süreçlerde daha da arttı. Uzun süreli araştırmalar sonucunda Prof. Dr. Kürşat Bozkurt ile tanıştım. Muayene, tanı aşaması derken tedavi sürecimle de titizlikle ilgilendi. Varis sorunu yaşayan herkese tavsiye ederim. Kısa zamanda en etkili çözümleriyle hastalarını sevindiriyor.

ilerlerse lazer ile aldırırız ama ağrısından durulmuyor, gece yatınca bile dinlendim oh şükür diyemiyor insan ne illet bir şeymiş allah sağlık versin hepimize yahu.

merhaba canım. benim de vardı aynı şekilde. bir doktor tavsiye ettiler. hatta netten bakabilirsin. adı BANU KÜÇÜKPOLAT. köpük tedavisi yaptı. iğneyle enjekte etti. allahım nasıl bir tıp anlamadım ne bir görüntüsü ne bir ağrısı hiçbirşeyi kalmadı. kesinlikle tavsiye ediyorum. ben de tavsiye üzerine gitmişti,m. şimdi, sutun gibi bacaklarım:)

varis hep hayatımda vardı,bir ara ilerlemeden tedavi olayım diyordum ki bikaç gün önce 2 gün süren baldırda kramp agrısı gibi ciddi agrım oldu ve dün aksam gördüm ki bacagımda 8-9 tane morluk var??
morlukların sebebi sadece varis mi bilmiyorum inşalllah öğledir de daha kötü birsey değildir diyorum..
olusur mu yuvarlak morluklar??

Ankarada kimseyi tanımıyorum. Ancak sağ bacağımdaki kılcal varislerden çok şikayetçiydim. İstanbulda Dr. Emir de ocak ayında skleoterapi tedavisi oldum. VE ASLA ÖNERMİYORUM

Son düzenleyen: Moderatör:
dün sag bacak skleroterapi yapıldı bana ve diz kapagımın üst arka kısmı yanı yukarı baldırım mosmor yururkende cok acı cekiyorum..sizdede öğle oldu mu..dizimden assagı hiç birşeyim yokkk..

X