Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yemeğe çok düşkün olması,bugün ne yaptın?,yarına ne yapıcan?,eğer tatil ise hadi şunu yap hadi bunu yap.of ya onun yüzünden kilo aldım zaten.Keşke iştahsız bir kocam olsa.O iştahlı ben iştahlı birbirimizi gaza getiriyoruz.
hiç bi zaman vaktinde gelmez beni catlatır,her yere iş işten gectıkten sonra ulaşırız.aslında saymakla bitmez.en çok üzen yanıda fazlasıyla alkol almasıÇok üzgünüm çoook
sabahları saat 7 de olsa öğlen 12de olsa uyandırana kadar akla karayı seçmem her defasında 5 dk 5 dk diye yarım saat sonra uyanması kahvaltı sofrasında bekletmesi
egoistliği,aşağılık kompleksi,çocuğuyla tek başına zaman geçirmek istememesi,her zaman dikkatsiz oluşu,ben masaya oturmadan yemeğe başlaması,elektronik eşyalara abartı boyuttaki ilgisi.....of şimdilik yeter arkası yarınsırnaşık şey