Bunlaı yaşayan bir tek ben zannediyordum kendimi. Benzerlerini bende yaşadım. Başka bir zaman yazarım ama yazarsam ağlarım.
Öncelikle okurken çok üzüldüm ve şaşırdım size böyle bir babaya rağmen hiç bir kötü söz çıkmadı ağzınıda babamdır deyip merhamet edip üstünüze düşenden fazlasını yapmışsınız ve bana göre mükemmel bir evlat olmuşsunuz umarım seninde senin gibi bir evladın olsun Rabbim sana bir İmtihan vermiş ve sen bu imtihanı geçmişsin tebrikler
Angelfbf arkadaşım ve diğer arkadaşlarımın ailelerin ile yazdıklarını okudum. Okurken bazı yerlerde nefesimin gerçekten sıkıştığını hissettim.Ama sonuçta her evde her ailede kapaılar kapandığında bambaşka yaşamlar yaşanıyor.Sadece biz karşılaşmadığımız sorunlarda nasıl olur ,bunu bir baba,koca,anne nasıl yapar diyoruz…Hayattaki her şey biz insanlar için..Ben artık hele ki burayı okudukça hiçbir şeye şaşırmıyorum..
Benim hiçbir zaman aklımdan çıkarmadığım bir söz vardır:”İYİLİKLER BİR SÜRE SONRA GÖREV HALİNİ ALIR.” İyi olan insanın mantık çerçevesinde iyiliklerinin karşılık bulması,en azından takdir edilmesi gerekir.ama maalesef ki tam tersi düşüncelerle yaklaşılıyor.çok şüpheci bir yaklaşımım var belki ama hayatta her şey olur mantığı ile eşim de olsa çok güvenerek yaklaşamıyorum.
Ve arkadaşlar gözlemlerime dayanarak kesin olarak şunu söyleyebilirim.”bir kadının arkasında eğer ailesi yoksa maddi olması şart değil,manevi olarak eşi onun kıymetini bilmiyor ve kesinlikle eziyor ve önemsemiyor.Angelfbf canım senin eşinin sana bu konudaki tamamen bu sebeptendir.ama yaptığı çok büyük bir terbiyesizliktir.Evlilikte ,aile içinde böyle şeyler olmamalı,o zaman ne anlamı var evli olmanın.Senin ve diğer arkadaşlarımın sahip olduğu çok değerli bişrey var.Meslekleriniz.sen su anda çok üzgün olduğun için diyorsun “hani eğitim,hani Marmara ,hani master ne işe yarıyor.Asla ama Asla umudunu kaybetme.Sadece derin nefes al ve bugünlerin geçeğini düşün.Ve şu aşamada çocuk olayını askıya al..Eşin anca artık ne kadar verdiysen o kadarını alır artık.Söylediği sözlerle ,takındığı tavırla daha fazlasını almasına izin verme ama bu aşamadan sonra.Kar mı etti Eşin sanki senden aldığı parayla seni ve güvenini kaybetmekten başka …
İş konusunda İstanbul dışında olduğum için en çok sana ve iş konusunda fikirleri olan arkadaşlarıma önerim İş-Kur’un –kobilerle yapmış olduğu bir ortaklık var.İşkur sayfasında detaylar olmalı.İş- kur’un açmış olduğu kursa katılıp (sanırım kurs girişimcilik,iş nasıl kurulur,proje nasıl hazırlanır konularını içeriyor)daha sonra yapmayı düşündüğün işi kurup Kobilerden bir kısmı karşılıksız bir kısımı karşılıklı kredi veriliyor.detaylı araştırma yapmadım ama aklımda kalan bu…
teşekkur ederim canım..evet biliyorum her evde,her ailede olur ama 3 senedir birlikteyiz,:1 bucuk senedir de evliyiz ilk defa bu kadar buyuk hakaret ve ihanet olunca işin içinde çok ağrıma gitti...
Canım...bazı mesajlarını atlamış olmamdan olabilir mi bilmiyorum ama(bu kadar büyük hakaret ve ihanet) göremedim dersem kırılma sakın.Evet..şuanda canın çok sıkkın...dolayısıyla da olayların olumsuz taraflarını kafanda olduğundan fazlasıyla büyütmüş olamazmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?