Varsa Kons bayanların dikkatine...

Neyse ciddileşelim öhö öhöm, efenim demek istediğim şu ki isteyen üye istediği üyeye yazıp kendince uyarısını yapabilir..nitekim örneklede gösterdim .kimse de çıkıp diyemez ki " vay efenim sen niye saçma müdahelede bulundun " çünkü bunu diyen de bilmelidir ki "kendi de saçma müdahelede bulunuyor" ..
Velev ki bunlara da karışan oldu ( ben) o da aynı saçma müdahelenin tam ortasındadır ki durum bundan ibarettir ..
Binaaleyh bu böyle biline..ders çıkarıla ..herkeşlere de duyurula..

Neyse ciddileşelim öhö öhöm, efenim demek istediğim şu ki isteyen üye istediği üyeye yazıp kendince uyarısını yapabilir..nitekim örneklede gösterdim .kimse de çıkıp diyemez ki " vay efenim sen niye saçma müdahelede bulundun " çünkü bunu diyen de bilmelidir ki "kendi de saçma müdahelede bulunuyor" ..
Velev ki bunlara da karışan oldu ( ben) o da aynı saçma müdahelenin tam ortasındadır ki durum bundan ibarettir ..
evet yeni Kazen'imiz fermanını buyurdu

ama espiri yeteneği yok.ve çok kötü.

Siz şimdi muhalefet olarak kendinize eğlence mi çıkardınız bilmiyorum da komik olmadı :KK14:

Tabiki burda kons.tan bol ne var zaten.Hemen cevap verirler.Hani boyle bol bulunan birsey gibi sormussun konu sahibi.

Mune Mune gelin kimi banliyosaniz banlayin da bitsin bu eziyet kurban olayım konu kadınlar hamamı gibi oldu :KK70:
İyi ki yemekten sonra uyumuşum, bu gece mesaiye kalacağım kesin, Allah parmaklarıma zeval vermesin, banlanacak arkadaşlara da şimdiden Allah kurtarsın diyorum.

Hanımlar kırıcı olmayın lütfen dalga geçip günlere sesleniyorum tek tek yazacak vaktim yok sizinde kötü şeyler gelebilir başınıza evet kendi isteğimle başladım bu işe ama şu günlerde büyük stres altındayım ve kurtulmak gibi büyük cabam yok çünkü bile göre senet imzaladim ama tabi bu işi bırakmak ya istemiyorum
Birakmk istemiyorsan merak ettiğin ne

İyi ki yemekten sonra uyumuşum, bu gece mesaiye kalacağım kesin, Allah parmaklarıma zeval vermesin, banlanacak arkadaşlara da şimdiden Allah kurtarsın diyorum.
Sevgili canım mune ablacım beni de çok kez banladın. Allah başımızdan eksik etmesin :KK45:

Bende birşey sormak istiyorum dalga geçmiyorum merak ediyorum cidden.
Hiç yüzüne bakılmayacak bir müşteri geldiğinde onunla birlikte olma motivasyonunu nasıl sağlıyorsunuz?

Eski konunu okudum ve senin için çok üzüldüm. Her insan hata yapar senin yaptığın evet çok buyük bi hata ama olmuş bikere sozlesmem var yazmssn ne kadar süreli bi sözleşme? Laftan sözden anlayacak insanlarmi konussan evlencm desen? Yada akrabalarimı buldum görüşmeye başladım onların yanına yerlescem falan? Allah yardımcın olsn. Bu konunun bu hale gelmesinin sebebide sensin bu arada keşke biraz aciklasaydın insanlar anlasaydi seni

Back
X