• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varsa Kons bayanların dikkatine...

Ortalık ıı ce karışmış hanımlar yeter tartışmaya laf sokmaya gerek yok nereden açtım bilmem millet çok meraklı iyi niyetli olanda var kötü niyetli olablnda artık kimseden yorum istemiyorum beni anlayanlar çok teşekkür ediyorum lütfen konuma yorum yazmayın lütfen....

Hanımlar kırıcı olmayın lütfen dalga geçip günlere sesleniyorum tek tek yazacak vaktim yok sizinde kötü şeyler gelebilir başınıza evet kendi isteğimle başladım bu işe ama şu günlerde büyük stres altındayım ve kurtulmak gibi büyük cabam yok çünkü bile göre senet imzaladim ama tabi bu işi bırakmak ya istemiyorum

Hayatim güzelce yazsana derdini kons varsa da benim diyecek hali yok. Hem burası büyük bi platform avukatı var belki bu işlerden haberi olan vardır. Amaç bagciyi dövmek değil. Önceki konunu okudum sadece Rabbim kurtarsin diye biliyorum. Hic bir bilgim yok çünkü

Ortalık ıı ce karışmış hanımlar yeter tartışmaya laf sokmaya gerek yok nereden açtım bilmem millet çok meraklı iyi niyetli olanda var kötü niyetli olablnda artık kimseden yorum istemiyorum beni anlayanlar çok teşekkür ediyorum lütfen konuma yorum yazmayın lütfen....

helal valla ne olduğunu bile anlatamadigin konu aç milleti birbirune düşür bir de niyet sorgulaması yap

bugün kk da şaka günü galiba

Konu hakkında birşey bilmiyorum ama..

Millet birbirine girmiş:skandal:
:KK70:
Konuyu açan abla ole bi başlık atmışsın ki kons mu neyse olan varsa olduğunu soylemezki sorunu desydin yardim eden olurdu...

Herşey gönlünüzce olsun inşallah:KK200:

helal valla ne olduğunu bile anlatamadigin konu aç milleti birbirune düşür bir de niyet sorgulaması yap

bugün kk da şaka günü galiba

Millet kendi birbirine dusuyor kiz bisey yapmamis ki. Birbirine dusecek olan yorum yapmasin. Bir konudan da eksik kalsin yani. Lafim size degil ama milleti birbirine dusuren konu sahibi degil ki.

Kızımın odasında , birlikte karyolasında süt tokuşturuyoruz olur mu ki bu :anne:o_O:KK50:

Millet kendi birbirine dusuyor kiz bisey yapmamis ki. Birbirine dusecek olan yorum yapmasin. Bir konudan da eksik kalsin yani. Lafim size degil ama milleti birbirine dusuren konu sahibi degil ki.
konuya gelip iyiler var kötüler var vs demek laf vurmak yerine kızlar haklısınız konu eksik aslında demek istediğim şuydu diye yazıp konuyu da düzenleseydi millet bu kadar tartışma yaşamazdi

Mesleğim bu demişinde senin yaptğnı yapan insanlara saygı duyamıyorum malesef.. evli bekar farketmez masalarına oturan başka neler yapmaz. Bnm midem kaldırmaz yaptgnz meslegi (banlansam bile yazcam)
Önyargılı görebilirsinz ama borcum var die asgari ücretle tüm gün çalışan kızlar var örnek almanız dileğiyle...........

Mesleğim bu demişinde senin yaptğnı yapan insanlara saygı duyamıyorum malesef.. evli bekar farketmez masalarına oturan başka neler yapmaz. Bnm midem kaldırmaz yaptgnz meslegi (banlansam bile yazcam)
Önyargılı görebilirsinz ama borcum var die asgari ücretle tüm gün çalışan kızlar var örnek almanız dileğiyle...........
Size düşmez

Benim tamamen tesadüf eseri tuhaf bir bilgi birikimim var bu konuda. Çok sarhoş olmamak için arada kullandıkları bir hap varmış onu bile duymuştum. Özelden sorabilirsin istersen.

Back
X