varlığı bir dert yokluğu yara

enem

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
18
0
16
İstanbul
selamlar benim sorunum çok sevdiğim bir erkek arkadaşımla ilgili.

farklı şehirlerde oturuyoruz ve hiç yüz yüze görüşemedik, uzak bi şehirde oturuyor. onu tanıyalı 4 yıl oluyor herhalde. 4 yıl kadar önce bağlarımızı kopardık nedenini şuan hatırlayamıyorum.
4 yıl sonra tekrar konuşmaya başladık ve geçmişteki bazı şeyler tekrar körüklendi.
anlayacağınız karşılıklı bir hoşlantı durumu vardı.bu yıl tekrar sınava hazırlanıyor istediği bölümü tutturmak için ve bu sefer kazanamama gibi bi durumu yok. dershane falan derken baya yoğun yani.bu yüzden sık sık konuşamıyorduk.
ben buna çok üzüldüm ve durumu kendisine anlattım. beni üzmek istemediğini ve arkadaş kalmak istediğini söyledi. bende reddettim çünkü zamanının olmadığını söylüyordu.yani arkadaş kalıp kalmamak değildi sorun. bana ayıracak vakti yok. yine de arada görüşmek istediğimi belirttim ama kesin bi sonuca varamadan kapattık telefonu.. konuşmayalı 6 gün oldu. telefonu kapatırken hep kendine iyi bak falan dedi deme şöyle dedikçe ısrarla söylemeye devam etti.. onu çok özlediğim için bugün mesaj attım dayanamayıp.aptallık ettim sanırım ama gerçekten kötüydüm.. her neyse kızlar şimdi ne olacak merakla bekliyorum sizce şimdi ne yapmalıyım? tüm bağları koparabilir miyim bilmiyorum. bana uzak kalmasından da nefret ediyorum. ne yapabilirim?

hiç yüz yüze görüşmediğiniz biri neden sizin için bu kadar önemli?

bence erkek arkadaşınız artık derslere konsantre olmak istemiş, yüzyüze bile görmediği biri için de dikkati dağılsın istemiyor ki haklı da bana sorarsanız.
size istemediğini açıkça söylemiş, keşke msj atmasaydınız derim.ama yapcak bişey yok atmışsınız..

malesef aynı şehirde dahi olmadığınız birini ayrılıktan döndürmek zor bi olay, bırakın gitsin kendi şehrinizde doğru düzgün bi ilişki kurun derim
bu arada cvp verdi mi bari?

selamlar benim sorunum çok sevdiğim bir erkek arkadaşımla ilgili.

farklı şehirlerde oturuyoruz ve hiç yüz yüze görüşemedik, uzak bi şehirde oturuyor. onu tanıyalı 4 yıl oluyor herhalde. 4 yıl kadar önce bağlarımızı kopardık nedenini şuan hatırlayamıyorum.
4 yıl sonra tekrar konuşmaya başladık ve geçmişteki bazı şeyler tekrar körüklendi.
anlayacağınız karşılıklı bir hoşlantı durumu vardı.bu yıl tekrar sınava hazırlanıyor istediği bölümü tutturmak için ve bu sefer kazanamama gibi bi durumu yok. dershane falan derken baya yoğun yani.bu yüzden sık sık konuşamıyorduk.
ben buna çok üzüldüm ve durumu kendisine anlattım. beni üzmek istemediğini ve arkadaş kalmak istediğini söyledi. bende reddettim çünkü zamanının olmadığını söylüyordu.yani arkadaş kalıp kalmamak değildi sorun. bana ayıracak vakti yok. yine de arada görüşmek istediğimi belirttim ama kesin bi sonuca varamadan kapattık telefonu.. konuşmayalı 6 gün oldu. telefonu kapatırken hep kendine iyi bak falan dedi deme şöyle dedikçe ısrarla söylemeye devam etti.. onu çok özlediğim için bugün mesaj attım dayanamayıp.aptallık ettim sanırım ama gerçekten kötüydüm.. her neyse kızlar şimdi ne olacak merakla bekliyorum sizce şimdi ne yapmalıyım? tüm bağları koparabilir miyim bilmiyorum. bana uzak kalmasından da nefret ediyorum. ne yapabilirim?

Bence biraz geri çekil. Şu an hayatının en önemli döneminde. Bırak sınava hazırlansın. Sonrasında seni ararsa ve sende hala istiyor olursan görüşürsünüz.

valla nasıl bir aşk anlamadım hiç görmediği birine aşık olabilir mi insan ?
bence tanımak lazım beraber vakit geçirmek lazım ne bileyim
yani onun senden hoşlandıgına pek inanmıyorum çünkü benim sözlüm başka şehirde aramızdA TAM 500 KM VAR ve mutlaka beni görmeye gelir ne zaman söz verdiyse gelir kalacak yer ayarlar çabalar yani
yani fazla taviz verme o senden yüzünü nasıl saklıyorsa sende ondan duygularını sakla yoksa kendini beğenmiiş bir tavır takınır
yani arkadaşım kopmak istemiyosan ve onunla konuşmak seni rahatlatıyorsa arkadaş kalman en mantıklısı
sen böyle yaptıkça ondan kopamayacağını anlıyor ve ona göre davranıyor
bence bir süre onun istediğini yap arkadaş kalalım de bakalım seni özleyip geri dönecek mi

tamam kızlar teşekkürler yorumlarınız için. bir şey yapmama gerek yok. cevap vermeye tenezzül etmiyor. haklısınız. tekrar teşekkürler.

Back
X