umarım şuurluca hareket etmeyi bin düşünüp bir hareket etme idrakine erişirler..
amin canım... :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım şuurluca hareket etmeyi bin düşünüp bir hareket etme idrakine erişirler..
Arkadaşlar öncelikle hepinize yorumlarınız için teşekkur ederim..İnanın çok doluydum ve dun butun gece ağladım üzüntümden..Hazmetmek,sineye çekmek gerçekten çok zor bazı şeyleri..Babam üvey abilerimi yurt dışında okutmak,onlara fabrika açmak vs gibi yaptıgı butun yatırımlar için,o zamanlar durumum var hem eski karımda ödeme yapıyordu gibi sığ ve gerçek olmayan açıklamalarda bulundu hep,inanmadım ama inanmış gibi yaptım..bu iyiliklerine karşı buyuk uvey abim naaptı dersiniz:) kendi düğününün davetiyesinde baba adı olarak annesinin suanki eşini yazacağını soyledi ve babama düğünüme gelmezsen gelme dedi..babam dugune gitmedi,torununu ancak seneler sonra abim beyin enfaktusu geçirip felç olunca gordu...Kucuk uvey abim desen o 18 yaşından beri psikolojik bozukluklarından dolayı tedavi gorur,hayatı boyunca çalışmadı ve hep kilosunun anne babasının ayrılıgından sonraki travmayı kullandı,buarada yaş 40 abimin..
neyse erkek gibi kız olmak gorevi hep bana düştü,cevrem çok iyi bilir oyle para para diye olup bitmem,hiç kompleks yapmadım hiç bir arkadaşımın ne giydiğinde ne gittiği tatilde gozum olmadı size yemin ederim..Zaten zamanla allaha çok sukur kimseye muhtaç olmayacağım kadar maaşımı kazandım,girdiğim hiç bir ortamda mahcup etmedim kendimi..
Evlendiğim insanı da seçerken çok doğru karar verdiğimi düşünerek evlendim,maddiyata mal varlıgını değil adamlıgına bakmıştım,taki dune kadar inanıyodum benim için herşeyi yapabileceğine..
Hatta çok komik bana demiştiki,karıcım sen düğün için arabanı satmak zorunda kaldın soz 1 sene içinde araba alıcam sana :) kızlar 15 ay oldu arabanın konusunu bile açmıyo,açmadığı gibi ben açıncada bağırıp çağırıyo..Şimdi inanılmaz bir iş projesi var ,en yakın arkadaşımla kurmak istiyoruz ama bi miktar sermaye gerekli eşimin bana verdiği cevap bende kuruş yok..aynı babam gibi:)
Ya ne diim, butun arkadaşlarım benim saflık ettiğimi düşünüyolar,çoook haklılar ben gerçekten fazla naif ve salakça davranmışım..Alın burda hep eğitim vs denir,ben marmara üni üstüne amerika masterlıyım ne değişti?? Ben bu hayatta babama kocamada guvenmiyceksem kime guvenebilirim???
Ama çok güzel ders oldu banada,başkada bisey soylemek istemiyorum cunku çok kırıldım......
arkadasım senin bu anlattıkların fazlasıyla boşanma sebebidir benim için anladığım kadarıyla çocukta yok ki yapma zaten!
kimse kusura bakmasında öyle babalık olmaz fedakarlık etmeden! baba dediğin dağ gibi durur evlatlarının arkasında! benim babam işci emeklisi tamda emekli olduğu dönemlerde ablam ünv. kazandı ankarada. ben daha ufaktım 11 yaşlarındaydım. yemin ediyorum kaç yaşında adam emekli olmuş inşaatlarda çalıştı bizi okutmak için amelelik yaptı bize baktı ablamı okuttu abimi dershaneye gönderdi allah razı olsun ondan annemdende.
eğer anlattığın gibi bi babam ve kocam osaydı hepsini terkeder çeker gider kendi hayatımı kurar birdahada yüzlerine bakmazdım. sırf kan bağıyla aile evlat baba olunmaz!!! sevgi emek ister!! beni önemsemeyen sevmeyen bi adam babamda olsa benim gözümde baba değildir! dolayısıyla evlatlık beklemeyecek benden!!
kusura bakmayın çok sert bi üslubum olmuş olabilir ama çok sinirleniyorum böyle ana babalara . o yürek yoksa yapmayın çocuk!!!!
canım senin adına en azından eşinden yuzun gulmus,bu yuzden sevindim..
bense bugune kadaar eimdende bişey beklemezken ilk defa bir konuda yardım istedim onda da bana verdiği cevap bu oldu..Ondan surekli paralar alan,luks alışverişler içinde olan ve yine luksu için keyfe keder bir şeyler isteyen bi tip olsam diyicemki adamdan surekli istedim bu seferde vermiyo ama hayatımda ilk defa eşimden bişey istedim oda iş kurmak için,ikimiiznde iyiliği içindi çunku adım gibi biliyodum bu iş projesini gerçekleştirebilsem çok başarılı olacağımı..ama allaha havale ediyorum babamıda onu da,ikisininde su yaptıklarını asla unutmıycam!
Belki de eşin senin kendi ayakların üzerinde durmanı istemiyordur.
Hep ona bağımlı ol istiyor.
allah yardımcınız olsun çok zor günler yaşamışsınız.hayatımız boyunca başkalarını düşünmekten kendimiz düşünemez olduk. aslında bu hayata bir kere geliyoruz
hekese verdiği kadarını vereceksin ... ama olmuyor işte...
umarım işinizde başarılı olursunuz.projenizin olması çok güzel ne kadar sermaye gerekiyor?
Ipektuncerle senin aileni okuyunca gerçekten çok üzüldüm.
Insanız biz ya,birbirimiz için varız.
Annemiz,babamız,çocuğumuz,eşimiz........
En ufak sıkıntısında dağları deviririz,öyle değil mi........
Duydukça,gördükçe öyle değilmiş diyoruz.
öyle değilmiş...........
Eşi çalıştırmanın modernlikle bir ilgisi yok bence,insanlıkla alakalı,erdemle alkalı
canım aynen kayılıyorum soylediklerine..işte bu yuzden işime 4 elle sarılmış bulunuyorum..
hayatta istediğim herşeye savaşaraksahib olabildim dolayısıyla buyuk bi umutla ve azimle işimde çok başarılı olmayı hayal ediyorumm..
canım senin adına en azından eşinden yuzun gulmus,bu yuzden sevindim..
bense bugune kadaar eimdende bişey beklemezken ilk defa bir konuda yardım istedim onda da bana verdiği cevap bu oldu..Ondan surekli paralar alan,luks alışverişler içinde olan ve yine luksu için keyfe keder bir şeyler isteyen bi tip olsam diyicemki adamdan surekli istedim bu seferde vermiyo ama hayatımda ilk defa eşimden bişey istedim oda iş kurmak için,ikimiiznde iyiliği içindi çunku adım gibi biliyodum bu iş projesini gerçekleştirebilsem çok başarılı olacağımı..ama allaha havale ediyorum babamıda onu da,ikisininde su yaptıklarını asla unutmıycam!