- 20 Ekim 2009
- 7.985
- 12.573
- 823
Nediyosun sen ya
Siz kimsiniz pardon?
Senli benli konuşmalar hesap sormalar filan.
Nereden bu cüret?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nediyosun sen ya
Sen kimsin yazdigina bak dalgami geciyosun insanlarin acisiyla. Sen bu cureti nerden buliyosunSiz kimsiniz pardon?
Senli benli konuşmalar hesap sormalar filan.
Nereden bu cüret?
İstiyorum olacaktiHanımlar kırıcı olmayın lütfen dalga geçip günlere sesleniyorum tek tek yazacak vaktim yok sizinde kötü şeyler gelebilir başınıza evet kendi isteğimle başladım bu işe ama şu günlerde büyük stres altındayım ve kurtulmak gibi büyük cabam yok çünkü bile göre senet imzaladim ama tabi bu işi bırakmak ya istemiyorum
Hanımlar kırıcı olmayın lütfen dalga geçip günlere sesleniyorum tek tek yazacak vaktim yok sizinde kötü şeyler gelebilir başınıza evet kendi isteğimle başladım bu işe ama şu günlerde büyük stres altındayım ve kurtulmak gibi büyük cabam yok çünkü bile göre senet imzaladim ama tabi bu işi bırakmak ya istemiyorum
Isi birakmi istemiyosun ? AnlayamadimHanımlar kırıcı olmayın lütfen dalga geçip günlere sesleniyorum tek tek yazacak vaktim yok sizinde kötü şeyler gelebilir başınıza evet kendi isteğimle başladım bu işe ama şu günlerde büyük stres altındayım ve kurtulmak gibi büyük cabam yok çünkü bile göre senet imzaladim ama tabi bu işi bırakmak ya istemiyorum
Yanlış oldu istiyorum olacakti diye yazdım tekrarIsi birakmi istemiyosun ? Anlayamadim
Böyle söylemediğin için kimse anlamadı ve dalga geçildi. Detaylı anlatırsan anlayabiliriz ancakHanımlar kırıcı olmayın lütfen dalga geçip günlere sesleniyorum tek tek yazacak vaktim yok sizinde kötü şeyler gelebilir başınıza evet kendi isteğimle başladım bu işe ama şu günlerde büyük stres altındayım ve kurtulmak gibi büyük cabam yok çünkü bile göre senet imzaladim ama tabi bu işi bırakmak ya istemiyorum
arkadasim su konunu duzenleHanımlar kırıcı olmayın lütfen dalga geçip günlere sesleniyorum tek tek yazacak vaktim yok sizinde kötü şeyler gelebilir başınıza evet kendi isteğimle başladım bu işe ama şu günlerde büyük stres altındayım ve kurtulmak gibi büyük cabam yok çünkü bile göre senet imzaladim ama tabi bu işi bırakmak ya istemiyorum
Sen kimsin yazdigina bak dalgami geciyosun insanlarin acisiyla. Sen bu cureti nerden buliyosun
Kimin ne acısı varmış konunun neresinde yazıyor acım var diye? Sizin yorumun altında yazıyor değil mi? Terbiyenizi takının bence.Sen kimsin yazdigina bak dalgami geciyosun insanlarin acisiyla. Sen bu cureti nerden buliyosun
Polemik sevmesen ,konunun gerisini okursun polemigin icine girmesin akili olan insan boyle yapar.Terbiyesizliğin lüzumu yok. Konunun gersini okumadan yazdım. Diğer üyelere de sataştınız mı böyle.
Ben durumu konu sahibine açıklarım. Sizi zerre ilgilendiren bir hadise değil bu.
Varsa bir hassasiyetiniz konuyla ilgili o da sizin sorununuz beni bağlamaz.
Polemik sevmem. İyi forumlar
Senimi gerdiKimin ne acısı varmış konunun neresinde yazıyor acım var diye? Sizin yorumun altında yazıyor değil mi? Terbiyenizi takının bence.
Gerdi, ettim şikayetimi de.Senimi gerdi
Coluk cocukla ugrasamam. Ötede oynaGerdi, ettim şikayetimi de.
Üstteki yorumlarda size gönderme yapılıyor ama siz beğenmişsiniz. Laf anlatıp kendimi yormayayımColuk cocukla ugrasamam. Ötede oyna