Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar kırıcı olmayın lütfen dalga geçip günlere sesleniyorum tek tek yazacak vaktim yok sizinde kötü şeyler gelebilir başınıza evet kendi isteğimle başladım bu işe ama şu günlerde büyük stres altındayım ve kurtulmak gibi büyük cabam yok çünkü bile göre senet imzaladim ama tabi bu işi bırakmak ya istemiyorum
Nerden biliyosun anlindami yaziyor beni sinir etme her yerdede kassima cikma yuru gitÜstteki yorumlarda size gönderme yapılıyor ama siz beğenmişsiniz. Laf anlatıp kendimi yormayayım![]()
biraz önce bir konuda aynı şeyi yazdım kara muratlar çoğaldı hahahahaKk da her üyeye bir avukat mı düşüyor anlamadım.
Bu ara konularda ne çok kara muratlar var![]()
ben size yazdım meselaNerden biliyosun anlindami yaziyor beni sinir etme her yerdede kassima cikma yuru git
Nerden biliyosun anlindami yaziyor beni sinir etme her yerdede kassima cikma yuru git
Ortalık ıı ce karışmış hanımlar yeter tartışmaya laf sokmaya gerek yok nereden açtım bilmem millet çok meraklı iyi niyetli olanda var kötü niyetli olablnda artık kimseden yorum istemiyorum beni anlayanlar çok teşekkür ediyorum lütfen konuma yorum yazmayın lütfen....
helal valla ne olduğunu bile anlatamadigin konu aç milleti birbirune düşür bir de niyet sorgulaması yap
bugün kk da şaka günü galiba
konuya gelip iyiler var kötüler var vs demek laf vurmak yerine kızlar haklısınız konu eksik aslında demek istediğim şuydu diye yazıp konuyu da düzenleseydi millet bu kadar tartışma yaşamazdiMillet kendi birbirine dusuyor kiz bisey yapmamis ki. Birbirine dusecek olan yorum yapmasin. Bir konudan da eksik kalsin yani. Lafim size degil ama milleti birbirine dusuren konu sahibi degil ki.
Size düşmezMesleğim bu demişinde senin yaptğnı yapan insanlara saygı duyamıyorum malesef.. evli bekar farketmez masalarına oturan başka neler yapmaz. Bnm midem kaldırmaz yaptgnz meslegi (banlansam bile yazcam)
Önyargılı görebilirsinz ama borcum var die asgari ücretle tüm gün çalışan kızlar var örnek almanız dileğiyle...........
10 sayfadır bir hiç tartışılıyor resmenO değilde soruyu hala sormadın?