• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlığı bir dert !

Yemeğe çok düşkün olması,bugün ne yaptın?,yarına ne yapıcan?,eğer tatil ise hadi şunu yap hadi bunu yap.of ya onun yüzünden kilo aldım zaten.Keşke iştahsız bir kocam olsa.O iştahlı ben iştahlı birbirimizi gaza getiriyoruz.

daginik olmasi beni cildirtiyor.oyle daginikki actigi dolaplarin kapisini bile kapamiyo.:kızgın::kızgın::kızgın:

hiç bi zaman vaktinde gelmez beni catlatır,her yere iş işten gectıkten sonra ulaşırız.aslında saymakla bitmez.en çok üzen yanıda fazlasıyla alkol almasıÇok üzgünüm çoook

sabahları saat 7 de olsa öğlen 12de olsa uyandırana kadar akla karayı seçmem her defasında 5 dk 5 dk diye yarım saat sonra uyanması kahvaltı sofrasında bekletmesi

işten gelır gelmez nete oturup saatlerce oyun oynamasından nefffffreeeetttt edıyoruuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm :((((

anlamadan dinlemeden beni kırması sonrada aklı basına gelince özür dilemesiKötü Kazen

egoistliği,aşağılık kompleksi,çocuğuyla tek başına zaman geçirmek istememesi,her zaman dikkatsiz oluşu,ben masaya oturmadan yemeğe başlaması,elektronik eşyalara abartı boyuttaki ilgisi.....of şimdilik yeter arkası yarınsırnaşık şey

gereksiz yere herseye sorun cıkartması :(

umarım ilerde gecer yoksa bu adamla ömür gecmezlülülülülülü

Ya var ya,iyiki evlenmişim be!
Yoksa nasıl anlardım,mutlulukla mutsuzluk arasındaki farkı...

Back
X