1) ANLATTIGIM HİÇBİRŞEYİ dinlemez, dinliyor gibi görünür yorum bile yapmaz, yorum yapsa da mutlaka mualefet bir şekilde karşı tarafın haklı oldugunusöyler
2) bana günlük hayatıyla ilgili hiçbirşey anlatmaz, ben de sormam o anlatsın isterim ben sormadan.. ama o asla kendi kendine konu acıp da bana bişeyler anlatmaz
3) baska erkekleri örnek verip de bak, karılarıyla nasıl muhhabbet ediyorlar dedimde, onlar aylak çünkü.. ben cok yogun calısıyorum... der (sanırsınız i 15tane fabrikayı idare ediyor)
4)hiç birşeyi hatırlamaz.. hatta kendi söylediklerini bile... ben ona sen bu konuda bana böyle söylemiştin ya da bu olay böyle olmustu dedigim zaman bana "uyduruyorsun, ben öyle şey demem" diye iftira atar.
5)onunla ilgili herşeyi en son ben ögrenirim... annesi sürekli soru sorarak, bi şeyleri ögrenir. muhabbet arasında annesinden ögrenirim herşeyi.. ama ben soru sormadan anlatmasını tercih ettigim için genelde evin içinde olan bitenden bi haber dolaşırım..
6)her zaman mualefettir. benimle ilgili olan her konuya karsıt fikirler geliştirir...
örnegin; sevdiklerimi sevmez, giydiklerimi begenmez, meslegim cok basit bi meslektir, evi temizlemek ne ki, çocuk oyuncagı....)