Ya arkadaşlar çok sinirliyim.ben ev işlerinde iyi değilimdir.eşim de iyi değil ama titiz benden titiz bendrn düzenli.bir tane bebeğim var ya ben yetiştiremiyorum.bana hiç yardım etmez ama sürekli eleştirir.o niye öyle bu niye böyle ay çıldıracam.en son tezgahta yumurta kırmıştım kabuğunu tezgahın üzerine bırakıverdim ama 2dk sonra silecem yani orayı.ay bana bir kızdı.sen nasıl insansın yumurta kabuğu oraya mı koyulur? Koku yapacak.ben de ona kızdığımda sen varlık seviyesindesin insan seviyesinde değilsin ben seni eleştirerek doğruya yöneltiyorum seni insanlık seviyesine çıkarmaya çalışıyorum dedi.mesela bulaşık makinesinden tabak falan çıktığında bu yumurta kokuyor der.ben çok terlerim banyodan çıkayım 1 saate hiç banyo yapmamış gibi olurum. ay bana leş gibi korkuyorsun der.benim yattığım kanepeye yatma demişti birinde de.terim çıkıyormuş.ya ben ev işleri konusunda iyi değilim ama idare de ettiğimi düşünüyorum.o hiçbirşeye elini sürmez.birinde de 8 aylık hamileyim koridora kustum diye bana kızdı neden banyoya yetişemedin diye kızdı.kustuğum yerleri de başımda durup şurayı da temizle burayı da sil diye bana yaptırmıştı.ya ben napıcam bu adamla sinirden ağlıyorum şu anda.kendisi de diğer odada ıslık çalıyor.