- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.597
- 208
- 30
- Konu Sahibi birkusolsam
-
Bunu bu ülkede hadi bu ülke islam ülkesi değil, herhangi bir islam ülkesinde uygulayan kim var ? bu laflar kadınlar arasında hep dolaşır hangi müslüman erkek uyguluyor ki? islam coğrafyasında kadın ezilir en ağır işleri yapar. Aksine dair tek bir erkek dahi görmedim.
ZannetmiyorumSeni seviyor mu
Çok belli maalesef , peki sen seviyor musunZannetmiyorum
Bitiriyor sevgimi canım.peki sevse bana böyle davranmaz mı yoksa sevdiği bir kadına da mı böyle davranır huyu mu budur?Çok belli maalesef , peki sen seviyor musun
Her dediğini yapma sende onu eleştir öküz gibi yatıyon sende o seviyede kalmışsın de insan olan kalkar eşine yardım eder de sende ona cevap ver her dediğini yapma her sözünü dinleme kaleye alma yaniYa arkadaşlar çok sinirliyim.ben ev işlerinde iyi değilimdir.eşim de iyi değil ama titiz benden titiz bendrn düzenli.bir tane bebeğim var ya ben yetiştiremiyorum.bana hiç yardım etmez ama sürekli eleştirir.o niye öyle bu niye böyle ay çıldıracam.en son tezgahta yumurta kırmıştım kabuğunu tezgahın üzerine bırakıverdim ama 2dk sonra silecem yani orayı.ay bana bir kızdı.sen nasıl insansın yumurta kabuğu oraya mı koyulur? Koku yapacak.ben de ona kızdığımda sen varlık seviyesindesin insan seviyesinde değilsin ben seni eleştirerek doğruya yöneltiyorum seni insanlık seviyesine çıkarmaya çalışıyorum dedi.mesela bulaşık makinesinden tabak falan çıktığında bu yumurta kokuyor der.ben çok terlerim banyodan çıkayım 1 saate hiç banyo yapmamış gibi olurum. ay bana leş gibi korkuyorsun der.benim yattığım kanepeye yatma demişti birinde de.terim çıkıyormuş.ya ben ev işleri konusunda iyi değilim ama idare de ettiğimi düşünüyorum.o hiçbirşeye elini sürmez.birinde de 8 aylık hamileyim koridora kustum diye bana kızdı neden banyoya yetişemedin diye kızdı.kustuğum yerleri de başımda durup şurayı da temizle burayı da sil diye bana yaptırmıştı.ya ben napıcam bu adamla sinirden ağlıyorum şu anda.kendisi de diğer odada ıslık çalıyor.
Hiç bir erkek sevdiği kadını böyle aşağılamaz hamileyken eziyet eder gibi başında dikilip yer sildirmez bide yeni kusmuşsun halsiz olmuşsundurBitiriyor sevgimi canım.peki sevse bana böyle davranmaz mı yoksa sevdiği bir kadına da mı böyle davranır huyu mu budur?
Sevse böyle davranacağını sanmıyorum , sen bebeğine böyle davranabilir misin ?Bitiriyor sevgimi canım.peki sevse bana böyle davranmaz mı yoksa sevdiği bir kadına da mı böyle davranır huyu mu budur?
Cok mantıklı bir tepki, boyle diye diye kekoyu iyice tepene cıkarmıssın devam.Tmam düzeltecem diyorum kendimi canım
Sizin yazdığınız mesajda eski türklerde böyledir bizim kültürümüzde böyledir dememişsiniz ki ? Siz dini referanslar üzerinden konuşmuşsunuz. Yoksa islam öncesi kadına hürmet konusunda oldukça bilgim var ve gurur duyuyorum. Şurada binlerce kadınız bu ülkenin de büyük bir kısmı müslüman sizin süslü cümlelerle ifade ettiğiniz hayal dünyasını kaç kadın yaşıyor ? Belki sizin kadar olamam belli ki siz premium müslümansınız ama bende müslümanım 36 yıldır ek olarak ülke ve dünya gerçeklerinden de haberdarım. Sizin bu ülkede kadınların durumunuzdan haberiniz var mı ? Bugün kk nın tüm kadınları yahu biz müslümanız yemek yapmıyorum iftarı ne yaparsan yap kardeşim parasını ver hizmetçi tut yaptır desin eşine , deneyelim mi ? Yarın tüm forum ne konuşacağız acaba ? İyi insan olmanın vicdanlı olmanın hangi dine inandığınızla alakası yok.Ramazan başladığından beri oruçlu erkekler gündüz eşlerini dövüyor mesela bunları da mı okumuyorsunuz cidden merak ettiğim için soruyorum ?Bu İslam'ın getirdiği bı yaklaşım değildir bu eskilerden gelen İslam'la alakası olmayan yetiştirilme tarzının bi sonucudur.
Benim çevrem,kendi ailem,şuan kendi eşim dahil. Hepimiz gayet dindar insanlarız ve bu şekilde yetiştirildik. Kimse eşini ezmez Allah'ın emaneti olarak görür. Eğer gerçekten İslam'a uygun yaşamaya çalışan insanlarsa zaten kadına olan yaklaşımı hadislerden öğrenmiştir ona göre davranir. Ama yok taklidi bı sekilde yaşıyorsa eskilerden kalma davranışlarla kadını ezer bunu İslam'a yamamaniz hiç hoş değil.
Bende hamileyken hep kustum mesela ayni şeyi bende yaşadım ordan örnek vermek istiyorum. Bende dışardan midem bulanarak geldim banyoya yetişemedim her yer battı. Ben çok üzüldüm ağladım eşim elimi bile sürdürmedi kendisi temizledi hiç gocunmadan bunun böyle olması gerekir vicdan merhamet sahibiyse bı insan bunlarin lafını etmez.
Demek istediğim bu böyledir yaşamak isteyen gerçekten bilerek yaşar istemeyen ne gördüyse onu yapar sonuç böyle olur.
İnsan sevdiğine değer verir üstelik eşiniz titiz değil emir vermesini seviyor titiz insan öyle boş durmaz sen yapamıyorsan kalkar kendi yapar duramaz titiz insanlar.Sevmediği için mi böyle davranıyor diyorsunuz
Sanki türkiyeden başka islam devletinde kadına prenses gibi davranılıyorSizin yazdığınız mesajda eski türklerde böyledir bizim kültürümüzde böyledir dememişsiniz ki ? Siz dini referanslar üzerinden konuşmuşsunuz. Yoksa islam öncesi kadına hürmet konusunda oldukça bilgim var ve gurur duyuyorum. Şurada binlerce kadınız bu ülkenin de büyük bir kısmı müslüman sizin süslü cümlelerle ifade ettiğiniz hayal dünyasını kaç kadın yaşıyor ? Belki sizin kadar olamam belli ki siz premium müslümansınız ama bende müslümanım 36 yıldır ek olarak ülke ve dünya gerçeklerinden de haberdarım. Sizin bu ülkede kadınların durumunuzdan haberiniz var mı ? Bugün kk nın tüm kadınları yahu biz müslümanız yemek yapmıyorum iftarı ne yaparsan yap kardeşim parasını ver hizmetçi tut yaptır desin eşine , deneyelim mi ? Yarın tüm forum ne konuşacağız acaba ? İyi insan olmanın vicdanlı olmanın hangi dine inandığınızla alakası yok.Ramazan başladığından beri oruçlu erkekler gündüz eşlerini dövüyor mesela bunları da mı okumuyorsunuz cidden merak ettiğim için soruyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?