• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlığı bir dert !

kitap okumayı sevmiyor,bu huyu beni çıldırtıyor.bir de üniversite mezunu!

çok gamsız ilgisiz sinirli bencill bilmem ben bu çocuğun neresine aşık olduysamm :)

Vurdumduymaz,duyarsiz,ilgisiz,bencilmi bencil,kavgaci,kufurcu,asiri rahat,kultursuz,surekli televizyondaki spor yorumlarini seyreder,yada uyur,yada kahveye gider,asiri derecede antisosyal,surekli yiyecek birseyler ister,ne yapsan begenmez,asiri derecede pistir,hickimse onu begenmez ama o kendine bayilir ya daha ne diyeyimki,hepinizin toplamini bile gecer benimki,allah bana once saglik sonrada bol bol sabir versin yada bu adama tez zamanda akil fikir versin,ay yangin vaar.

keşke benim kocamda kıskanç olsa ve beni sürekli arasa

aynı fikirdeyim arkadaşım
m.gif
u.gif
c.gif
o.gif
s.gif

susmasından nefret ediyorum.hele kavga ederken cvp vermio deliriyorum.bunun dışında benim kocişim mükemmel bi adam

:oklava:jeyyar:sabit fikirli olması ve kendı basına kararlar alması beni deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ediyor.:

Kıskançlığı, aslında kıskançlık denir mi bilmiyorum. Tamamen takıntı onunki, ona kalsa beni cam faunusa koyar, üstüne de çarşaf örter, arada bir açıp kendi bakar o kadar. Bu huyu tartışmamıza sebep oluyor sürekli.

ben sevgilimden ayrıldım onun bana ümitler verip nankör gibi çekip gitmesinden nefret ediyorum yaaa:(

Back
X