- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa bu konu sahibi o konunun sahibi mi ?pff eski konuna baktım paçayı kurtaramıyormusun üzüldüm.
avukat bul bence .
Kons nedir acaba?ve o özel soruyu merak ettim doğrusuMerhaba konsluk yapan hanımlar önemli bişey sormam gerekiyor özelden yazarmisiniz
Ahaha cümbüş var sor bakalım burdan iz duyalim[/QUOTEsize cümbüş olarak mı geliyor yazık ya ne kadar duygusuz insanlar var
Bende okuyunca oyle anladimkonsamatris anladim ben ayol![]()
Ne alaka niye Kons arayim sadece sormak istediğim birkac biseyler var büyük bı sıkıntı içerisinde tüm bu kadar kötü niyetli olmayın lutfennn@Mune kons arayan biri var burda![]()
Canim eger anlatirsan cozum bulabiliriz eski konulardan biliyoruz seni..Ne alaka niye Kons arayim sadece sormak istediğim birkac biseyler var büyük bı sıkıntı içerisinde tüm bu kadar kötü niyetli olmayın lutfennn
sonradan eski konunuza bakip uzuldugumu yazmistim ama gormemissiniz mesajimiNe alaka niye Kons arayim sadece sormak istediğim birkac biseyler var büyük bı sıkıntı içerisinde tüm bu kadar kötü niyetli olmayın lutfennn
Ne alaka niye Kons arayim sadece sormak istediğim birkac biseyler var büyük bı sıkıntı içerisinde tüm bu kadar kötü niyetli olmayın lutfennn
Aynen çok cahiliz:)Varsa Kons ne markasıymış acep diye konuya girdim![]()
Nediyosun sen yaKonsantre çamaşır suyu zahir
Ben domestos öneririm yıpratmaz