• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varsa Kons bayanların dikkatine...

Ay başta güldüm de eski konunuzu okuyunca çok üzüldüm. Arkadaş konsomatrisliğe başlamış mecbur kalıp, yakasını kurtaramıyor anladığım. Kıyıda kenarda biriktirdiğiniz para varsa bir avukatla görüşün senet sepet varsa kurtarın sonra da başka bir şehre basın gidin derim ben. Başka ne yapılır bilemiyorum.

Eski konusunu okuyun hanımlar.
Bu malum diğerlerinden baya farklı bir sorun.
Konu sahibesi burada daha önceleri çok absürd konular açılınca öyle zannedildi.
Çünkü içeriğiniz açıklayıcı değil.
Düzeltme yaparsanız daha anlaşılır olacaktır.

Ne alaka niye Kons arayim sadece sormak istediğim birkac biseyler var büyük bı sıkıntı içerisinde tüm bu kadar kötü niyetli olmayın lutfennn
sonradan eski konunuza bakip uzuldugumu yazmistim ama gormemissiniz mesajimi
konu icerigi cok kotu onu duzenlerseniz bpyle tepki almazsiniz
brn sizi erkek sandim ve dalga gectiginizi dusundum
pek cok kisi de benim gibi dusundu

Ne alaka niye Kons arayim sadece sormak istediğim birkac biseyler var büyük bı sıkıntı içerisinde tüm bu kadar kötü niyetli olmayın lutfennn

Eski konunuzu bilmiyorlar da ondan, herkes de açıp bakmaz. Burada fake üye olup dalga geçmeye gelen çok yeni üye var, insan ayırt edemiyor böyle tek cümleyle yazdığınız için. Hiç kenarda köşede biriktirdiğiniz paranız var mı, nasıl bir sözleşme imzalattılar borçlu mu gözüküyorsunuz senet mi yaptılar?

Back
X