• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlığı bir dert !

çok çabuk sinirleniyo o an yanında bulunmamak en iyisi..farkında olmasada kırılıyo insan benneyaptımki

Çok gür sesle konuşması.Cam açık olunca insanlar kavga mı ediyoruz,sohbet mi bilemiyorlar.

dengesiz olması..bazen kıskançlık krizleri bazen hiç arayıp sormaması..ilginç ama gerçek bi kocam var benim yhaa..ey yumurtaya can veren güzel allahım neden ben nedeenn benneyaptımki benneyaptımki

Şimdi buraya kocalara söyleyemediklerimizi mi yazıyoruz. Oh oh iyiymiş valla.

Bir gün yüzüne söyleyemediğim bişey olursa yazacağımdırsırnaşık şey

Ben nereden baslayayim bilmiyorumki,iyi bir tarafi varmi acaba?ben neden hala evliyimki onunla?onuda bilmiyorum.

ben eşimin İLGİSİZLİĞİNDEN ve BEKAR ARKADAŞLARINDAN kesinlikle nefret ediyoruz ve bunlara tahammül edemiyorum kim ederki

1) ANLATTIGIM HİÇBİRŞEYİ dinlemez, dinliyor gibi görünür yorum bile yapmaz, yorum yapsa da mutlaka mualefet bir şekilde karşı tarafın haklı oldugunusöyler

2) bana günlük hayatıyla ilgili hiçbirşey anlatmaz, ben de sormam o anlatsın isterim ben sormadan.. ama o asla kendi kendine konu acıp da bana bişeyler anlatmaz

3) baska erkekleri örnek verip de bak, karılarıyla nasıl muhhabbet ediyorlar dedimde, onlar aylak çünkü.. ben cok yogun calısıyorum... der (sanırsınız i 15tane fabrikayı idare ediyor)

4)hiç birşeyi hatırlamaz.. hatta kendi söylediklerini bile... ben ona sen bu konuda bana böyle söylemiştin ya da bu olay böyle olmustu dedigim zaman bana "uyduruyorsun, ben öyle şey demem" diye iftira atar.

5)onunla ilgili herşeyi en son ben ögrenirim... annesi sürekli soru sorarak, bi şeyleri ögrenir. muhabbet arasında annesinden ögrenirim herşeyi.. ama ben soru sormadan anlatmasını tercih ettigim için genelde evin içinde olan bitenden bi haber dolaşırım..

6)her zaman mualefettir. benimle ilgili olan her konuya karsıt fikirler geliştirir...
örnegin; sevdiklerimi sevmez, giydiklerimi begenmez, meslegim cok basit bi meslektir, evi temizlemek ne ki, çocuk oyuncagı....)

kıskanç ve çok konuşması bazen tembihliyorum çok konuşuyorsun fazla konuşup insanları sıkma diye ama nafile

öyle kötü huyları yoktur benim sevgilimin. en kötü huyu televizyon seyrederken yanında benim olduğumu unutması. bazende beni hiç kıskanmamasına kızıyorum. insan birazcıkda olsa kıskanmazmı ya. bir tek yürüyüşüme takmış durumda. laelaelaelaelae

çok çalışmasından...adam gece yarısına kadar çalışıyo..dükkanları için ölcek...sinirrr

en kızdığım konu en hassas olduğum konuydu.ellerini yıkarken alyansını banyoda unutması beni deli ediyordu.bir gün işten geldiğinde "bu sana fazla artık taşıyamıyorsun " deyip,alyansını sokağa fırlattım.hemen yenisi aldı artık hiç çıkaramıyor...:P

Bende Sevdiğimin Hangi Huyundan Nefret Ediyorum Biliyomsun
Ya Kendi Bi Suç Işlese Hemen Benim üzerime Atiyo Zeytinyaği Gibi üste çikmasini çok Ii Yapiyoo Uyuzzzz Oluyooooooooooomm O Huyunaaa

cevap vermemesinden üç beş kez tekrarlamadan duymamasından vede pc konusunda herkese yardımcı olmak adına saatlerce ya telde görüşüp yada gidip sistem kurmasından nefret ediyorum:kızgın::kızgın::kızgın:

Back
X