Niye sadece türk ü gulay??İlkokul çağlarımdan ölene kadar varlığım Tük varlığına armağan olsun Allah Türkü korusun ve yüceltsin.
İmralı yaratığını ve onun tetikçilerini mi korusun?İlkokul çağlarımdan ölene kadar varlığım Tük varlığına armağan olsun Allah Türkü korusun ve yüceltsin.
Ne alaka ya sana sade bir soru sordum.kürdüm ben. sen de öyle.kürdüz diye dua da mi almiyakİmralı yaratığını ve onun tetikçilerini mi korusun?
Sorum bu kadar netti aslinda.Allah turku korusun derken niye bizi kayirdin diyorum.niye hemen kürdü siyasi bir malzemeye donustrdun.elestrdiklerin gibi.alt tarafi kurde dua yok mu dedik gulayBende kürdüm ama ezilmişlik edebiyatı yaparak ayrıcalık gayrıcalık sloganlarıyla bölücülük yapmıyorum
Ben kimseyi kayırmıyorum. Cebinde Türkiye Cumhuriyeti nufus cüzdanı taşıyan herkes Türktür.Sorum bu kadar netti aslinda.Allah turku korusun derken niye bizi kayirdin diyorum.niye hemen kürdü siyasi bir malzemeye donustrdun.elestrdiklerin gibi.alt tarafi kurde dua yok mu dedik gulay
Sana göre oyle.kendini bu kadar kucumseme.ezilmislik edebiyati yapmiyorm diyorsun ama kendini ezilmis hissediyorsun herhalde.baksana kürt yoktur bile diyebiliyorsun bir kürt olarak.bir kürt olarak Allah türkleri korusun derken türku de kurdu de diyemiyorsun..Ben kimseyi kayırmıyorum. Cebinde Türkiye Cumhuriyeti nufus cüzdanı taşıyan herkes Türktür.
Sana göre oyle.kendini bu kadar kucumseme.ezilmislik edebiyati yapmiyorm diyorsun ama kendini ezilmis hissediyorsun herhalde.baksana kürt yoktur bile diyebiliyorsun bir kürt olarak.bir kürt olarak Allah türkleri korusun derken türku de kurdu de diyemiyorsun..
farah bu ezilmişlik kelimeside rte nin hatırladığım kadarıyla..kimsenin kendini ezilm,ş hissettiği falan yok..kendisi kadar herkezin serveti olsa tüm insanlar daha fazla güvende hissedebilirdi evet..rte asgari ücretle geçinsin bakalım bu kadar öz güvenli konuşabiliyormu?Sana göre oyle.kendini bu kadar kucumseme.ezilmislik edebiyati yapmiyorm diyorsun ama kendini ezilmis hissediyorsun herhalde.baksana kürt yoktur bile diyebiliyorsun bir kürt olarak.bir kürt olarak Allah türkleri korusun derken türku de kurdu de diyemiyorsun..
pkk tarafından kandırıldıkları için ,hiç bir zaman özgür olamayacakları halde devlete karşı kışkırtıyorlar..T.c yerle bir olsaydı bile özgür olamazlardı..buna kanabilecek kadar ...... nasıl olabiliyorlar...dolduramadım noktalı yerleri...T.C. sınırları içinde yaşayan herkesi etnik kökenine bakmadan bir millet olarak gördüğü için olabilir mi?
Anlamadığım bu mevzulara neden kürtler tepki veriyor? Neden bir laz, bir çerkes andımızı okumaktan gocunmuyor? ben Türk değilim şuyum buyum demiyor...
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğunu belirten bir ifadeye ırkçı bir anlam yüklüyorsunuz bende bunu anlamıyorum.
andımız,çocuklara milliyetçiliği aşılar..Bu çıkışlara hala ezber bozan falan diyorlar gülesim geliyor. Şimdi trend bu artık çok farklı ya da yeni bir şey söylememiş ki.
Bu devirde ezber bozan çıkış andımızı savunmaktır bence.
Bir de bir Kürt'ün her sabah ben Türk'üm demek istememesini anlarım ya da herhangi bir etnik kökenin ait olmadığı etnik kökene varlığını armağan etmek istememesini de anlarım, zorlamayla oluşmuyor bu hisler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?