cnm allah gorur merak etme elbet herkez yasattıgı seyı ceker allah yardımcın olsun ben senn yerınde olsam karsımdakı kım olursa olsun o ınsanlarla artık guvenmem tabı benım fıkrım bu cnm
allah yardımcın olsun ıns hersey duzelır cnm
Arkadaşlar öncelikle hepinize yorumlarınız için teşekkur ederim..İnanın çok doluydum ve dun butun gece ağladım üzüntümden..Hazmetmek,sineye çekmek gerçekten çok zor bazı şeyleri..Babam üvey abilerimi yurt dışında okutmak,onlara fabrika açmak vs gibi yaptıgı butun yatırımlar için,o zamanlar durumum var hem eski karımda ödeme yapıyordu gibi sığ ve gerçek olmayan açıklamalarda bulundu hep,inanmadım ama inanmış gibi yaptım..bu iyiliklerine karşı buyuk uvey abim naaptı dersiniz:) kendi düğününün davetiyesinde baba adı olarak annesinin suanki eşini yazacağını soyledi ve babama düğünüme gelmezsen gelme dedi..babam dugune gitmedi,torununu ancak seneler sonra abim beyin enfaktusu geçirip felç olunca gordu...Kucuk uvey abim desen o 18 yaşından beri psikolojik bozukluklarından dolayı tedavi gorur,hayatı boyunca çalışmadı ve hep kilosunun anne babasının ayrılıgından sonraki travmayı kullandı,buarada yaş 40 abimin..
neyse erkek gibi kız olmak gorevi hep bana düştü,cevrem çok iyi bilir oyle para para diye olup bitmem,hiç kompleks yapmadım hiç bir arkadaşımın ne giydiğinde ne gittiği tatilde gozum olmadı size yemin ederim..Zaten zamanla allaha çok sukur kimseye muhtaç olmayacağım kadar maaşımı kazandım,girdiğim hiç bir ortamda mahcup etmedim kendimi..
Evlendiğim insanı da seçerken çok doğru karar verdiğimi düşünerek evlendim,maddiyata mal varlıgını değil adamlıgına bakmıştım,taki dune kadar inanıyodum benim için herşeyi yapabileceğine..
Hatta çok komik bana demiştiki,karıcım sen düğün için arabanı satmak zorunda kaldın soz 1 sene içinde araba alıcam sana :) kızlar 15 ay oldu arabanın konusunu bile açmıyo,açmadığı gibi ben açıncada bağırıp çağırıyo..Şimdi inanılmaz bir iş projesi var ,en yakın arkadaşımla kurmak istiyoruz ama bi miktar sermaye gerekli eşimin bana verdiği cevap bende kuruş yok..aynı babam gibi:)
Ya ne diim, butun arkadaşlarım benim saflık ettiğimi düşünüyolar,çoook haklılar ben gerçekten fazla naif ve salakça davranmışım..Alın burda hep eğitim vs denir,ben marmara üni üstüne amerika masterlıyım ne değişti?? Ben bu hayatta babama kocamada guvenmiyceksem kime guvenebilirim???
Ama çok güzel ders oldu banada,başkada bisey soylemek istemiyorum cunku çok kırıldım......
cnm kırılmakta cok haklısın bu dünyada ailene ve eşine güvenmiceksen kime güvenceksin bundan sonra adımlarını bunlara göre atarsın inş en kısa zamanda hersey duzelır allah gönlüne göre versın cnm
kızlar biliyorum burası iş ve işçi bulma kurumu değil ama inanın çok zor durumdayım..
anadilim gibi ingilizce konusuyorum , orta derecede almanca konusuyorum.Daha önce ithalat mudurlugu yaptım ve avrupadaki kurumlar için firmaların dış ticaret faaliyet raporlarını hazırladım,istanbul avrupa yakasında oturuyorum,allah rızası için eğer ithalat ihracat yapan kurumlarda çalışanınız yada yakını olan varsa bana haber versin..Benim acilen tekrar işe başlamam lazım,bileniniz duyanınız varsa lutfen haberdar edin burdan yada özelden...
Al işte hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız..inan bana bir gun olsun gocunmadım kendi ayaklarımın ustunde durmaktan,dedimki hep bu olaylar beni daha da guçlendirdi..Ama neticede insanız bizde,ben neden kendi düğünümü arabamı satarak yapmak zorunda kalıyorum,neden universite imtahanına bile sadece devlet üniversitesine oda ancak boğaziçi,marmara veya istanbul üniversitesi olursa girmeme izin veriliyo? ya kazanamasaydım,ya başarılı olamasaydım???hoş oldumda ne değişti,ne bir taktir gordum nede bir yerde onore etti..o sadece kucuk abime üzüldü,ona evini aldı,heray butun faturalarını odedi ve hep ama "o hasta" dedi,babama bigun ağlıya ağlıya dedimki,baba benimde abilerim gibi hastamı olmam lazım banada insaf etmen için dedim! hiç bişey diyemedi zaten ne diyecek??
Bari annem destek olan yardım eden bi insan olsaydı diye geçirirdim içimden ama o da sağolsun hem dugunumde hem de ev yapılırken bir kuruş harcama yapmadı sağolsun..
yapmadıgı gibi,üstüme ne zaman kendi paramla 10-15 milyonluk elbise alsam onun lafını etti,sanki kendisi ödüyomus gibi..
Bu hayatta herkes kendi derdinde,kendi çıkarını dusunuyo..ALLAH bana bir gun bir çocuk nasip ederse asla izin vermiycem benim yaşadıklarımı yaşamasına,benim gibi insanlara güvenip guvenip kazık yemesine..kendim yemem ona yedirir içiririm,kendim giymem ona giydiririm asla çocugumu kimsenin uzmesine mahcup etmesine izin vermem! ASLA!
amin canım..şuanda sakinleştiriciyle duruyorum evde..eşimin suratına bakmak dahi gelmiyo içimden.
biz evlenirken eşim maaşımı beğenmeyip işten çık benim çevrem çok geniş bu eğitimle senin çok yuksek maaşlar alman gerek demişti,bende hak vermiştim ona..Hem o donem evin mimari işleri vardı,onlarlada ben ilgileniyodum derken dugun hazırlıkları vs derken7 ay geçti ,daha sonrada sağolsun bana verdiği o sozu de tutmayıp bırakın benim için cevresinde iş sorusturmayı,sağolsun araya girebileceği yerlere bile girmedi ve iş konusu açtıgımda onun cevresinde beni sürekli susturdu..
Allah çok buyuk dedim,tam guzel bir iş teklifi yakaladım işte o zamanda beni su durumda bıraktı..Ve inanın bana 1 gram üzülmedi,1 gram ya bu kız zaten babadan para konusunda çok çekmiş birde ben ona bu kazıgı atmiim demedi!
Baba babadır candır,nolurs olsun affedersin ama eş konusunda bilmiyorum,inanın boşanmak vs gbi şeyler bana çok ters gelirdi, evlilik hayatta bir kere olur derdim hep ama suanda ciddi anlamda soru işaretlerim var..Eşimin ailesinin gerçekten durumu yok ve kayınvalidemi kayınpederimi çoook severim muhteşem insnlardır ama eltim çok zor biri,hep paralar ona akıtılmış zaten 10 senedir bana en ufak bisey yapılsa ki yapılmadı sayesinde onu kıskanır ...off offf b ilmiyorum tek bildiğim evden bile soğudum suanda,napicamı da bilmiyorum..tek bildigim ben eğerki boşanırsam ne annem ne babam bana sahip çıkmaz..Bakalım ilerleyen günlerde belli olucak hersey,acele kararlar vermek istemiyorum ama çok sogudum bu evliliktende hayattanda..kaç aydır çocuk olmamasının sebebide belki benim dun gceyi yaşamammış,allah belkide gormemi istedi bazı şeyleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?